_.khakestari
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 4d
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- شهيد بهشتي
- رشته دانشگاه
- بيوتك
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
.
.
یکی رو میشناسم که هوافضا مالک اشتر می خونه.به نقل از zrp :مهندسی هوافضا دانشگاه مالک اشتر اصفهان چجوریاست ؟ به درد می خوره ؟ بازار کارش چجوری ؟
سلامبه نقل از zrp :مهندسی هوافضا دانشگاه مالک اشتر اصفهان چجوریاست ؟ به درد می خوره ؟ بازار کارش چجوری ؟
به نقل از zrp :مهندسی هوافضا دانشگاه مالک اشتر اصفهان چجوریاست ؟ به درد می خوره ؟ بازار کارش چجوری ؟
حتما سهمیه ای چیزی در کار بوده..به نقل از آرش هاشمی :پس تو سایت کانون این قبولی های کانون که زده
مهندسی کامپیوتر تهرانو زده تا 1200 آوردن
قضیه چیه؟
این که بخش خصوصی اصلا نمیگیره از هوافضای مالک درست نیست. و اینکه فقط باید به کار توی وزارت دفاع فکر کنی هم خیلی صحیح نیست. هرچند امکاناتی اونا میدن بیشتره.به نقل از آرش هاشمی :سلام
خوب از لحاظ کیفیت علمی و امکانات عالیه
اما مشکلات زیادی داره
برای صنایع غیر وابسته به سپاه و ارتش یعنی خصوصی اصلا نمیگیرن از مالک اشتر(یعنی شاید بگیرن کم )
درضمن اصلا این مالک اشتر واسه خود وزارت دفاع هست
وقتی رفتی اونجا فقط باید به کار تو نیروهای ارتش و سپاه و وزارت دفاع فکر کنی
اگرم انصراف بدی یا مدرک بگیری بعد بخای بری خارج به عنوان رزومه اونایی رو که میشناسم اصلا نمیگفتن مقاله یا پروژه ای دادیم.چون مربوط به وزارت دفاع بود
درضمن تک تک دانشجو ها هم تو لیست تحریمین(اینو تو تحریما امریکا که از b-b-c گفت شنیدم یکی از دانشجوهاشم تایید کرد)
کامپیوتر مگه بومی گزینیه؟به نقل از ز-ر-د :حتما سهمیه ای چیزی در کار بوده..
من خودم با 1175 (دختر وغیر بومی البته) نیاوردم مهندسیای امیرکبیرو حتی...
به نقل از سید احسان :این که بخش خصوصی اصلا نمیگیره از هوافضای مالک درست نیست. و اینکه فقط باید به کار توی وزارت دفاع فکر کنی هم خیلی صحیح نیست. هرچند امکاناتی اونا میدن بیشتره.
آره.اجازه نمی دن مقاله یا پروژه از دانشگاه خارج بشه.این حرف درسته. اون تحریم هم بیشتر برای استاداشونه و در مورد دانشجو ها اصولا مطرح نیست (مگر اینکه بحث خاصی داشته باشه.)
کامپیوتر مگه بومی گزینیه؟
این سایت کانون خیلی معیار خوبی نیست.
مثلا همین کامپیوتر تهران 34 تا ظرفیتشه فقط 6 نفر رو آورده.
تازه توی همین 6تا هم بین اولی و آخری 1000 تا اختلاف رتبه وجود داره.
آره نرم افزار فک کنم ناحیه ای باشه..آی تی هم که ناحیه ای هست...سخت افزار ولی کشوریه...به نقل از سید احسان :کامپیوتر مگه بومی گزینیه؟
آی تی رو می دونم بومیه (80 به 20)به نقل از ز-ر-د :آره نرم افزار فک کنم ناحیه ای باشه..آی تی هم که ناحیه ای هست...سخت افزار ولی کشوریه...
3 نوع گزینش داریم:به نقل از سید احسان :آی تی رو می دونم بومیه (80 به 20)
بومی با ناحیه ای فرق داره؟
1500 منطقه 1 اصلن نا امید کننده نیست...به نقل از BUG :اینکه زیرگروه یکم 1500 عه خیلی نا امید کنندست؟ ینی به 1300 دل نبندم اصن؟ کلا حالیم نیست زیرگروها قضیشون چیه
به نقل از zrp :هوا فضا بهتره یا عمران و برق