F@hime
فهـــیمه
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسیشیمی
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
آره میشه!
آره میشه!
مهندسی شیمی قطعآ راحت ترین گزینست. نبصت به صنایع! مگه اینکه بخوای قسمت خاصی از نانو وارد شی.به نقل از z :من یه رشته ای میخوام که آماده شم واسه اینکه انشاالله ارشد برم نانو...
نمیدونم چه رشته ای بهتره
کسی میدونه رشته فیزیک و مهندسی صنایع درساشون و کتاباشون چیه؟
اینا درسهای رشته مهندسی مواد هستن...
مشترکها تو همه گرایش هاش:
ﺭﻳﺎﺿﻲ، ﻣﻌﺎﺩﻻﺕ ﺩﻳﻔﺮﺍﻧﺴﻴﻞ، ﺭﻳﺎﺿﻲ ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ، ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺕ ﻋﺪﺩﻱ، ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺳﺎﺯﻱ ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ، ﻓﻴﺰﻳﻚ، ﺷﻴﻤﻲ ﻋﻤﻮﻣﻲ، ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻣﻬﻨﺪﺳﻲ ﺑﺮﻕ ، ﺍﺳﺘﺎﺗﻴﻚ، ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﺼﺎﻟﺢ، ﻛﺮﻳﺴﺘﺎﻟﻮﮔﺮﺍﻓﻲ ، ﭘﺪﻳﺪﻩﻫﺎﻱ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ، ﺷﻴﻤﻲ ﻓﻴﺰﻳﻚ ﻣﻮﺍﺩ، ﺗﺮﻣﻮﺩﻳﻨﺎﻣﻴﻚ ﻣﻮﺍﺩ ، ﺧﻮﺍﺹ ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ ﻣﻮﺍﺩ، ﻣﺘﺎﻟﻮﮔﺮﺍﻓﻲ، ﺧﻮﺍﺹ مکانیکی مواد
دروس تخصصی گرایش سرامیک:
ﺳﺎﺧﺘﺎﺭ ﺳﺮﺍﻣﻴﻚﻫﺎ، ﺳﻴﻨﺘﻴﻚ ﻣﻮﺍﺩ، ﺭﻭﺵﻫﺎﻱ ﻧﻮﻳﻦ ﺁﻧﺎﻟﻴﺰ ﻣﻮﺍﺩ ، ﺧﻮﺍﺹ ﺍﻟﻜﺘﺮﻳﻜﻲ ﻭ ﻧﻮﺭﻱ ﺳﺮﺍﻣﻴﻚﻫﺎ، ﻣﻮﺍﺩ ﺩﻳﺮﮔﺪﺍﺯ ، ﺗﺌﻮﺭﻱ ﺷﻴﺸﻪ ، ﺗﺌﻮﺭﻱ ﭘﺮﺳﻼﻥﻫﺎ، ﺁﺯﻣﺎﻳﺸﮕﺎﻩ ﭼﻴﻨﻲ، ﻓﺮﺁﻳﻨﺪ ﺳﺎﺧﺖ
ﺳﺮﺍﻣﻴﻚ، ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻋﻠﻤﻲ ﻭ ﻓﻨﻲ.
به نظرتون کدوم درساش سخته؟
* پست های متوالی شما ترکیب شد.
جواب؟لطفن!به نقل از ghazal! :سلام دوستان
اگه کسی با این رتبه ها که میگم هست،ممنون میشم "نمره" اش رو بگه
350-400
1300-1800
تجربی منطقه2
به نقل از محمّد :در دولت جدید رییس دانشگاه صنعتی اصفهان احتمال خیلی زیاد عوض میشه و جوش درست میشه. خیلی اعتراض دارن ملت بهش. خیلی بعیده دولت جدید بگذاره رییس بمونه.
من میدونم دانشگاه بوشهر و اهواز هستن که پزشکی میگیرن با این رتبهبه نقل از z.n1994 :بچه ها واسه 4000 تجربی دانشگاهی هس که پزشکی یا دارو بگیره عایا ؟
و برای 3100 تجربی؟(این یکی دارو)
هر دو دختر و هر دو منطقه 1
من تصمیم گرفتم حتما دارو میزنمبه نقل از Shalale :کیا میخوان دارو بخونن ؟!!!!!! یعنی مطمئنن ک میخوان برن دارو؟!!!!
به نقل از Kenji :2-بعد عمران خواجه نصیر ارزش داره من پاشم برم ؟؟؟
گرایش اتمی-مولکولی ،نه اتم مولکول!به نقل از z :رشته ی فیزیک گرایش اتم و مولکول چطوره؟خسته کننده نیست؟
- عمران نقشه ی تهران چطوره ؟ چقدر جای پیشرفت داره با اینکه دکترا نداره تو ایران ؟
میشه بعد دو ترم با معدل خیلی بالا تغییر گرایش بدی به خود عمران عمران ؟
دولتیهبه نقل از نیرمـا)΄ :ببخشید یه سوال داشتم ، دانشگاه بین المللی قزوین دولتی ه یا شهریه میگیره ؟
به نقل از سینا.73 :داداش طبق اون چیزی که من شنیدم میگن عمران خواجه نصیر(مخصوصا نقشه برداریش)از نطر امکانات تو جهان سومه(البته اینو رییس خود دانشگاه گفته شاید قیف و قپی اومده باشه) ولی در هر صورت اگه سوم نباشه جزو خوب ها حتما هست.
به نقل از سَعیده :من میدونم که الان با توجه به اینکه عمران عمران اشباع شده تو مملکت؛عمران نقشه ای ها خیلی خوب پول درمیارن!ولو با یک لیسانس.
به نقل از شـــــــــــیرین :میشه در مورد مکانیک و مهندسی شیمی بگید من نمدونم کدوم برم :)