- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- المپیاد ریاضی دانشگاهی
- رشته دانشگاه
- کارشناسی ارشد_مهندسی هوافضا
اگه درصد های ریاضی و فیزیک و شیمی کنکور امسالت خوب بودن خوب به ریسکش می ارزهخب من کنکور تجربی دادم ولی علاقه خاصی به رشته هاش نداشتم (حالا شاید یک سری از کارهایی که پزشک ها و پرستار ها انجام میدادن در نظرم جالب بودشاید ۱۰درصد مثلا) در نتیجه میخوام۴۰۱ ریاضی بدم. علاقه مندیم به حوزه رشته های ریاضی و مهندسی ها واقعا بیشتره و برام جذاب ترن. برای اطمینان همایش شریف رو شرکت کردم و دیدم واقعا یک سری از رشته ها و یک سری از شاخه هاشون برام جذابن و تصمیمم قطعی شد یجورایی.
مامان بابامم باهام اوکی بودن و قبول کردن. ولی امروز بابام یجوری صحبت کرد انگار بیشتر نظرش بود همین امسال تجربی انتخاب رشته کنم. میگفت برو پرستاری اگه میگی پزشکی نمیخوای و برات سخته. درامدشم خوبه.
دو دلم کرد/: من واقعا تصمیمم رو گرفته بودم. کامپیوتر یا برق میخواستم. میدونم قبولیش تو تهران سخته ولی خب اگه مثلا پرستاری بزنم حداقل نظری که الان دارم اینه که رشته ای نیست که واقعا باهاش حال کنم راضیم نمیکنه. اصلا در مورد بیماری ها میخونم استرس میگیرم حالا بیمار رو ببینم که هیچی
نمیدونم واقعا باید چیکار کنم
ولی اگه درصد های جالبی نداشتی باید بدونی که کنکور ریاضی مثل نظام قدیم نیست کت ۲۶ سوالش فقط حسابان و ریاضیات پایه باشه
الان انگار یک سوم(کمی کمتر) سهم حسابان و ریاضیات پایه است یک سوم (کمی بیشتر) هندسه و یک سوم هم گسسته و آمار و احتمال
خوب تا اینجا اگر فرضا ۵۰ درصد ریاضی زدی در کنکور تجربی باید بدونی دانش تو اون ۵۰ درصد نیست به مراتب در کنکور ریاضی کمتر هم میشه …
گذشته از اینا یه حُسن که رشته ریاضی داریم هر رشته ای بخوای بالاخره توش قبول میشی حتی بسیار از رشته هاش باید بگم میتونی بدون کنکور بری دانشگاه و نیاز نیست یکسال عمر خودت بذاری پشت کنکور
در مورد رشته های کامپیوتر و برق شریف باید به اطلاعاتون برسونم رقابت و سختی این رشته ها در حد پزشکی و دندون شهید بهشتی هست پس تصور این نداشته باشید خیلی راحت اینا بدست میاد یا با امید اینا بیایید و انتظار داشته باشید به راحتی بدست بیارید در حد زحمت برای پزشکی شهید بهشتی بنظرم این رشته ها زحمت میخواد
یه چیز دیگه هم بگم پشت کنکور واقعا خوب نیست و اونم چنین ریسکی قبول کردن تغییر رشته که درس هاشون نخوندید ! بنظرم حتما با یه مشاور دلسوز در این مورد صحبت کنید