سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

Sarikhani

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شيراز
شهر
شيراز
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

اين رشته بيوتكنولوژي حد نصابي نداره واسه رتبه؟

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

نه بستگی به متقاضی های اون سال داره که هم از ریاضی و هم از تجربی چند نفر بخان بیان این رشته.ولی مسلما رتبه باید در حدی باشه که طرف با اون بتونه پزشکی تهران یا بهشتی رو قبول بشه.

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

سلام :D
من امروز همایش امیرکبیرو رفتم ! الان سرشار از اطلاعاتم راجع به رشته نفت!( صنایع هم بود که چرت بودیم! معدن هم خوشم نیومده گوش ندادم!) اگه سوالی راجع به نفت دارین در خدمتم . به دوستانی که امکان اومدن به امیرکبیرو دارن رو هم همایش رو توصیه میکنم .خوب بود . (;

sssss

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
شیراز
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-سخت‌افزار.

به نقل از شواليه سبز :
سلام :D
من امروز همایش امیرکبیرو رفتم ! الان سرشار از اطلاعاتم راجع به رشته نفت!( صنایع هم بود که چرت بودیم! معدن هم خوشم نیومده گوش ندادم!) اگه سوالی راجع به نفت دارین در خدمتم . به دوستانی که امکان اومدن به امیرکبیرو دارن رو هم همایش رو توصیه میکنم .خوب بود . (;
خب یک توضیح کلی بده راجع بهش. :-"

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از sssss :
خب یک توضیح کلی بده راجع بهش. :-"
یک ساعت و نیم حرف زدن بنده خداها ! چی بگم من! سوال بپرس بگم بهت .
حالا یه توضیح کلی بدم . مکانیک دو قسمته . جامدات و سیالات . سیالات میپردازه به سیال ها(!) حالا این سیال اگه بیاد تو حیطه هیدرو کربن ها و مشخصا نفت . دیگه داستانش فرق میکنه . اینجاست که رشته مهندسی نفت مطرح میشه . بخاطر معادن سرشار نفت تو ایران این رشته بازار کار فوق العاده ای داره . سه گرایش مخازن . بهره برداری و حفاری داره. همشون یه سری دروس مشترک دارن . اما با توجه به گرایش درس های تخصصی اون گرایش هم اضافه میشه . تا حدود 10 15 سال قبل خلاصه میشده به دانشگاه صنعت نفت اهواز و آبادان . واسه این که صنعت نفت نیاز به جذب نخبه ها داشته و طبیعتا رتبه های برتر کنکور اهواز نمیزنن ! میان این رشته رو تو دانشگاه های تهران هم تاسیس میکنن . در حال حاضر شریف . تهران و امیرکبیر دارن این رشته رو .علم و صنعت هم داره میذاره انگار. اما شریف و تهران دانشکده نفت ندارن . رشته مهندسی نفت زیر شاخه مهندسی شیمی میشه و تو دانشکده مهندسی شیمی به این رشته هم میپردازن. امیرکبیر دانشکده مجزا داره . لازم به ذکره که در چند سال اخیر امکانات ازمایشگاهی دانشگاه های تهران در مهندسی نفت شدیدا افزایش یافته . یکی از مجهزترین آزمایشگاه های ایران و اگه راس بگن جهان رو در حال حاضر امیرکبیر داره . گویا وزارت نفت دو سال پیش هزینه هنگفتی(درست نوشتم؟؟)رو میده به اینا که تجهیز کنن خودشونو . خلاصه این که نفت دانشگاه های ایران شاخه ! اینا الان تو ذهنم بود ! سوالی هست بفرمایید

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از شواليه سبز :
یک ساعت و نیم حرف زدن بنده خداها ! چی بگم من! سوال بپرس بگم بهت .
حالا یه توضیح کلی بدم . مکانیک دو قسمته . جامدات و سیالات . سیالات میپردازه به سیال ها(!) حالا این سیال اگه بیاد تو حیطه هیدرو کربن ها و مشخصا نفت . دیگه داستانش فرق میکنه . اینجاست که رشته مهندسی نفت مطرح میشه . بخاطر معادن سرشار نفت تو ایران این رشته بازار کار فوق العاده ای داره . سه گرایش مخازن . بهره برداری و حفاری داره. همشون یه سری دروس مشترک دارن . اما با توجه به گرایش درس های تخصصی اون گرایش هم اضافه میشه . تا حدود 10 15 سال قبل خلاصه میشده به دانشگاه صنعت نفت اهواز و آبادان . واسه این که صنعت نفت نیاز به جذب نخبه ها داشته و طبیعتا رتبه های برتر کنکور اهواز نمیزنن ! میان این رشته رو تو دانشگاه های تهران هم تاسیس میکنن . در حال حاضر شریف . تهران و امیرکبیر دارن این رشته رو .علم و صنعت هم داره میذاره انگار. اما شریف و تهران دانشکده نفت ندارن . رشته مهندسی نفت زیر شاخه مهندسی شیمی میشه و تو دانشکده مهندسی شیمی به این رشته هم میپردازن. امیرکبیر دانشکده مجزا داره . لازم به ذکره که در چند سال اخیر امکانات ازمایشگاهی دانشگاه های تهران در مهندسی نفت شدیدا افزایش یافته . یکی از مجهزترین آزمایشگاه های ایران و اگه راس بگن جهان رو در حال حاضر امیرکبیر داره . گویا وزارت نفت دو سال پیش هزینه هنگفتی(درست نوشتم؟؟)رو میده به اینا که تجهیز کنن خودشونو . خلاصه این که نفت دانشگاه های ایران شاخه ! اینا الان تو ذهنم بود ! سوالی هست بفرمایید

