سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
۲۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۲۵ درصدی‌ها
۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۵ درصدی‌ها
قشنگه، نه؟ = )))
اولین برخورد جدی جوان ایرانی با بی عدالتی در جمهوری اسلامی، سهمیه های کنکوره. قشنگ حساب کار دستتون میاد :))

اولین برخورد جدی جوان ایرانی با بی عدالتی در جمهوری اسلامی، سهمیه های کنکوره. قشنگ حساب کار دستتون میاد :))
نمی‌دونی چه رفتاری داشته باشی!
اصلا یه حس دردناک وحشناک و داغونیه...
توی دانشگاه بری هم که دیگه گل و بلبله...

+آزاد و پردیسشون هم رایگانه👩🏻‍🦯

حالا کجاشو دیدی. جمهوری اسلامی سورپرایزهای بیشتری داره براتون :))

• لایک
امتیازات: ili

باز اینکه شهریشون رایگان باشه خیلی عادلانه تر از اینه که سهمیه تو رتبه ها داشته باشن واقعا برام غیر قابل درکه این موضوع سهمیه که چرا باید حق دیگران خورده بشه که مثلا برای یکی احقاق حق بشه ؟

باز اینکه شهریشون رایگان باشه خیلی عادلانه تر از اینه که سهمیه تو رتبه ها داشته باشن واقعا برام غیر قابل درکه این موضوع سهمیه که چرا باید حق دیگران خورده بشه که مثلا برای یکی احقاق حق بشه ؟
در هر صورت عادلانه نیست...
عدالت؟! :)

آقا من الان زنگ زدم به یکی از اشنایانمون که مکانیک کبیر می خوند گفت که اصلا الان خودتو جدی نگیر:‌‌)))
گفت فکر می کنی ریسرچ اینا دوست داری یا نمی دونم فلان چیزو دوست داری اینجا تا فوق لیسانس قریب به ۸۰ درصد هنوز نفهمیدن چی می خوان و هنوز نمی دونن اصلا واسه چی دانشگاه=‌))
خلاصه اینقدر تعصب به خرج ندین که 《وای من کامپیوتر تهران/شریف می خوام حتما اگر نیارم فلانم 》 ایده ال های ذهنی تون تا وقتی واقعا با واقعیت روبرو نشید گمراهتون می کنه

مگه چقدر سهمه ایثارگران هست از اون ۴۰ درصد تو ناحیه ۱:؟
من حقيقتا درست نفهميدم.
ولي فكركنم سهميه ايثارگرانو ازسهميه داوطلباي آزاد برمي دارن نه سهميه بومي.يعني من برداشتم از جملش اين بود.

• لایک
امتیازات: ili
آقا من الان زنگ زدم به یکی از اشنایانمون که مکانیک کبیر می خوند گفت که اصلا الان خودتو جدی نگیر:‌‌)))
گفت فکر می کنی ریسرچ اینا دوست داری یا نمی دونم فلان چیزو دوست داری اینجا تا فوق لیسانس قریب به ۸۰ درصد هنوز نفهمیدن چی می خوان و هنوز نمی دونن اصلا واسه چی دانشگاه=‌))
خلاصه اینقدر تعصب به خرج ندین که 《وای من کامپیوتر تهران/شریف می خوام حتما اگر نیارم فلانم 》 ایده ال های ذهنی تون تا وقتی واقعا با واقعیت روبرو نشید گمراهتون می کنه
یه سری کارهارو مجبور هستی برای رسیدن به زندگی بهتر دوست داشته باشی! که یکی از اونچیزا ریسرچه! بهتره از همین الان فقط به فکر درس خوندن و یاد گرفتن باشید تا بتونید به موقعش اپلای کنید و زندگی بهتری اونطرف داشته باشید نه اینکه وقتی ارشد میخونید ندونید چیکار میخواید بکنید

خدا شاهده یه آدمایی میرن پزشکی (اونم نه شهرای پایین! بهشتی و ایران و شیراز و ….مثلا) که بدون سهمیه پس گردنی هم بهشون نمی‌زدن توی کنکور ایران. از این دکترا بترسید چون علاوه بر کاهلی خودشون از طرح و … هم معافن و با تجربه‌ی اندک میان بالا می‌زنن ناقص می‌کنن ملت رو! :))

خدا شاهده یه آدمایی میرن پزشکی (اونم نه شهرای پایین! بهشتی و ایران و شیراز و ….مثلا) که بدون سهمیه پس گردنی هم بهشون نمی‌زدن توی کنکور ایران. از این دکترا بترسید چون علاوه بر کاهلی خودشون از طرح و … هم معافن و با تجربه‌ی اندک میان بالا می‌زنن ناقص می‌کنن ملت رو! :))
در دانشگاه ما اکثر بچه‌هایی که سنوات خورده‌اند، سهمیه داشته‌اند.
رزیدنت که هم می‌شن اکثراً می‌تونی بفهمی با سهمیه اومده. طرف خنگ می‌زنه گاها!
ولی خب، کار غیرقانونی نمی‌کنند که بگیم خودشون مقصرن. مشکل از قانون مصوب ه.

