- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سبزوار
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- Alz
- رشته دانشگاه
- زیست
این خوابگاههای خودگردان چقدر هزینه داره برای هر ترم؟ فرضا تو تهران
میشه زنگ بزنی از دانشگاهه بپرسی، البته اگه خودگردانه زیرنظر دانشگاه باشهاین خوابگاههای خودگردان چقدر هزینه داره برای هر ترم؟ فرضا تو تهران
تو فایل پیوست ان این جور اطلاعات، اگه اونجا هم چیزی نگفته باشه گمونم داره که نگفته.جلوی بعضی از پردیسها تو دفترچه چیزی از نداشتن خوابگاه ننوشته
اونا یعنی خوابگاه دارن؟
فکر کنم تنها ایرادش تک جنسیتی بودنشه. من بد نشنیدم ازش. بعد تازه خوابگاهشم توی دانشگاهه و امکاناتشم خوب و کافیه ((: تو این قحطی خوابگاه مورد خوبیه درنظرم ((:کسی هست که دانشگاه الزهرا تحصیل کنه،
که یکم توضیح بده در موردش؟!
کلا بنظرتون خوبه بزنیم؟
نمیشه اطمینان کرد که حتما دارهجلوی بعضی از پردیسها تو دفترچه چیزی از نداشتن خوابگاه ننوشته
اونا یعنی خوابگاه دارن؟
نمره نهاییاتو برن تو قلمچی بهت میدهاین معدلی که باید تو سایت سنجش ثبت کنیمو چجوری حساب کنم؟
نه معدل نهایی معدل ورنی نمره های نهاییتهمعدل کتبی دیپلم که تو فرم انتخاب رشته میخواد همون معدل کل دیپلمه?
اها مرسی (:میشه زنگ بزنی از دانشگاهه بپرسی، البته اگه خودگردانه زیرنظر دانشگاه باشه
من از دانشگاه هنر اصفهان پرسیدم، گفت که ترمی حدود یه تومن. بعد البته گفت نیمهدولتیه و اگه خودگردان باشه گرونتره -__-
اینجا؟نمره نهاییاتو برن تو قلمچی بهت میده
منم از همینجا زدماینجا؟
مطمئنه یا باید برم کارنامه موقت یا همچین چیزی از مدرسه بگیرم؟
بستگی به دانشگاه، رشته ای که درس میخونی، رشته ای که میخوای بری، تلاشت در دو سه ترم اول و شانست داره.تغییر رشته چجوریه؟
من هم دیدم که میگن آسونه و هم شنیدم که خیلی خیلی سخته :[
دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر. چون رشتهی هنرم کسی اطلاع خاصی نداره متاسفانهبستگی به دانشگاه، رشته ای که درس میخونی، رشته ای که میخوای بری، تلاشت در دو سه ترم اول و شانست داره.
بهتره دقیق تر درباره دانشگاه مورد نظرت بپرسی
تهران سختهدانشگاه تهران یا دانشگاه هنر. چون رشتهی هنرم کسی اطلاع خاصی نداره متاسفانه
عام من الان کارنامه رو نگاه کردممنم از همینجا زدم
اطمینان نمیخواد که ضریب ها ثابته لعدشم میانگینه دیگه
درستهعام من الان کارنامه رو نگاه کردم
باید ردیف نمره نهایی رو وارد کنم درسته؟ نه نمره پایانی