• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام><
خب من امسال تقریبا هیچی درس نخوندم و همه برنامه ریزیم برای کنکور سال آینده بود، اما یه جورایی انگار الان پشیمونم چون فکر میکردم شرایط کرونا بهتر میشه و میتونم این دوسال مجازی رو جبران کنم ولی متاسفانه..
من رتبم 4هزار منطقه3 شد، و مهندسی معماری میخوام بخونم
انتخاب رشته گزینه دو بهم گفت نهایتا بتونی دانشگاه فنی بیاری، مشاور هم گفت به شهرستان‌ها بیشتر فکر کن
من مناطق بومی جزو اولویت هام نیست، ترجیحم دانشگاه های آباد و خوب دورتر هست، نه به دوری تهران نه به نزدیکی شیراز
حالا موندم چون احتمالا دانشگاه های یزد و همدان و اصفهان و.. نمیارم برم دانشگاه های بومی و سطح پایین تر یا اینکه بشینم برای سال بعد به امید همون دانشگاه برترها؟..

سلام><
خب من امسال تقریبا هیچی درس نخوندم و همه برنامه ریزیم برای کنکور سال آینده بود، اما یه جورایی انگار الان پشیمونم چون فکر میکردم شرایط کرونا بهتر میشه و میتونم این دوسال مجازی رو جبران کنم ولی متاسفانه..
من رتبم 4هزار منطقه3 شد، و مهندسی معماری میخوام بخونم
انتخاب رشته گزینه دو بهم گفت نهایتا بتونی دانشگاه فنی بیاری، مشاور هم گفت به شهرستان‌ها بیشتر فکر کن
من مناطق بومی جزو اولویت هام نیست، ترجیحم دانشگاه های آباد و خوب دورتر هست، نه به دوری تهران نه به نزدیکی شیراز
حالا موندم چون احتمالا دانشگاه های یزد و همدان و اصفهان و.. نمیارم برم دانشگاه های بومی و سطح پایین تر یا اینکه بشینم برای سال بعد به امید همون دانشگاه برترها؟..
هیچکس نمیتونه راجع به موندن یا نموندن افراد نظر بده چون حوصله ها فرق میکنه. پیگیری و علاقه افراد متفاوت مختلفه. خیلی ها موندن و بدتر شدند. خیلی ها هم بهتر شدند. ما تو سایت کسی رو داشتیم که سومین کنکورش پزشکی قبول شد.

لطفاً پاسخ بدهید
چقدر احتمال داره پردیس خودگردان کیش ( تهران یا شریف) یک نفر قبول شههههه؟؟؟؟؟؟؟

شهریش رو کی میگیرن ؟؟؟؟؟ تخفیف اینا که ننوشته ... سهمیه اینا ندارن( برای تخفیف .) ؟

نظر شما در مورد دانشگاه مجازی چیست ؟؟؟؟؟
دانشگاه مجازی به هیچ دردی نمیخوره جز پیچوندن سربازی یا مثلا کارمند باشی مدرک بگیری حقوق کمی بیشتر بشه.

سلام
کسی در مورد شرایط خوابگاه رشته های شبانه علامه یا در کل شهر تهران اطلاع داره؟؟؟
من شنیدم به بچه ها غیر بومی شبانه هم خوابگاه میدن.

سلام
کسی در مورد شرایط خوابگاه رشته های شبانه علامه یا در کل شهر تهران اطلاع داره؟؟؟
من شنیدم به بچه ها غیر بومی شبانه هم خوابگاه میدن.
اینو باید از دانشجوی خوابگاهی همون دانشگاه بپرسی. دانشگاه به دانشگاه و مورد به مورد و ترم به ترم فرق میکنه. ولی در کل خیلی کم پیش میاد کسی بدون خوابگاه بمونه.

میشه یه چن تا مثال بزنین از تغییرات احتمالی؟
احتمالی ؟
اومده دیگه اصلاحیه ها .. دانلود کنید از سنجش چک کنید ببینید براتون مناسبه یا نه
یسری رشته اضافه شدن مثلا فرهنگیانای تربیت بدنی و یسری فرهنگیان برای انسانیا
پلیمر دانشگاه رازی
مامایی شهید بهشتی
یه چندتا پرستاری و یه پزشکی و یه فوریت تو جاهای مختلف
طراحی جواهر دانشگاه هنر تبریز

و ...

