• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

شما میدونید چه دانشگاه هایی ریفرم هستند؟
اینایی که من میدونم:تهران،شهید بهشتی،شهید صدوقی یزد،شاهرود،مازندران،شیراز،همدان،جندی شاپور،اصفهان(؟)
راستی تاپیک در این مورد در انجمن دانشجویان علوم پزشکی وجود داره.

اقا میگم اینجا کسی خبر داره اگه یکی بزنه مثلا نقشه برداری دانشگاه تهرانو معدلش خوب بشه میتونه بعد دو ترم بره خود عمران عمران؟ :-?? هاه؟

البته برای پشت کنکوری ها ی پسر نیمسال دوم یه فرق با نیمسال اول داره.چون برای پشت کنکور موندن باید دفترچه رو فرستاد و این دفترچه هم فقط یکسال میندازه عقب پس اونایی که نیمه دوم قبول میشن و وقت سربازیشون زودتره باید برن خدمت بعد از اون مدت کوتاه معافیت تحصیلی میگیرن و میرن دانشگاه...البته با موی تراشیده شده باید دانشگاه رفت.به این موضوع چند ماه خدمت هم حواستون باشه.

• لایک
امتیازات: Kenji

به نقل از Fatemeh Lotfi :
شما میدونید چه دانشگاه هایی ریفرم هستند؟
اینایی که من میدونم:تهران،شهید بهشتی،شهید صدوقی یزد،شاهرود،مازندران،شیراز،همدان،جندی شاپور،اصفهان(؟)
راستی تاپیک در این مورد در انجمن دانشجویان علوم پزشکی وجود داره.
تو دفترچه یه چیز نوشته تو دانشگاه یه چیز دیگه اجرا میشه! من فعلا فقط از ریفرم بودن تهران و بهشتی و ایلام(یا یه دانشگاهی نزدیک اونجا :-") و ریفرم نبودن اصفهان خبر دارم. بقیه رو هم باید از خودشون بپرسی. در ضمن ریفرم یه روش یسکان برای همه ی دانشگاها نیست و هر دانشگاهی یه جور بلوک بندی کرده یا ترتیب اونا رو تغییر داده.

به نقل از Kenji :
اقا میگم اینجا کسی خبر داره اگه یکی بزنه مثلا نقشه برداری دانشگاه تهرانو معدلش خوب بشه میتونه بعد دو ترم بره خود عمران عمران؟ :-?? هاه؟
این سوال منم هست.

اصلا میشه گرایشو عوض کرد؟؟

سلام
امروز پلی تکنیک بودم.البته فقط مکانیک و هوافضاش.بهتون پیشنهاد میکنم صددرصد برید.خیلی عالی بود.

رییس دانشکده مکانیک هک یه جمله قشنگی بهم گفت:
اگه بین چند تا رشته مثلا برق-هوافضا مکانیک موندید سعی کنید به رشته فکر نکنید به دانشگاه بهتر فکر کنید هرکدوم که دانشگاه بهتری قبول میشدید برید.چون دوباره واسه ارشد انتخاب رشته میکنید و واسه کارشناسی هم اونقدر درسا اختلاف نداره

راستی دوستانی که میخوان برن مکانیک بخونن ولی فک میکنن رتبه شون نمیرسه بهتره برن مهندسی شیمی بخونن اونجور که من شنیدم بیشتر واحد هاش با مکانیک سیالات یکی هست فقط این مهندسی شیمی 9واحد اضافه تر شیمی داره و اون فیزیک سخت ها رو نداره :-"

بچه ها میدونین بازار کار عمران بیشتره یا کاپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(واسه دخترا)

• لایک

به نقل از Darya1995 :
سلام.کسی اینجا در مورد رشته بیوتکنولوژی اطلاعات داره؟
ببخشید اگه تکراریه سوالم آخه حال نداشتم قبلیاروبخونم.
مثلامیخوام بدونم تودانشگاه چی میخونن؟چیکاره میشن؟چ رتبه ای میخواد؟توکدوم زیرگروهه؟زودبورسیه میشن و ...؟
مرسی

فقط بيوتكنولوژي دانشگاه تهران ارزش داره چون دكتراي پيوسته اس .مال تهران زير 500 كشور مي خواد +اينكه مصاحبه هم داره

دوستان لفطا(لطفا)يكي به من بگه شرايط تغيير رشته داخل دانشگاه تهران رو از كجا ميتونم گير بيارم. :-?

• لایک
Back
بالا