در دانشگاه ما اکثر بچه‌هایی که سنوات خورده‌اند، سهمیه داشته‌اند.
رزیدنت که هم می‌شن اکثراً می‌تونی بفهمی با سهمیه اومده. طرف خنگ می‌زنه گاها!
ولی خب، کار غیرقانونی نمی‌کنند که بگیم خودشون مقصرن. مشکل از قانون مصوب ه.
مشكل ما هم همین قانونه دیگه! : )

اگه سنجش احتمال اوردن یه رشته ای تو یه دانشگاهی رو متوسط بزنه بهش چقد باید امید داشت ؟

اگه سنجش احتمال اوردن یه رشته ای تو یه دانشگاهی رو متوسط بزنه بهش چقد باید امید داشت ؟
سلام-حقیقتش با اینکه میگن سنجش معتبر ترینه ولی برا من کلا خیلی بدبینانه می‌آورد یعنی با رتبهدمن که قطعا یه شهر نزدیک میاوردم یسری شهر خیلی دور تیپ چند رو خیلی ضعیف می‌آورد😐شما حالا قلمچی-هیوا-گزینه-بعد سنجش و برا یکی از موسسات که امسال داده رو همشو باهم چک کن و قطعی چیزی رو درنظر نگیر

سلام-حقیقتش با اینکه میگن سنجش معتبر ترینه ولی برا من کلا خیلی بدبینانه می‌آورد یعنی با رتبهدمن که قطعا یه شهر نزدیک میاوردم یسری شهر خیلی دور تیپ چند رو خیلی ضعیف می‌آورد😐شما حالا قلمچی-هیوا-گزینه-بعد سنجش و برا یکی از موسسات که امسال داده رو همشو باهم چک کن و قطعی چیزی رو درنظر نگیر
دقیقا
دوست منم با رتبه ۴۰۹ منطقه زده دانشگاه های تهران برای همشون زده که احتمالت ضعیفه در صورتی تو بقیه سایتا از جمله قلم اصلا اینجوری نیست

این رشته های تعهدی پزشکی و دندون که امسال برای افزایش ظرفیتا جدید اوردن توی دفترچه، نوشته محل خدمت استان تهران، اینجوریه که هرجای تهران بگن باید بریم یا چی؟یعنی خود شهر تهران هست حتما یا جاهای دیگه ام ممکنه؟

این رشته های تعهدی پزشکی و دندون که امسال برای افزایش ظرفیتا جدید اوردن توی دفترچه، نوشته محل خدمت استان تهران، اینجوریه که هرجای تهران بگن باید بریم یا چی؟یعنی خود شهر تهران هست حتما یا جاهای دیگه ام ممکنه؟
احتمالا شهر تهران نیست چون فکر نکنم نیازی به نیروی اضافی داشته باشه.
یحتمل شهرها و شهرک‌ها و روستاهای اطراف مد نظره.

برای دخترا و پسرایی که سربازی ندارن بهترین راه آزادسازی مدرک از طریق کاریابیه و حدودن یه سال طول میکشه و شما هم کار خاصی انجام نمیدی. چون بعد فارغ‌التحصیلی پروسه اپلای هم تقریبن همون اندازه طول میکشه

تا حدود خوبی درست می‌گی ولی برای در حال حاضر فکر می‌کنم افراد زودتر از فارغ التحصیلیشون پروسه‌ی اپلای را شروع می‌کنند. این روند فکر می‌کنم تا 4 سال دیگه هم بیشتر فراگیر بشه که طرف نخواد بعد از فارغ التحصیلی تازه ایمیل زدن رو شروع کنه.
جدا از اون من سربازیم تمام شده بود و وقتی به اداره کار مهاجرت کردم گفتش که باید یک سال از کارت پایان خدمتت بگذره. بعد از اون پرونده‌ات را جریان می‌اندازیم. که اونم هم فکر کنم بین 2تا 6ماه وقت می‌برد.

حالا این‌ها را گفتم این هم اضافه کنم که اگه شما با سهمیه منطقه دو یا سه رفتی دانشگاه ولی رتبه‌ی کشوریتون جوری بوده باشه که بدون سهمیه مناطق هم اون دانشگاه قبول می‌شدی. می‌تونی درخواست بدی که هزینه منطقه یک را باهاتون حساب کنند.

یه تعداد مناطق مشخص هستند و بعداً می‌گن اما شهر تهران یا حتا منطقه‌ی محروم به انتخاب خودت نیست و هرجا بگن باید بری، مثلاً برای آذربایجان غربی گفتن پلدشت و چالدران! درواقع جاهای خیلی خیلی خیلی محروم!
ولی نمی‌دونم بعد تأهل چطور میشه. طرح تعهد مناطق محروم متخصص‌های زن متأهل رو قبول نمی‌کنند که بره شهر محل اقامت همسر، عمومی رو نمی‌دونم چطوری ه.
- مگه پارتی داشته باشی که حتا می‌تونی طرحت رو هم در مرکز شهر سپری کنی.

Back
بالا