سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب خودت میگی بومی استان. منم گفتم رشته‌هایی که فقط از یه جا می‌گیرن فرق می‌کنه. اصنم یادم نبود جز فرهنگیان چیز دیگه‌ای بومی بگیره صرفا.
بومی چندجوره، استانی، ناحیه ای، قطبی، کشوری

مثلا یه رشته‌ای مثل فیزیوتراپی که رشته‌ی پرمتقاضی ایه قطبی میگیره
حالا شرق ایران میشه یه قطب، کسی که خراسان زندگی میکنه شانسش برای فیزیوتراپی غرب کشور خیلی کمه، حالا اگه رتبشم خوب نباشه و حتی فیزیوی قطب خودشم جزو انتخابای خوش بینانه ش باشه، فکر کن بیاد غرب کشور رو زیر انتخابای قطب خودش بزنه، اگه انتخابا زیاد باشه بهتره ازونا حذف کنه!

فرهنگیان داستانش فرق میکنه، کلا اگه جای دیگه رو بزنی سوخت میشه انتخابت، اونا اختصاصی میگن که از کجا میگیرن.

ولی کلی رشته هستن که بومی استانن اینا هم فقط از اون استان نمیگیرن (شبیه فرهنگیان نیست) ۸۰ درصدشون از اون استانه و ۲۰ درصد از بقیه جاها میگیرن. یا مثلا تمام رشته‌های شبانه بومی استانن. میشه زد همه‌ی شبانه های کشور رو ولی شانس استان خودش از همه جا بیشتره.

وقتی انتخابا زیاد شه یکی از گزینه‌ها اینه که بچه ها بیان از انتخابای بومی که شانس کمی دارن حذف کنن.

تو ریاضی به اندازه‌ی تجربی این مسئله مهم نیست، من حدس زدم شاید تو با دید ریاضی اینو گفتی خواستم بگم که دونستش مهمه و تجربیا اگه تهش به مشکل انتخابای بیشتر از ۱۵۰ تا خوردن بیان به این قضیه‌ی بومی گزینی دقت کنن.

بومی چندجوره، استانی، ناحیه ای، قطبی، کشوری

مثلا یه رشته‌ای مثل فیزیوتراپی که رشته‌ی پرمتقاضی ایه قطبی میگیره
حالا شرق ایران میشه یه قطب، کسی که خراسان زندگی میکنه شانسش برای فیزیوتراپی غرب کشور خیلی کمه، حالا اگه رتبشم خوب نباشه و حتی فیزیوی قطب خودشم جزو انتخابای خوش بینانه ش باشه، فکر کن بیاد غرب کشور رو زیر انتخابای قطب خودش بزنه، اگه انتخابا زیاد باشه بهتره ازونا حذف کنه!

فرهنگیان داستانش فرق میکنه، کلا اگه جای دیگه رو بزنی سوخت میشه انتخابت، اونا اختصاصی میگن که از کجا میگیرن.

ولی کلی رشته هستن که بومی استانن اینا هم فقط از اون استان نمیگیرن (شبیه فرهنگیان نیست) ۸۰ درصدشون از اون استانه و ۲۰ درصد از بقیه جاها میگیرن. یا مثلا تمام رشته‌های شبانه بومی استانن. میشه زد همه‌ی شبانه های کشور رو ولی شانس استان خودش از همه جا بیشتره.

وقتی انتخابا زیاد شه یکی از گزینه‌ها اینه که بچه ها بیان از انتخابای بومی که شانس کمی دارن حذف کنن.

تو ریاضی به اندازه‌ی تجربی این مسئله مهم نیست، من حدس زدم شاید تو با دید ریاضی اینو گفتی خواستم بگم که دونستش مهمه و تجربیا اگه تهش به مشکل انتخابای بیشتر از ۱۵۰ تا خوردن بیان به این قضیه‌ی بومی گزینی دقت کنن.
واسه بیشتر از صد و پنجاه تا منطقیه
یادمه خودم به زور و زحمت صد و پنجاه‌تامو پر کردم
خودم ۱۹تا زده بودم

واسه بیشتر از صد و پنجاه تا منطقیه
یادمه خودم به زور و زحمت صد و پنجاه‌تامو پر کردم
خودم ۱۹تا زده بودم
اره اونی که تکلیفش معلومه یا رتبه ش خیلی خوبه واقعا براش فرقی نمیکنه.

اونی که همه رشته‌ها رو میره و رتبه‌شم لب مرزیه یهو انتخاباش ۲۰۰ تارو رد میکنه :‌-"

بچه ها :-" اینا که زدن مثلا دانشگاه خوارزمی-محل تحصیل کرج، خوابگاه هم همون کرجه دیگه نه؟

بچه ها :-" اینا که زدن مثلا دانشگاه خوارزمی-محل تحصیل کرج، خوابگاه هم همون کرجه دیگه نه؟
قبلش ببین خود دانشگاه خوارزمی برات مناسبه؟
بعضا نظرات منفی دیدم راجبش
@Admin2 نظر شما چیست؟

دفترچه رو قرار نبود امروز بدن؟
چرا هنوز نزاشتن؟

خوارزمی یه تکه ش تهرانه یه تکه ش کرج. خوابگاه تو هر دو شهر داره ولی خب این زده کرج دیگه شما کلا کرج حساب کن. شخصا به نظرم فردوسی رفتن بهتر از خوارزمی کرج رفتنه.

دفترچه ساعت خاصی میاد؟
دیگه توان استرس کشیدن ندارم.

شهريه پرداز با پردیس خودگردان چه فرقی داره؟

نرم افزار گزینه دو چطوره؟ بدبین؟ خوشبین؟

یه سوال
ایا حتما باید یه مشاور برامون انتخاب رشته کنه؟
اگه خودمون انجام بدیم قبول نمیشیم؟ (طبق چیزی که تو تبلیغاتشون میگن:)))
(فرضا ما علاقه هامون رو می دونیم)

یه سوال
ایا حتما باید یه مشاور برامون انتخاب رشته کنه؟
اگه خودمون انجام بدیم قبول نمیشیم؟ (طبق چیزی که تو تبلیغاتشون میگن:)))
(فرضا ما علاقه هامون رو می دونیم)
یسری نکات هست که ممکنه خود ادم بهشون توجه نکنه ازین رو خوبه یکی به ادم کمک کنه.
بنظرم هر ابهامی داشتی اینجا بپرس و سرچ کن، لازم نیست هزینه های نجومی کنی سر انتخاب رشته.

بچه ها خیلی به تفاوت فرهنگی، مذهبی_عقیدتی، آب و هوا، امکانات ... شهرها توجه کنید.
مسافت و اینکه از شهرتون به اونجا وسیله ی حمل و نقل مناسب داره یا چند مسیره ست و چند کیلومتره توجه کنید.
شهرهای نااشنا رو سرچ کنید که کجاست، یهو فکر نکنید مثلا زابل تو شماله!
نظر دانشجو ها و فارغ التحصیل های دانشگاه رو بپرسید.
در چینش اولویت هاتون دقت کنید و اینو در نطر بگیرید که ۱۵۰ تا انتخاب دارید و انتظار اینکه یهو ۱۵۰ امی رو قبول شید هم داشته باشید.

رتبه منطقه مهم تره یا رتبه کشوری؟

Back
بالا