- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
نه.امکان انتقالی از دانشگاه ازاد به پردیس هست؟
نه.امکان انتقالی از دانشگاه ازاد به پردیس هست؟
ازاد به ازاد چطور؟
نهههازاد به ازاد چطور؟

بپا اونجا مزدوج نشی موندگار شیدارم به این فکر میکنم که با این شهرای دوری که زدم ازدواج کنم و انتقالی بگیرم![]()

پرش نکنی فکر نکنم اصلا بتونی وارد صفحه دوم شیبرای من معدل اولیه رو زده بود 00.00
و یکی گفته بود اگه دیپلم جدید گرفته باشید باید وارد کنین
![]()
پس یعنی این دوتا کادر نباید پر بشه دیگه نه؟
رفت صفحه دوم چون تایید کردی معدل صفری که برات زده رونه خیلی راحت رفتم صفحه دوم:/
من واردش کزدم که
مشکلی داره؟
برای من معدل اولیه رو زده بود 00.00
و یکی گفته بود اگه دیپلم جدید گرفته باشید باید وارد کنین
![]()
پس یعنی این دوتا کادر نباید پر بشه دیگه نه؟
معدل یا بخش پیش دانشگاهی؟من از مدیرمون پرسیدم
گفت این فیلد رو پر کنید
یعنی این دوتا کادر نباید پر بشه دیگه نه؟
من واردش کزدم که
مشکلی داره؟
موقع ثبت نام و کارت گرفتنو هرکار دیگه ای که قبلاً انجام دادیم اصلا نمراتمونو نداشتیم که بخوابم معدلو وارد کنیم و الان دیفالتش صفره. پس نباید بزنین که مورد تاییدهمعدل یا بخش پیش دانشگاهی؟
موقع کارت گرفتن نمره هارو داده بودن.من همون موقع حساب کردم وارد کردم .موقع ثبت نام و کارت گرفتنو هرکار دیگه ای که قبلاً انجام دادیم اصلا نمراتمونو نداشتیم که بخوابم معدلو وارد کنیم و الان دیفالتش صفره. پس نباید بزنین که مورد تاییده
اگه همون موقع نهاییای (نه پایانی) همون دهتارو با همین ضریبا حساب کردی خب درسته دیگهموقع کارت گرفتن نمره هارو داده بودن.من همون موقع حساب کردم وارد کردم .
با نمره ای که مدرسه الان بهم داده هممطابقت داره
الان چیکار کنم؟
اونایی که فارغ التحصیلن معدلاشون درسته؟
رشته ای که میخوای رو تهران اگه میاری واقعا می ارزه بری.حیف نکن فرصتتو.موقعیت های خیلی زیادی تو تهران هست که شبیهش تو کلان شهرای دیگه واقعا پیدا نمیشه.سلام
بزرگترا میشه دربارهٔ مسافت توضیح بدین؟ ارزش داره دانشگاه نزدیک (جندی شاپور اهواز) رو تو اولویت قرار بدیم در حالی که تقریباً کل ایران رو میاریم تو انتخاب رشته؟ :[
اره درسته.هزینه ها تو تهران بالاتره نسبت به جاهای دیگه ولی می ارزه یکم ساده تر گذروند و عوضش فرصت های بیشتری برای رشد توی رشته ات داشته باشی.ضمن اینکه میشه کنار درس یه کار سبکی ام پیدا کرد که یکم از هزینه هارو پوشش بده.البته بحث هزینه هارم در نظر بگیرین به نظرم.
چون الان تهرانو خبر دارم خوابگاها ۶ نفره شده و خیلی از بچه ها می خواستن خونه بگیرن جدا که از نظر مالی نمی تونستن.
یه مقدارم هزینه های زندگی شهرای بزرگ بیشتره.یه ذره مینیمال تر باید زندگی کنین (که می ارزه به نظرم)
با همین مقدار (از نظر من) می شه هم گذران کرد هم مقداری سیو کرد.___..اگه برید خوابگاه و اینا با ماهی یکی دوتومن می شه واقعا گذران کرد
شاید پیامم به طرز فاجع باری حالت pick me طورانه و این که من بگم "خاصم💅"ببین بستگی داره به آدمش
یه سری خوابگاها غذا نمیدن جمعه.تن ماهیم بخوای بخوری می شه ماهی ۳۰۰ تقریبا.
شاید واقعا نیاز داشته باشه رشتش به رفرنس خریدن.
و مسائل دیگه.