• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

واقعا تاپیک جدا لازم نبودا !

با رتبه 4000 تقریبا نه. مهندسی تهران تقریبا هیچی.

حسابداری رشته خوبیه. رشته ایه که بازار کارش عالیه و واقعا هم درآمدهاش بالاست. علاقه داشته باشی واقعا میارزه. عمران خواجه نصیر هم خوبه. بهتر از معماری دانشگاه هنره. از شهرسازی تهران هم حتی بهتره.

به نقل از p30v :
یکی از دوستام دختر تجربی 5600شده.طفلک خیلی داغونه دارو نمی تونه بیاره در دوردست ها؟
سمپادیه؟ بهش بگو بشینه یک سال دیگه پشت کنکور بخونه دوباره.

رشته ی فیزیک گرایش اتم و مولکول چطوره؟خسته کننده نیست؟

• لایک
امتیازات: Kenji

در دولت جدید رییس دانشگاه صنعتی اصفهان احتمال خیلی زیاد عوض میشه و جوش درست میشه. خیلی اعتراض دارن ملت بهش. خیلی بعیده دولت جدید بگذاره رییس بمونه.

رشته ی فیزیک گرایش اتم و مولکول چطوره؟خسته کننده نیست؟

• لایک

به نقل از مهســـــــــــــا :
درمورد علوم مهندسی پرسیده بودن.
علوم مهندسی قرار بوده فقط رتبه های زیر 500 رو بگیره ولی خب نشده اونجوری دیگه!
الان یه رشته پادرهواییه تو دانشگاه تهران. اینجوریه که چند تا شاخه و گرایش داره و بر اساس علاقه و معدل انتخاب میکنن بعد از 2 ترم. بعد اون گرایشها هرکدوم یکی از مهندسیهان.مثل مهندسی برق.بعد درسهاشونو میتونن برن تو دانشکده برق بردارن برای مثال.
ولی سر مدرک دادن و اینها خیلی آزار و اذیت داره چون دانشکده های دیگه که این بچه ها میرن توش درس میگذرونن به رسمیت نمیشناسنشون.
آخرش مدرک طرف میشه علوم مهندسی گرایش برق ولی برای ادامه دیگه میتونه بره مهندسی برق.
از نظر اپلای هم نمیدونم چه جوریه . ولی دوستم که الان میره سال چهارم علوم مهندسی و از بچه های قوی هم هست که درسهاشو با ما میگذرونه (کامپیوتر)، خیلی ناراضی بود و گفت به هیچ کس توصیه نمیکنه بیاد این رشته.

ناراضی ینی چی؟به خاطر همون مدرکشونو و اینا؟

• لایک

به نقل از محمّد :
در دولت جدید رییس دانشگاه صنعتی اصفهان احتمال خیلی زیاد عوض میشه و جوش درست میشه. خیلی اعتراض دارن ملت بهش. خیلی بعیده دولت جدید بگذاره رییس بمونه.
بیرون شهر بودن خوابگاه هاش هیچ وقت درست نمیشه.
زمان برادر من هم که موقعی بود که 2تارئیس قبلی بود و رئیس خوبتری بود به نسبت الان، و کلا هنوز دانشگاه خراب نشده بود، باز هم بچه های خوابگای به خصوص دخترها واقعا افسرده بودن.
صنعتی اصفهان یه کم دور از شهر نیست! خیلـــــــــــــــــــــی دور از شهره!اطرافشم خوشگل نیست که یه کم روحیه بده به آدم.

کسی هست که دورشته ای تجربی خونده باشه؟
مثلا پزشکی + رشته های پایه

• لایک
امتیازات: p30v

به نقل از محمّد :
واقعا تاپیک جدا لازم نبودا !

با رتبه 4000 تقریبا نه. مهندسی تهران تقریبا هیچی.

حسابداری رشته خوبیه. رشته ایه که بازار کارش عالیه و واقعا هم درآمدهاش بالاست. علاقه داشته باشی واقعا میارزه. عمران خواجه نصیر هم خوبه. بهتر از معماری دانشگاه هنره. از شهرسازی تهران هم حتی بهتره.

سمپادیه؟ بهش بگو بشینه یک سال دیگه پشت کنکور بخونه دوباره.

از یه نظر شاید لازم نبود

اما خب جدی ادم یکم حالش گرفته میشه میری اونجا و همه دارن از مکانیک امیر کبیرو

گردن رستم حرف میزنن , تو بخوای از معماریه دانشگاه هنر بپرسی و سیبیلای جاستین بیبر :دی :-"

اینجا بچه ها میتونن راحتتر بپرسن و بیشترم کمک شن

این حسابداری جدی داره وسوسم میکنم , به کارای مالی علاقه دارم اما فکر نمیکردم درامدش خوب باشه

فقط یه سوال خدایی کسی نخنده , من هی فکر میکنم حسابداری یعنی دودر کردن و پول شویی و مالیات ندادن و

این کارا , یعنی اینجوریه واقن؟ یا نه؟ یا مثلا بخوای به اون سطح درامد بالا که میگن برسی باید اینجوری باشی ؟

به نقل از محمّد :
شنیدیم یکی از بچه ها که علوم مهندسی دانشگاه تهران بوده ناراضی بوده و میگه رشتشون حسابی بی حساب کتابه !
سوالم از شما هم همینه...به خاطر مدرکشون ینی؟

پ.ن: نتونستم تو یه پست بنویسم! ترکیبشون کنید :-"

• لایک

به نقل از twilight :
ناراضی ینی چی؟به خاطر همون مدرکشونو و اینا؟
نه به خاطر آزار و اذیت هاش. همین چیزهایی که گفتم.اینکه دانشکده های دیگه به رسمیت نمیشناسنشون و واقعا آژارشون میدن سر واحد برداشتنها و سر فارغ التحصیلیشون.
بعد یه چیز دیگه هم اینکه انتخاب گرایشش به معدل هم بستگی داره.بعد فکر کن طرف به عشق برق بره علوم مهندسی معدلش بالا نشه زیاد، مجبور شه بره یه گرایشی مثل معدن!!!

Back
بالا