• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3&s=page&p=course
فكر مي كنم واسه كسايي كه به همايش ها نمي تونن برن مفيد باشه #-o

من شنیده بودم ارجاعات به سایت دانشگاه اندازه ی دانشگاه حتی فضای سبز دانشگاه هم تاثیر داره , ها؟؟ واسه همین همیشه شریف میره دوم و تهران میشه اول

فضای داشنگاه تاثیر داره. محیط خوابگاهم تاثیر داره. مکان خوابگاه شریف خیلی خوب نیست. اینم یکی از دلایلشه.

• لایک
امتیازات: Kenji

به نقل از BUG :
فضای داشنگاه تاثیر داره. محیط خوابگاهم تاثیر داره. مکان خوابگاه شریف خیلی خوب نیست. اینم یکی از دلایلشه.

چجوریه مگه خوابگاهش؟

• لایک
امتیازات: farz

به نقل از Kenji :
چجوریه مگه خوابگاهش؟
خود خوابگاهش مثکه میگن خوبه و امکانات تیم ملی داره. اما محلش نا امنه مثکه
من اینو که یکی از معیاراشونم خوابگاه شریفه که بدتررو از جای معتبری نخوندم البته همون معلم المپیاد شمی میگفت.

• لایک

به نقل از BUG :
من اینو که یکی از معیاراشونم خوابگاه شریفه که بدتررو از جای معتبری نخوندم البته همون معلم المپیاد شمی میگفت.

طرشت نیس مگه؟! :-?

• لایک

به نقل از BUG :

الان داشتم اینو میخوندم خواگاهاش اکثریت پیش ازادی و طرشت هستش , طرشت قدیم بافت شهریش کم بود و طبیعتا مشکلات و نا امنی داشت تا یه حدی اما الان خیلی چیز خوبی شده فکر کنم معلمت خیلی وقت پیش اونجا بوده

آقا من موندم :-/ الان احساس میکنم هیچ رشته ای ب دردم نمیخوره
شیمی دبیرستانو خیلی دوس داشتم اما فک نکنم رشته ای تو دانشگاه باشه ک ب شیمی دبیرستان ربطی داشته باشه :-??

من مامانم میخواد هر طور شده بفرسته منو تربیت دبیرو اینا!! :|!اول جدی نگرفتم زیاد.میگفتم اگه رتبه ای که میخواسم نشد اوکی!ولی الان هر وقت منو میبینه بهم یاداوری میکنه باید دبیری بخونی! 8-|میگه آینده شغلیت معلومه!میگه مهندسی واسه یه دختر معلوم نیس آخرش به دردش بخوره یا بیکار بمونه! یعنی چی الان؟ :(( من اصن کلا به عشق این که بشم خانوم مهندس اومدم ریاضی!!! :-< دیگه خودمم دارم به عرضه ی خودم شک میکنم!به این که بتونم!! نمیدونم حرفام شاید با تاپیک بی ربط بود؟یا پستم پاک میشه آیا؟ :( فقط یکی بگه من چیکار کنم حالااا :((

به نقل از samira16 :
من مامانم میخواد هر طور شده بفرسته منو تربیت دبیرو اینا!! :|!اول جدی نگرفتم زیاد.میگفتم اگه رتبه ای که میخواسم نشد اوکی!ولی الان هر وقت منو میبینه بهم یاداوری میکنه باید دبیری بخونی! 8-|میگه آینده شغلیت معلومه!میگه مهندسی واسه یه دختر معلوم نیس آخرش به دردش بخوره یا بیکار بمونه! یعنی چی الان؟ :(( من اصن کلا به عشق این که بشم خانوم مهندس اومدم ریاضی!!! :-< دیگه خودمم دارم به عرضه ی خودم شک میکنم!به این که بتونم!! نمیدونم حرفام شاید با تاپیک بی ربط بود؟یا پستم پاک میشه آیا؟ :( فقط یکی بگه من چیکار کنم حالااا :((

خب اینقدر به خودت استرس نده همه چی راه حل داره

اول ببین رتبت چن میشه , بعد بشین باهاش صحبت کن که یه رشته مثل کامپیوتر هیچ فرقی بین زن و مرد نیست چون کل کارش ذهنیه و کار یدی یا طاقت فرسا نداره
یا یه رشته مثل معماری و بعدش واسه ارشد معماری داخلی بازم ربطی به دختر و مرد بودن نداره و همش ذوقه هنریه , خیلی هستن اینجور رشته ها بشین در موردشون تحقیق کن بعد حرف بزن

بعد سعی کن با یکی از بزرگای فامیل تبانی کنی که حرف بزنین باهش دوتایی که دیگه نتونه نه بگه :دی

البته خودت حرف بزنی بسه , اونم فکر توئه و میخواد که شاد باشی و موفق (از نظر خودش) جای جدل بهتره مسیرتو بهش نشون بدیو ایمانت به مسیری که میخوای بری

اینجا جای بحث در مورد رنکینگ نیست ها ! رنکینگ معیارهای خودشو داره که توضیحاتش رو به کار کامل میتونید تو اینترنت پیدا کنید.

به نقل از samira16 :
به هیچ وجه چنین اشتباهی نکنید و اصلا سمت دبیری اینا نرید. پدرمادرا گاها برخی اعتقادات عجیب و قدیمی دارن که بدجور دچار دردسر میکنن آدمو. سعی کنید متوجهشون کنید.

Back
بالا