بستگی داره به رشته و دانشگاهش. باید رشته دانشگاه اینا بگی که بین چی و چی مقایسه میکنی.تو انتخاب رشته چقدر مسافت و دوری شهر رو در نظر بگیریم؟ بهتره تا چه محدوده ای بزنیم؟
گفتن فرداکسی میدونه دفترچه انتخاب رشته رو کی میزنن؟

با توجه به اینکه الان زوده واسه کشف علاقه دانشگاهی، بهتره بین پزشکی و مهندسی انتخاب کنی. یعنی علاقه به شیمی رو نادیده بگیری.سلام وقت همگی بخیر
من سال اول دبیرستان هستم و میخوام رشته شیمی رو برای دانشگاه انتخاب بکنم .
علاقه زیادی به رشته شیمی محض دارم و با توجه به صحبت های مشاورای مدرسه و همینطور دبیرامون در رابطه با رشته دبیرستان به شک افتادم
در حال حاضر تجربیم ولی این صحبت که بهتره برم ریاضی چون مباحث ریاضی توی شیمی محض پررنگتره هست و بعضی از مشاورینمونم میگن بهتره تجربی بمونم.
ممنون میشم کسایی که این رشته و کلا تو دانشگاه با رشته شیمی سرو کار دارن بهم کنند.
من خودم اول دانشگاه هایی که برام اوکی و مقدور بودن رو یادداشت کردم بعد هم رشته هایی که ترجیح میدادم امسال قبول بشم و پشت نمونم رو نوشتم.من اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم حتی
فقط بر حسب علاقه بزنیم بریم پایین یا یه سیستم خاصی رو باید رعایت کنیم؟
اول لیست دانشگاه هایی که دوست داری و قبول میشی. بعدش لیست رشته هایی که میخوای تو اونها دانشگاه ها میخوای بخونی. میشه چندتا نمودار درختی. بعدش اولویت بندی در یک لیست ادغام شده. بعد هی اون لیست بالا پایین میشه.من اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم حتی
فقط بر حسب علاقه بزنیم بریم پایین یا یه سیستم خاصی رو باید رعایت کنیم؟