- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0
این تربیت دبیر شهید رجایی فقط واسه بومی های تهرانه؟ کد رشته محلاش کجاست؟
از شهرای دیگه هم می گیرن.این تربیت دبیر شهید رجایی فقط واسه بومی های تهرانه؟ کد رشته محلاش کجاست؟
آره تهرانو میدونم داره بهشتی و امیرکبیر رو نمیدونمویدیوهای معرفی رشته ای که خود دانشگاها هرسال ریکورد میکنن و دیدهام.
طبق حرفای خودشون امکانات دانشکده ریاضیِ شریف>تهران>امیرکبیر و بهشتی
این امکان تحصیل در رشته مینور که شریف گفته بقیه دانشکده هاهم دارن؟
معدل امتحانات نهایی به شکل خالصمعدل کتبی دیپلم همون معدل نیم ساله که توی کارنامس؟
من موقع گرفتن کارت همینجوری یه معدل زدم
مستمر نوبت دوم هم حساب نيست؟معدل امتحانات نهایی به شکل خالص
بدون احتساب مستمر و نوبت اول و…
نه مستمر حساب نیستمستمر نوبت دوم هم حساب نيست؟
خودم بايد حساب كنم؟ يا توي كارنامه اي چيزي هست؟
كد سوابق تحصيليم ديپلمم درسته البته
نه معدل نمره کتبی امتحان های نهایی تونه نه مستمر و اینا :")مستمر نوبت دوم هم حساب نيست؟
خودم بايد حساب كنم؟ يا توي كارنامه اي چيزي هست؟
كد سوابق تحصيليم ديپلمم درسته البته
من تجربی بودم ولی کنکور ریاضی دادم (کلا کنکور تجربی ندادم)،اینجا کسی هست کنکور تجربی داده باشه بعدش نظرش عوض شده باشه ریاضی داده ونتیجه گرفته؟اگه هست یه پیام به من بده لطفا
من بودم:")اینجا کسی هست کنکور تجربی داده باشه بعدش نظرش عوض شده باشه ریاضی داده ونتیجه گرفته؟اگه هست یه پیام به من بده لطفا
چک کن حتمابرای تعهد خوابگاه دوره روزانه، اگه تو اون بخش "توضیحات" جلوی هر کد رشته چیزی ننوشته بود اوکیه یا باید حتما پیوست دفترچه رو چک کنیم؟
بله باید پرداخت کنیداگر دانشجو دوره لیسانس باشیم بعد بخوایم انصراف بدیم
برای انصراف باید پولی بابت دوران تحصیل روزانه، پرداخت کنیم؟
قانون امسال فرق داره ها؟!بله باید پرداخت کنید
من تا جایی که میدونم قانون این بود اگر امسال عوض شده باشه من در جریان نیستم !!!قانون امسال فرق داره ها؟!
بسته به سنوات تحصیل متفاوت و رشته ات ولی من یادم همون موقع که رفته بودم واس ثبت نام یک دختر اومده بودانصراف بده وازش پول گرفتند .ممنونم
فقط اینکه باید پول اون مقدار مدت تحصیل رو بدیم یا پول کل مدت زمان لیسانس؟
و یک سوال دیگه ، اگر مثلا دانشجو بین دوره لیسانس بخواد از کشور خارج بشه و یک رشته دیگه از اول در خارج کشور تحصیل کنه، اگر خودش دیگه کلا نیاد دانشگاه، خودشون اخراجش نمیکنن؟ ( یا پای دانشجو گیره در هر صورت)