- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ،
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
تا دوشنبه وقت هست دیگه،نه؟
ملت با رتبه ۶۰ ۷۰ هزار میزنن مجازی که سربازی نرن! در این حد معتبره!آقا این مدرک های مجازی چقدر معتبره؟
رتبهی زیرگروه عملا به هیچ دردی نمیخوره جز وقت تلف کردن.اقا الان من اگه بخوام از این نرم افزارا استفاده کنم باید رتبه در سهمیه رو بزنم یا زیرگروه؟
علم و صنعت و بهشتی هم خوبن. کامپیوتر اونا میرم چون به بازار کار کامپیوتر خیلییییی بهتر از بقیه رشته هاست.یه سوال
شما باشید میرید رشته هایی مثل صنایع - هوا فضا- مدیریت مالی و... بهترین دانشگاهها یا کامپیوترِ علم و صنعت یا شهید بهشتی؟
به نظر من می ارزه14 تومن. نمی ارزه؟![]()
تخمین قلمچی دقیق ترهشماهایی که از تخمین سنجش یا موسسات دیگه استفاده کردین بگین کدوم دقیق تر و بهتره(تجربیات قبلیا رو که میخوندم اکثرا میگفتن رشته هایی که اوردن رو زده احتمال کم و نمیاری و اینا )
میشه با کارنامه سبز جابه جا کرد ولی،بچه ها اگه احیانا احیانا از رشته ای که انتخاب شد منصرف شدیم و خواستیم کارنامه سبز استفاده کنیم نکته ی خاصی باید رعایت شه؟(یعنی مثلا واسه پزشکی جفت دانشگاه ها باید شیوه اشون مثلا هم باشه؟ هر دو نوین باشن مثلا)
و اینکه خیلی دنگ و فنگ داره؟
روش حساب نکردم فقط چون وقتم محدوده و هنوز بین رشته ها شک دارم میگم اینو

راستش من که سررشته ندارم بخوام خودم نظر بدم،یه سوال
شما باشید میرید رشته هایی مثل صنایع - هوا فضا- مدیریت مالی و... بهترین دانشگاهها یا کامپیوترِ علم و صنعت یا شهید بهشتی؟
مشکلی نداره. تو ارشد کاری به دیپلمت ندارند.بچه ها تو دفترچه انتخاب رشته تجربی چندتا کد رشته مهندسی داره مثلا مهندسی برق ولی دانشگاه غیرانتفاعی.
زدن اینا چه مشکلی می تونه ایجاد کنه؟ میشه مثلا ارشد سراسری قبول شد؟
لیستی از بقیه ی اولویت هایی که اونا رو هم قبول شدی منتها پایین تر از اولویتی که قبول شدی اونا رو زدی،که بعدا میدن بهتیه سوال.کارنامه سبز چیه دقیقا؟
میتونی بفهمی رشتههایی که بعد از اونی که قبول شدی رو قبول میشدی یا نهیه سوال.کارنامه سبز چیه دقیقا؟
سوالت چیه؟کسی راجب مدیریت ها اطلاعات داره؟
بین مشاوره شهر خودم و آلمانی تهران شک دارم....(TT)(TT)
از نظر ادبیات که اینجوری به نظر میرسه.عدم واگذاری خوابگاه با عدم تعهد یعنی اولی به هیچ وجه خوابگاه نداره؟ ولی دومی ممکنه بدن؟
بعد اینکه خوابگاه خودگردان که گفته به جدیدالورود ها میدن فرقش چیه؟
عدم یعنی نمیدنعدم واگذاری خوابگاه با عدم تعهد یعنی اولی به هیچ وجه خوابگاه نداره؟ ولی دومی ممکنه بدن؟
بعد اینکه خوابگاه خودگردان که گفته به جدیدالورود ها میدن فرقش چیه؟