اخه حاجی من شنیدم نفت ایران تا 30 سال دیگه ماکزیمم تموم میشه(نخندین بابا X_Xشنیدم دیگه) میگم ما اگه بخوایم بریم سر دکترایی چیزی از این رشته تا فارغ اتحصیل شیم میرسیم به ته دیگش که!!! :D

ImanHD

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
نفت

گرایش های نفت دقیقا چه تفاوت هایی دارن؟ مخازن رتبه بهتری میخاد;چرا؟

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از Kenji :
اخه حاجی من شنیدم نفت ایران تا 30 سال دیگه ماکزیمم تموم میشه(نخندین بابا X_Xشنیدم دیگه) میگم ما اگه بخوایم بریم سر دکترایی چیزی از این رشته تا فارغ اتحصیل شیم میرسیم به ته دیگش که!!! :D
این رو دکتر نمیدونم چی گفت : مخازنی که تو جهان کشف میشن پمپ میذارن سرش که بکشه بالا نفتو . مخازن ایران یه چیزی میذارن سرش که زیاد با فشار نزنه بیرون ! مطمئن باش چند نسل بعد ما هم نفت دارن . مخصوصا الان تمرکز شدیدی رو نفت هست. مخازن مشترک خلیج فارس رو دارن عربا میکشن ! ایران هم داره هی مخزن میزنه که بکشه اینور. تا ما بمیریم رو بورسه . :D
به نقل از ایمانــ :
گرایش های نفت دقیقا چه تفاوت هایی دارن؟ مخازن رتبه بهتری میخاد;چرا؟
در کارشناسی تفاوتی ندارن به اون صورت . همشو کار همدیگه رو میتونن بکنن . تو ارشد گرایش حفاریش تو ایران بازار کارش بیشتره . بخاطر منابع بسیار زیادی که در حال حاضر در حال کشف هستند در ایران.
(من میرم بخوابم! فردا مکانیک . کشتی سازی . هوافضاست) برگشتم در خدمتم

• لایک
امتیازات: Kenji

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از nazanin.f :
بچه ها به نظرتون پزشکی تبریز خوبه یا دارو شهیدبهشتی؟
خب ببين هر كدومشون يسري خوبيايي دارن!پزشكي از يه جهتايي حتي سخت تر از داروئه(اينو مني كه هم خونه ايم دارو بت مي گم!)اما از اون طرف مثل دارو درساي كسل كننده نداره و تريپ باليني تره در نتيجه با درساش ادم بيشتر حال مي كنه!باس توجه كني برات دانشگاه مهمه يا رشته!اگه عشق تهران و دانشگاه بهشتي هستي بزن دارو اگرم نه و اينده شغلي و جايگاه اجتماعيت برات مهم تره بزن پزشكي!متاسفانه يا خوشبختانه توي جامعه ما دانشجوي پزشكي كلاس كاريش با همه فرق مي كنه و براش ارزش بيشتري قائل اند!
در ضمن به دندون هم فكر كن!رشته ي خوبيه!

بين نيم سال اول و دوم هم بدونين هييييييييچ فرقي نيست!اصلا اصلا به خاطر اينكه حتما نيم سال اول باشين نيم سال ٢ يه شهر بهتر رو ول نكنيد!مثلا يكي از دوستاي من نيم ٢ بهشتي قبول مي شد اما چون براش صرفا نيم ١ بودن مهم بود زد ساري كه شهرشم هست الان مثل چي پشيمونه!اصولا هم بچه هاي بهمني از همه نظر راحت ترن!همه شاد خوشحال خندان ٦ ماه وقت داشتن دنيا رو ببينن و از جو دبيرستان بيان بيرون اپديت شن و به خودشون برسن از اون طرف تمام جزوه هاشونو از مهري ها كپي ميزنن و تيم جزوه نويسي هم ندارن و اطلاعات كامل درباره ي هر استاد و نوع سوالاش از مهري ها ميگيرن اما اگه مهر باشي يدونه ترم بالايي هم تحويلت نمي گيره و هيچي از جو دانشگاه نمي دوني و كل ترم اول دور خودت باس بچرخي!

nikooo

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ƒαяℨαᾔℯℊαᾔ кαṧℌαη
شهر
کاشــــــان
دانشگاه
تهرانـــــــ
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از شواليه سبز :
همایش امیرکبیر 15 تا 19 تیر
http://aut.ac.ir/www/aut/main/?l=3&s=page&p=courseintro
همایش شریف 15 تا 17 تیر
http://kankaash.net/
تو این کنکاشه نوشته خانما از فیلمش استفاده کنن.. :rolleyes:
فیلمشو کجا میشه گیر آورد :-/

