- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 0
این معدلی که باید تو سایت سنجش ثبت کنیمو چجوری حساب کنم؟
نمیشه اطمینان کرد که حتما دارهجلوی بعضی از پردیسها تو دفترچه چیزی از نداشتن خوابگاه ننوشته
اونا یعنی خوابگاه دارن؟
نمره نهاییاتو برن تو قلمچی بهت میدهاین معدلی که باید تو سایت سنجش ثبت کنیمو چجوری حساب کنم؟
نه معدل نهایی معدل ورنی نمره های نهاییتهمعدل کتبی دیپلم که تو فرم انتخاب رشته میخواد همون معدل کل دیپلمه?
اها مرسی (:میشه زنگ بزنی از دانشگاهه بپرسی، البته اگه خودگردانه زیرنظر دانشگاه باشه
من از دانشگاه هنر اصفهان پرسیدم، گفت که ترمی حدود یه تومن. بعد البته گفت نیمهدولتیه و اگه خودگردان باشه گرونتره -__-
اینجا؟نمره نهاییاتو برن تو قلمچی بهت میده
منم از همینجا زدماینجا؟
مطمئنه یا باید برم کارنامه موقت یا همچین چیزی از مدرسه بگیرم؟

بستگی به دانشگاه، رشته ای که درس میخونی، رشته ای که میخوای بری، تلاشت در دو سه ترم اول و شانست داره.تغییر رشته چجوریه؟
من هم دیدم که میگن آسونه و هم شنیدم که خیلی خیلی سخته :[
تهران سختهدانشگاه تهران یا دانشگاه هنر. چون رشتهی هنرم کسی اطلاع خاصی نداره متاسفانه![]()
عام من الان کارنامه رو نگاه کردممنم از همینجا زدم
اطمینان نمیخواد که ضریب ها ثابته لعدشم میانگینه دیگه
درستهعام من الان کارنامه رو نگاه کردم
باید ردیف نمره نهایی رو وارد کنم درسته؟ نه نمره پایانی
میشه یکی رو روزانه خوند یکی رو پیام نور.چطوری میشه دو رشته رو همزمان باهم خوند ؟ اصلا میشه ؟
مثلا یه رشته هنر کنار یه رشته تجربی
امکانش روی کاغذ ممکنه و در عمل، احتمالا سختیاش منصرفت کنن. الانم دیگه دورهٔ این نیست که همه چیزو حتما تو دانشگاه بخونی مگه این که واقعا اون جا بیارزه یا اون رشته بیرون دانشگاه گیر نیاد.چطوری میشه دو رشته رو همزمان باهم خوند ؟ اصلا میشه ؟
مثلا یه رشته هنر کنار یه رشته تجربی
دانشجویان استعداد درخشان یه چیز دیگه است. سرچ کنی میاره. منظورش سمپاد نیستبچه ها راجع به دو رشته ای نمیشه جفتش و روزانه خوند مگه ؟قانون اومده امسال سمپادیا این کارو میتونن بکنن
*من به شخصه میتونم تهران یا شهیدبهشتی برم زبان بخونم و علاقه به ادامش هم دارم ولی هیچوقت حاضر نیستم بخاطرش برم دانشگاه !
فکر میکنم از لحاظ هزینه و وقت و چیزی که یاد میگیرم بیرون دانشگاه موقعیت های بهتری داشته باشم،ضمن اینکه الان ایلتس لازم دارم نه مدرک دانشگاه :/