• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا یه سوال، من اومدم مثلا اولویت اول و سومم رو قبول شدم؛ میتونم اولویت سومم رو برم؟

بچه ها میدونین پردیس و آزاد دندون دارو و پزشکی شهریه‌ اش چه قدره ؟
واینکه هر ترم چه قدر وام میدن ؟

بچه ها میدونین پردیس و آزاد دندون دارو و پزشکی شهریه‌ اش چه قدره ؟
واینکه هر ترم چه قدر وام میدن ؟
پارسال پردیس خودگردان علوم پزشکی میانگین دو نیمسال ۲۴ میلیون بود، یعنی ترمی ۱۲، ولی دانشگاه به دانشگاه متفاوت ه و در دفترچه پیوست نوشته که بر روی سایت هر دانشگاه نگاه کنید. دندون باز ۱-۲ میلیون بیشتره.‌ دارو و پزشکی تقریباً برابرند.
آزاد (داخلی) ۶۰ درصد این مبلغ ه، و باز در دفترچه نوشته بود خودگردان آزاد ۲ برابر داخلی آزاد ه.
به میزان حدود ۱۰-۲۰ درصد امسال از پارسال گرونتر خواهد بود.

پارسال پردیس خودگردان علوم پزشکی میانگین دو نیمسال ۲۴ میلیون بود، یعنی ترمی ۱۲، ولی دانشگاه به دانشگاه متفاوت ه و در دفترچه پیوست نوشته که بر روی سایت هر دانشگاه نگاه کنید. دندون باز ۱-۲ میلیون بیشتره.‌ دارو و پزشکی تقریباً برابرند.
آزاد (داخلی) ۶۰ درصد این مبلغ ه، و باز در دفترچه نوشته بود خودگردان آزاد ۲ برابر داخلی آزاد ه.
به میزان حدود ۱۰-۲۰ درصد امسال از پارسال گرونتر خواهد بود.
آها وام مونده بود :))
در سال‌های گذشته که تبریز نهایتاً ۲.۵ میلیون ریخته بود، یک بار در سال. انقدری نیست که کمک خاصی بکنه.

https://t.me/medistU/38078
https://t.me/TelUMS/8271

گفتم اینجا هم بذارم لینک کانال‌ها رو. بچه‌های شهرها و رشته‌های مختلف تو این کانال‌ها معرفی می‌کنند و شرایط رو می‌گن. دو کانال مختلف ه.

امروز داشتم تو یوتیوب می‌گشتم که به یه ویدیو برخوردم دربارهٔ این که «علاقه همه چیز نیست»! محتوای جالبی داشت خصوصا برای کسایی که طبق مد، عادت کردن فقط بشنون و بگن برو سمت علاقه‌ت.

این خوابگاه‌های خودگردان چقدر هزینه داره برای هر ترم؟ فرضا تو تهران

معدل کتبی دیپلم که تو فرم انتخاب رشته میخواد همون معدل کل دیپلمه?

نمی‌دونم کجا بپرسم
ولی میگن که اگه فرهنگیان میخوای باید اولویت‌های اول بزنیش؟
بعد یه چیزی مثلا اگه ما بیاییم آموزش زیست بزنیم بعد چندتا رشته علوم پزشکی بعد آموزش شیمی چی؟
کسی اطلاعاتی در این زمینه داره؟

جلوی بعضی از پردیس‌ها تو دفترچه چیزی از نداشتن خوابگاه ننوشته
اونا یعنی خوابگاه دارن؟
نمیشه اطمینان کرد که حتما داره
جلوی دانشگاه ما چیزی ننوشته ولی خوابگاه نداره

• لایک
امتیازات: PEA
میشه زنگ بزنی از دانشگاهه بپرسی، البته اگه خودگردانه زیرنظر دانشگاه باشه :-?
من از دانشگاه هنر اصفهان پرسیدم، گفت که ترمی حدود یه تومن. بعد البته گفت نیمه‌دولتیه و اگه خودگردان باشه گرون‌تره -__-
اها مرسی (:

• لایک
امتیازات: PEA
Back
بالا