Lotfi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان- 92
شهر
قم
مدال المپیاد
يادمه روزگاري شيميايي شدم در حد 6 فصل مورتيمر فقط!
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی قم
رشته دانشگاه
پزشکی

شما میدونید چه دانشگاه هایی ریفرم هستند؟
اینایی که من میدونم:تهران،شهید بهشتی،شهید صدوقی یزد،شاهرود،مازندران،شیراز،همدان،جندی شاپور،اصفهان(؟)
راستی تاپیک در این مورد در انجمن دانشجویان علوم پزشکی وجود داره.

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

اقا میگم اینجا کسی خبر داره اگه یکی بزنه مثلا نقشه برداری دانشگاه تهرانو معدلش خوب بشه میتونه بعد دو ترم بره خود عمران عمران؟ :-?? هاه؟

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

البته برای پشت کنکوری ها ی پسر نیمسال دوم یه فرق با نیمسال اول داره.چون برای پشت کنکور موندن باید دفترچه رو فرستاد و این دفترچه هم فقط یکسال میندازه عقب پس اونایی که نیمه دوم قبول میشن و وقت سربازیشون زودتره باید برن خدمت بعد از اون مدت کوتاه معافیت تحصیلی میگیرن و میرن دانشگاه...البته با موی تراشیده شده باید دانشگاه رفت.به این موضوع چند ماه خدمت هم حواستون باشه.

• لایک

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Fatemeh Lotfi :
شما میدونید چه دانشگاه هایی ریفرم هستند؟
اینایی که من میدونم:تهران،شهید بهشتی،شهید صدوقی یزد،شاهرود،مازندران،شیراز،همدان،جندی شاپور،اصفهان(؟)
راستی تاپیک در این مورد در انجمن دانشجویان علوم پزشکی وجود داره.
تو دفترچه یه چیز نوشته تو دانشگاه یه چیز دیگه اجرا میشه! من فعلا فقط از ریفرم بودن تهران و بهشتی و ایلام(یا یه دانشگاهی نزدیک اونجا :-") و ریفرم نبودن اصفهان خبر دارم. بقیه رو هم باید از خودشون بپرسی. در ضمن ریفرم یه روش یسکان برای همه ی دانشگاها نیست و هر دانشگاهی یه جور بلوک بندی کرده یا ترتیب اونا رو تغییر داده.

ehsanta

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدقدوسی
شهر
قم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Kenji :
اقا میگم اینجا کسی خبر داره اگه یکی بزنه مثلا نقشه برداری دانشگاه تهرانو معدلش خوب بشه میتونه بعد دو ترم بره خود عمران عمران؟ :-?? هاه؟
این سوال منم هست.

اصلا میشه گرایشو عوض کرد؟؟

AraSh_HaShemi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اراک
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مکانیک

سلام
امروز پلی تکنیک بودم.البته فقط مکانیک و هوافضاش.بهتون پیشنهاد میکنم صددرصد برید.خیلی عالی بود.

رییس دانشکده مکانیک هک یه جمله قشنگی بهم گفت:
اگه بین چند تا رشته مثلا برق-هوافضا مکانیک موندید سعی کنید به رشته فکر نکنید به دانشگاه بهتر فکر کنید هرکدوم که دانشگاه بهتری قبول میشدید برید.چون دوباره واسه ارشد انتخاب رشته میکنید و واسه کارشناسی هم اونقدر درسا اختلاف نداره

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

راستی دوستانی که میخوان برن مکانیک بخونن ولی فک میکنن رتبه شون نمیرسه بهتره برن مهندسی شیمی بخونن اونجور که من شنیدم بیشتر واحد هاش با مکانیک سیالات یکی هست فقط این مهندسی شیمی 9واحد اضافه تر شیمی داره و اون فیزیک سخت ها رو نداره :-"

arezoo1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بچه ها میدونین بازار کار عمران بیشتره یا کاپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(واسه دخترا)

• لایک

goldstar

کاربر فعال
دانشگاه
اگه خدا بخواد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Darya1995 :
سلام.کسی اینجا در مورد رشته بیوتکنولوژی اطلاعات داره؟
ببخشید اگه تکراریه سوالم آخه حال نداشتم قبلیاروبخونم.
مثلامیخوام بدونم تودانشگاه چی میخونن؟چیکاره میشن؟چ رتبه ای میخواد؟توکدوم زیرگروهه؟زودبورسیه میشن و ...؟
مرسی

فقط بيوتكنولوژي دانشگاه تهران ارزش داره چون دكتراي پيوسته اس .مال تهران زير 500 كشور مي خواد +اينكه مصاحبه هم داره

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک

دوستان لفطا(لطفا)يكي به من بگه شرايط تغيير رشته داخل دانشگاه تهران رو از كجا ميتونم گير بيارم. :-?

• لایک
بالا