نمیدونم اصلا میدونید اصلاحیه چیه یا نه، حالا برای اونا که نمیدونن:

اصلاحیه یه پی دی افه میرید دانلود میکنید از سنجش توش ایناست:
یسری رشته محل که اضافه شدن، یسری رشته محل که تغییرات داشتن مثلا الان داروسازی علوم پزشکی زابل که فقط مرد میگرفت، الان هم زن میگیره هم مرد، دخترا هم میتونن اینو بزنن

تغییرات رشته محل های با سوابق تحصیلی هم اخر پی دی افه

اگر فردی رشته x رو بزنه اولویت دهم و فرد دیگه با رتبه بدتر همون رشته رو بزنه اولویت دوم، شانس کدوم فرد برا قبولی در رشته x بیشتره؟

اگر فردی رشته x رو بزنه اولویت دهم و فرد دیگه با رتبه بدتر همون رشته رو بزنه اولویت دوم، شانس کدوم فرد برا قبولی در رشته x بیشتره؟
بستگی داره اولویت‌های قبلِx اون رتبه‌بهتره چیا باشن. اگه اولویت‌های قبلی رو قبول بشه خب مشخصه که x و قبول نمیشه و بعد برای کسی که رتبه‌ش از اون بیشتره جا باز میشه.
اگه اشتباه نکنم فرآیند انتخاب رشته اینطوریه که مثلا میاد از رتبه1شروع می‌کنه و اولویت‌هاشو از اول چک می‌کنه. بدیهیه که رتبه1 همون اولویت اولشو قبول میشه. بعد همینطوری میره رتبه‌های بالاتر و از اول اولویت‌های هر کسی رو بررسی می‌کنه تا جایی که به یه رشته‌ای تو اولویت‌های اون طرف برسه که ظرفیت داشته باشه و رتبه‌های قبلی، ظرفیتشو پر نکرده باشن. بعد میره سراغ رتبه‌ بعدی.
امیدوارم منظورمو رسونده باشم؛ توضیحش خیلی سخت بود:-??:))

مشاور یا موسسه‌ی خوبی برای انتخاب رشته میشناسید؟ ممنون میشم معرفی کنید

مشاور یا موسسه‌ی خوبی برای انتخاب رشته میشناسید؟ ممنون میشم معرفی کنید
مشاور یا موسسه هدفش اینه که شمارو کیسه کنه. هر سوالی داری همینجا بپرس که تقریبن از هر رشته‌ای اینجا دانشجو یا فارغ‌التحصیل هست یا نهایتن یه نفر رو براتون معرفی میکنن

من اصلا نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم حتی
فقط بر حسب علاقه بزنیم بریم پایین یا یه سیستم خاصی رو باید رعایت کنیم؟

تو انتخاب رشته چقدر مسافت و دوری شهر رو در نظر بگیریم؟ بهتره تا چه محدوده ای بزنیم؟

