سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چطوری میشه دو رشته رو همزمان باهم خوند ؟ اصلا میشه ؟
مثلا یه رشته هنر کنار یه رشته تجربی
میشه یکی رو روزانه خوند یکی رو پیام نور.
دو رشته ای توی دانشگاها (مثلا برق و ریاضی) هم شرایط خودشو داره.(شرط معدل داره مثلا و یه سری چیزای دیگه)
نمیدونم واسه رشته های علوم پزشکی چطوریه.

چطوری میشه دو رشته رو همزمان باهم خوند ؟ اصلا میشه ؟
مثلا یه رشته هنر کنار یه رشته تجربی
امکانش روی کاغذ ممکنه و در عمل، احتمالا سختیاش منصرفت کنن. الانم دیگه دورهٔ این نیست که همه چیزو حتما تو دانشگاه بخونی مگه این که واقعا اون جا بیارزه یا اون رشته بیرون دانشگاه گیر نیاد.

دانشگاه شاهد جدی باید چادر سر کرد؟

• لایک
امتیازات: Mobi_
بچه ها راجع به دو رشته ای نمیشه جفتش و روزانه خوند مگه ؟قانون اومده امسال سمپادیا این کارو میتونن بکنن
*من به شخصه میتونم تهران یا شهیدبهشتی برم زبان بخونم و علاقه به ادامش هم دارم ولی هیچوقت حاضر نیستم بخاطرش برم دانشگاه !
فکر میکنم از لحاظ هزینه و وقت و چیزی که یاد میگیرم بیرون دانشگاه موقعیت های بهتری داشته باشم،ضمن اینکه الان ایلتس لازم دارم نه مدرک دانشگاه :/
دانشجویان استعداد درخشان یه چیز دیگه است. سرچ کنی میاره. منظورش سمپاد نیست

کسی درباره خوابگاه خوارزمی که واسه شبانه ها چطوره و اینا اطلاعاتی داره؟

اون قسمت که دوتا کادر بود کنارش زده بود معدل کتبی جدید دیپلم باید خالی میذاشتیم اون قسمتو دیگه نه؟
بله
درصورتی باید پرش می‌کردین که اشتباهی توی معدل وارد شده‌ی اولیه ببینید، و این کادر در اصل برای معدل صحیح شماست.

فرمی که بعد ثبت انتخاب رشته میده و پرینتش میگیری کادر کد سوابق تحصیلی دیپلمش خالیه یا مال من مشکل براش پیش آمده؟

فرمی که بعد ثبت انتخاب رشته میده و پرینتش میگیری کادر کد سوابق تحصیلی دیپلمش خالیه یا مال من مشکل براش پیش آمده؟
همون صفحه ی اول انتخاب رشته که باید مشخصات رو تایید کنین کد سوابق تحصیلیتون رو اون پایین که زده کد سوابق تحصیلی جدید کپی کنین.
درست میشه.

امکان انتقالی از دانشگاه ازاد به پردیس هست؟

حتی روزانه‌ها هم نمیشه انتقالی گرفت
اگررر انتقالی بشه، باید شهریه پردیس رو بدی

برای من معدل اولیه رو زده بود 00.00
و یکی گفته بود اگه دیپلم جدید گرفته باشید باید وارد کنین
۲۰۲۲۰۸۱۳_۲۱۵۰۵۴_12zb.jpg

پس یعنی این دوتا کادر نباید پر بشه دیگه نه؟
پرش نکنی فکر نکنم اصلا بتونی وارد صفحه دوم شی

Back
بالا