من شنیده بودم ارجاعات به سایت دانشگاه اندازه ی دانشگاه حتی فضای سبز دانشگاه هم تاثیر داره , ها؟؟ واسه همین همیشه شریف میره دوم و تهران میشه اول

به نقل از BUG :فضای داشنگاه تاثیر داره. محیط خوابگاهم تاثیر داره. مکان خوابگاه شریف خیلی خوب نیست. اینم یکی از دلایلشه.
خود خوابگاهش مثکه میگن خوبه و امکانات تیم ملی داره. اما محلش نا امنه مثکهبه نقل از Kenji :چجوریه مگه خوابگاهش؟

به نقل از BUG :خود خوابگاهش مثکه میگن خوبه و امکانات تیم ملی داره. اما محلش نا امنه مثکه
من اینو که یکی از معیاراشونم خوابگاه شریفه که بدتررو از جای معتبری نخوندم البته همون معلم المپیاد شمی میگفت.

به نقل از BUG :خود خوابگاهش مثکه میگن خوبه و امکانات تیم ملی داره. اما محلش نا امنه مثکه
من اینو که یکی از معیاراشونم خوابگاه شریفه که بدتررو از جای معتبری نخوندم البته همون معلم المپیاد شمی میگفت.

الان احساس میکنم هیچ رشته ای ب دردم نمیخوره 

!اول جدی نگرفتم زیاد.میگفتم اگه رتبه ای که میخواسم نشد اوکی!ولی الان هر وقت منو میبینه بهم یاداوری میکنه باید دبیری بخونی!
میگه آینده شغلیت معلومه!میگه مهندسی واسه یه دختر معلوم نیس آخرش به دردش بخوره یا بیکار بمونه! یعنی چی الان؟
من اصن کلا به عشق این که بشم خانوم مهندس اومدم ریاضی!!!
دیگه خودمم دارم به عرضه ی خودم شک میکنم!به این که بتونم!! نمیدونم حرفام شاید با تاپیک بی ربط بود؟یا پستم پاک میشه آیا؟
فقط یکی بگه من چیکار کنم حالااا 

به نقل از samira16 :من مامانم میخواد هر طور شده بفرسته منو تربیت دبیرو اینا!!!اول جدی نگرفتم زیاد.میگفتم اگه رتبه ای که میخواسم نشد اوکی!ولی الان هر وقت منو میبینه بهم یاداوری میکنه باید دبیری بخونی!
میگه آینده شغلیت معلومه!میگه مهندسی واسه یه دختر معلوم نیس آخرش به دردش بخوره یا بیکار بمونه! یعنی چی الان؟
دیگه خودمم دارم به عرضه ی خودم شک میکنم!به این که بتونم!! نمیدونم حرفام شاید با تاپیک بی ربط بود؟یا پستم پاک میشه آیا؟
![]()

به هیچ وجه چنین اشتباهی نکنید و اصلا سمت دبیری اینا نرید. پدرمادرا گاها برخی اعتقادات عجیب و قدیمی دارن که بدجور دچار دردسر میکنن آدمو. سعی کنید متوجهشون کنید.به نقل از samira16 :من مامانم میخواد هر طور شده بفرسته منو تربیت دبیرو اینا!!!اول جدی نگرفتم زیاد.میگفتم اگه رتبه ای که میخواسم نشد اوکی!ولی الان هر وقت منو میبینه بهم یاداوری میکنه باید دبیری بخونی!
![]()