- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
رتبه زیر گروه تو مجله سنجش نوشتهرتبه منطقه مهم تره یا رتبه کشوری؟
رتبه زیر گروه تو مجله سنجش نوشتهرتبه منطقه مهم تره یا رتبه کشوری؟
آره گمونم."همة پذيرفته شدگان در رشته هاي روزانه (از همة مناطق،) بابت تحصيل رايگان، تعهد دارند
كه حداكثر يك سال پس از فارغ التحصيلي، در هر منطقه اي از كشور كه دولت در صورت نياز
براي آنها تعيين ميكند، خدمت نمايند. تعهدهاي ديگر مانع از انجام اين تعهد نمي شود."
این جمله توی دفترچه انتخاب رشته بود.منظورش همون آزادسازی مدرک و ایناس؟
معلومه که الزامی نیستیه سوال
ایا حتما باید یه مشاور برامون انتخاب رشته کنه؟
اگه خودمون انجام بدیم قبول نمیشیم؟ (طبق چیزی که تو تبلیغاتشون میگن)
(فرضا ما علاقه هامون رو می دونیم)
دانشگاه شهیدبهشتی دو تیکه ست (ولی تیکههای ریز دیگهای هم داره و از بررسی محل تحصیل و پردیس غافل مشو) که فنیا بیشترشون عباسپورن (حکیمیه) و مقداری ولنجک و انسانیا هم ولنجک. چه خوابگاهت حکیمیه باشه چه ولنجک، محیط نسبتا خوبی داره (عباسپور میگن جنگل داره ولنجکم که نوک کوهه تو شهر) فقط ممکنه اولش خوابگاهت چسبیده به دانشگاه نباشه (هر چند بعیده) و مجبور شی بعد از ظهر با سرویس برگردی تا وقتی که مسیرا رو یاد بگیری نه که بتونی تا شب بمونی.+می شه راجع به خوابگاها اینام صحبت کنین-
خوابگاهایی که بودین توش یا حضور داشتین یا از اشنایان می دونین
-مرسی
من رفتم پیش مشاور مدرسهمون و با هزینهٔ نسبتا کمی انتخاب کردم و راهنماییای کلیش کمکم کزد ولی جزئیاتش بعضا غلط داشت که با راهنمایی دانشجوی اون رشته تونستم درستش کنم.معلومه که الزامی نیست
برای من، خودمون انتخاب رشته کردیم
ولی کلییی پرس و جو کردیم و یادمه ۷ بار لیست رو تغییر دادیم!
منم خودم انتخاب کردم. فقط پزشکی زده بودم و با اولویت شهر نزدیک! جمعاً ۲۰ تا حدوداً.معلومه که الزامی نیست
برای من، خودمون انتخاب رشته کردیم
ولی کلییی پرس و جو کردیم و یادمه ۷ بار لیست رو تغییر دادیم!
بنظر من نیازه که راجب بقیه رشته ها تحقیق کنی و مطمئن شی که انتخابت درسته.سلام،
اگه رشته رو انتخاب کرده باشیم (مهندسی کامپیوتر) نیازی هست تحقیق خاصی انجام بدیم؟ (ترتیب بر اساس شهرت دانشگاه ها، و خب میدونم رتبم در حدی نیست که هر دانشگاهی بخوام قبول بشم)
انتخاب رشته تو شرایط متوسط سخت ترین کاره. یعنی جاهای خفن رو که همه میدونن خوبن قبول نمیشی ولی از طرفی اونقدر هم رتبت پرت نیست که هیچ حق انتخابی نداشته باشی. اینطوری خیلی مهمه خیلی تحقیق کنی. خیلی خیلی باید تحقیق کنی. راجع به همه رشته ها و دانشگاه های.سلام،
اگه رشته رو انتخاب کرده باشیم (مهندسی کامپیوتر) نیازی هست تحقیق خاصی انجام بدیم؟ (ترتیب بر اساس شهرت دانشگاه ها، و خب میدونم رتبم در حدی نیست که هر دانشگاهی بخوام قبول بشم)
برای دخترا و پسرایی که سربازی ندارن بهترین راه آزادسازی مدرک از طریق کاریابیه و حدودن یه سال طول میکشه و شما هم کار خاصی انجام نمیدی. چون بعد فارغالتحصیلی پروسه اپلای هم تقریبن همون اندازه طول میکشهآزادسازی مدرک از طریق اداره کار هم حقیقتش اینقدر زمانبر هست که برای کسی که میخواد سریع اپلای کنه نمیصرفه صبر کنه.
من الان سرچ کردم و دیدم که شما ناحیه ۶ هستین و تهران ناحیه ۱بچه ها الان مهندسی کامپیوتر انتخابش رو ناحیه ای کردن و برق رو قطبی یعنی شانس من که مثلا همدانم برای خوندن اینا تو تهران کمتر شده ؟ : (
برق پارسالم قطبی بودبچه ها الان مهندسی کامپیوتر انتخابش رو ناحیه ای کردن و برق رو قطبی یعنی شانس من که مثلا همدانم برای خوندن اینا تو تهران کمتر شده ؟ : (
صفحه 28 نوشته كه چهل درصد بعد از كسر سهميه ايثار گران به داوطلبان آزاد داده ميشه.من الان سرچ کردم و دیدم که شما ناحیه ۶ هستین و تهران ناحیه ۱
طبیعتا دانشگاهای تهران اولویتشون بدای ناحیه ۱ عه یعنی فکر کنم ۶۰ درصد مال اوناست و ۴۰ درصد مال ما
راجب قطب هم همینه
+ تهران قطب ۱ عه و شما قطب ۳
دانشگاه خودش که خب خیلی مهمه.سلام،
فکر کنم اینجوری باشه که دیگه اون 80 یا 60 درصد ظرفیت کدرشته برای بومی های اون منطقه نیست و از همه جای کشور شانس همه برای قبولی تو اون کد رشته یکیه.برق پارسالم قطبی بود
یکی میشه این گزینش کشوری رو توضیح بده یا حداقل بگه کجای دفترچه توضیح داده؟
مگه چقدر سهمه ایثارگران هست از اون ۴۰ درصد تو ناحیه ۱:؟صفحه 28 نوشته كه چهل درصد بعد از كسر سهميه ايثار گران به داوطلبان آزاد داده ميشه.
۲۵ درصد کل ظرفیت برای سهمیه ۲۵ درصدیهامگه چقدر سهمه ایثارگران هست از اون ۴۰ درصد تو ناحیه ۱:؟