saeide
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرج (گویا 3)
- شهر
- کرج
- دانشگاه
- تهران-شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
با تشکر از نسرین عزیز!
ببین من الان دانشجوی سال سوم فیزیکم از خواهرم که مهندسه بیشتر پول درمیارم به عنوان یک فعالیت دانشجویی تدریس میکنم کلیم بهم میچسبه... عمرا هم به تدریس به عنوان شغل آینده فکر نمیکنم... بریز دور از ذهنت این ذهنیت تدریس رو خب؟!
شغل مرتبط با هر رشته ای پیدا میشه اگر شما به عنوان آدم فارغ التحصیل اون رشته یک مقداری درست کار کرده باشید و خوب برای خودتون سابقه جمع کرده باشید...
و اینکه لزوما مهندس ها پول بیشتری درنمیارن؛پول درآوردن بیشتر به عرضه مربوطه تا رشته تحصیلی.
شما اینجا رو بخونید http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,94003.0.html
بعد اینکه خوبه آدم بره شریف،ولی قرار نیست هرکی رفت شریف رو رو هوا بزنن!...برا فیزیک خوندن دانشگاه های شریف،تهران،بهشتی،تحصیلات تکمیلی زنجان،تبریز دانشگاه های قوی و معتبرین!
به نقل از Regulus :من میخوام برم فیزیک،خیلی هم بهش علاقه دارم...اما بحث شغل و درآمد و...خیلی ذهنمو مشغول کرده.
مخصوصا که جدیدا هروقت تو گوگل اسم رشته فیزیکو میزنم کلی از این سایتهای معرفی شغل برای رشته فیزیک میاد که از معلمی و کارمندی تا کار تو کارخانه یخچال سازی و... رو شامل میشه،فقط کار مربوط به خود فیزیک بینشون نیست!
همین قضیه ی شغل و اینا خیلی رو اعصابه! به نظر شما اولویت با چیه؟ اصلا به نظرتون برای اینطور رشته ها(مثلا اگه شریف باشی ) شغل مناسب پیدا میشه؟ یا بهتره بری یه رشته مهندسی؟
چه روزگاریه آخه! خارجیم نشدیم عین آدم به علاقمون برسیم!
با تشکر از نسرین عزیز!
ببین من الان دانشجوی سال سوم فیزیکم از خواهرم که مهندسه بیشتر پول درمیارم به عنوان یک فعالیت دانشجویی تدریس میکنم کلیم بهم میچسبه... عمرا هم به تدریس به عنوان شغل آینده فکر نمیکنم... بریز دور از ذهنت این ذهنیت تدریس رو خب؟!
شغل مرتبط با هر رشته ای پیدا میشه اگر شما به عنوان آدم فارغ التحصیل اون رشته یک مقداری درست کار کرده باشید و خوب برای خودتون سابقه جمع کرده باشید...
و اینکه لزوما مهندس ها پول بیشتری درنمیارن؛پول درآوردن بیشتر به عرضه مربوطه تا رشته تحصیلی.
شما اینجا رو بخونید http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,94003.0.html
بعد اینکه خوبه آدم بره شریف،ولی قرار نیست هرکی رفت شریف رو رو هوا بزنن!...برا فیزیک خوندن دانشگاه های شریف،تهران،بهشتی،تحصیلات تکمیلی زنجان،تبریز دانشگاه های قوی و معتبرین!