بچه‌ها انتخاباتون رو به سه قسمت تقسیم کنید، یک سوم اول بالایی انتخاباتون اونایی که ایده‌آل محسوب میشن رو بذارید، یک سوم وسط اونایی که با توجه به رتبه‌تون معقول محسوب میشن (از سایت کانون چک کنین پارسال با رتبه شما قبولیا چی بوده) و یک سوم آخر هم بذارید به عنوان کف اگر حتما میخواید برید.
اول یه جا رشته‌های مورد علاقه و دانشگاه‌هایی که اون رشته‌هارو دارن بنویسید و برای خودتون الویت‌بندی کنید. از الویت بالاتر بچینید به الویت پایین‌تر. باید جوری بچینید که الویت ۱۲ رو به الویت مثلا ۲۰ ترجیح بدید. الویت‌بندی هم کاملا به خودتون بستگی داره، چه رشته‌ای دوست دارید، چه شهری زندگی میکنید و اینجور چیزا. من درباره ریاضی فیزیک‌ها نظری نمیدم اما چیزی که تو تجربی ارجحه رشته‌س تا دانشگاه. یعنی منظورم اینه که نترسید بخاطر رشته‌ای که دوست دارید دانشگاه آزاد رو بالاتر از رشته ای که مورد علاقه‌تون نیست توی دانشگاه دولتی بزنید (اگر مشکلی از بابت شهریه ندارید).
در مورد مسافت هم باز به خودتون و رتبه‌تون بستگی داره دیگه. بستگی داره شهرتون کجا باشه، چه رشته‌ای بخواید برید، خانواده گیر میدن به دوری یا نه. من خودم اینطوری بودم که شهر بزرگ دلم میخواست همیشه چون امکانات بیشتری داره و مسافت برام مهم نبود، بعضیا میگن نزدیک باشه بزرگی و کوچیکیش برامون مهم نیست. اینا همش بستگی به خودتون داره و سر همیناس که الویت‌هاتون شکل میگیره.
به همه چیزم فکر کنین مخصوصا بچه‌هایی که رتبه‌شون به دکترای حرفه‌ای میخوره، به این فکر کنین که شما ۶ یا ۷ سال تمام وقت دانشجویین و اگر دور باشید ترمی نهایتا یک بار میتونین برید شهرتون، خیلیا به همین دلیل شهرای نزدیک میزنن چون واقعا سخته هم اونهمه درس رو بخونی، هم کلی کار کنی هم بعد از همه اینا برگردی خونه غذا بپزی برا خودت مثلا.
خلاصه فکر کنم ده روز وقت دارید، این ده روز حسابی فکر کنین سر الویت‌هاتون و مشورت کنید. اگرم در فکر مهاجرت هرچه سریعتر هستید بنظرم سمت رشته‌های دکترا نرید.

تو انتخاب رشته چقدر مسافت و دوری شهر رو در نظر بگیریم؟ بهتره تا چه محدوده ای بزنیم؟
بستگی داره به رشته و دانشگاهش. باید رشته دانشگاه اینا بگی که بین چی و چی مقایسه میکنی.

بچه ها سنجش یه ویژه نامه‌ی راهنمای انتخاب رشته گذاشته تو سایتش، یه مقدار حجمش زیاده ۵۰ صفحه ست، اما من کلش رو نگاه کردم و به اصطلاح تورقی کردم و چیز بدی نیست. البته لزوما بدرد انتخاب رشته نمیخوره، بیشتر به این درد میخوره که بفرض اگه میخواید چیزای پایه رو بدونید مثلا میخواید بدونید "بومی گزینی" چیه .. اونجا خیلی خوب توضیح داده، از اینکه برید تو سایتا بگردید بهتره. یا تعهد خدمت رو شفاف نوشته.

یسری جدول هم داره اخرش رشته‌ها رو با موضوعشون دسته بندی کرده، البته باگ هم داره مثلا رشته‌ی مکانیک بیوسیستم بیشتر به دسته‌ی مکانیک میخوره تا به دسته‌ی پزشکی و بهداشت!!
ولی یه دید کلی بهتون میده، اما هر رشته‌ای رو که میخواید بزنید یه سرچی بکنید، چارتش رو ببینید.

کسی میدونه دفترچه انتخاب رشته رو کی میزنن؟

سلام وقت همگی بخیر
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام رشته شیمی رو برای دانشگاه انتخاب بکنم .
علاقه زیادی به رشته شیمی محض دارم و با توجه به صحبت های مشاورای مدرسه و همینطور دبیرامون در رابطه با رشته دبیرستان به شک افتادم
در حال حاضر تجربیم ولی این صحبت که بهتره برم ریاضی چون مباحث ریاضی توی شیمی محض پررنگتره هست و بعضی از مشاورینمونم میگن بهتره تجربی بمونم.
ممنون میشم کسایی که این رشته و کلا تو دانشگاه با رشته شیمی سرو کار دارن بهم کنند.

Back
بالا