- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- SanSebastian
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
ممنون میشم اگر کسی بازم ازین کانالای مفید میشناسه بگه(^^)شاید یکم دیر باشه. بههر حال این کانال مطالب مفیدی داره .-.
ممنون میشم اگر کسی بازم ازین کانالای مفید میشناسه بگه(^^)شاید یکم دیر باشه. بههر حال این کانال مطالب مفیدی داره .-.

هیچکس نمیتونه راجع به موندن یا نموندن افراد نظر بده چون حوصله ها فرق میکنه. پیگیری و علاقه افراد متفاوت مختلفه. خیلی ها موندن و بدتر شدند. خیلی ها هم بهتر شدند. ما تو سایت کسی رو داشتیم که سومین کنکورش پزشکی قبول شد.سلام
خب من امسال تقریبا هیچی درس نخوندم و همه برنامه ریزیم برای کنکور سال آینده بود، اما یه جورایی انگار الان پشیمونم چون فکر میکردم شرایط کرونا بهتر میشه و میتونم این دوسال مجازی رو جبران کنم ولی متاسفانه..
من رتبم 4هزار منطقه3 شد، و مهندسی معماری میخوام بخونم
انتخاب رشته گزینه دو بهم گفت نهایتا بتونی دانشگاه فنی بیاری، مشاور هم گفت به شهرستانها بیشتر فکر کن
من مناطق بومی جزو اولویت هام نیست، ترجیحم دانشگاه های آباد و خوب دورتر هست، نه به دوری تهران نه به نزدیکی شیراز
حالا موندم چون احتمالا دانشگاه های یزد و همدان و اصفهان و.. نمیارم برم دانشگاه های بومی و سطح پایین تر یا اینکه بشینم برای سال بعد به امید همون دانشگاه برترها؟..
دانشگاه مجازی به هیچ دردی نمیخوره جز پیچوندن سربازی یا مثلا کارمند باشی مدرک بگیری حقوق کمی بیشتر بشه.لطفاً پاسخ بدهید
چقدر احتمال داره پردیس خودگردان کیش ( تهران یا شریف) یک نفر قبول شههههه؟؟؟؟؟؟؟
شهریش رو کی میگیرن ؟؟؟؟؟ تخفیف اینا که ننوشته ... سهمیه اینا ندارن( برای تخفیف .) ؟
نظر شما در مورد دانشگاه مجازی چیست ؟؟؟؟؟
اینو باید از دانشجوی خوابگاهی همون دانشگاه بپرسی. دانشگاه به دانشگاه و مورد به مورد و ترم به ترم فرق میکنه. ولی در کل خیلی کم پیش میاد کسی بدون خوابگاه بمونه.سلام
کسی در مورد شرایط خوابگاه رشته های شبانه علامه یا در کل شهر تهران اطلاع داره؟؟؟
من شنیدم به بچه ها غیر بومی شبانه هم خوابگاه میدن.
احتمالی ؟میشه یه چن تا مثال بزنین از تغییرات احتمالی؟
بستگی داره اولویتهای قبلِx اون رتبهبهتره چیا باشن. اگه اولویتهای قبلی رو قبول بشه خب مشخصه که x و قبول نمیشه و بعد برای کسی که رتبهش از اون بیشتره جا باز میشه.اگر فردی رشته x رو بزنه اولویت دهم و فرد دیگه با رتبه بدتر همون رشته رو بزنه اولویت دوم، شانس کدوم فرد برا قبولی در رشته x بیشتره؟

مشاور یا موسسه هدفش اینه که شمارو کیسه کنه. هر سوالی داری همینجا بپرس که تقریبن از هر رشتهای اینجا دانشجو یا فارغالتحصیل هست یا نهایتن یه نفر رو براتون معرفی میکننمشاور یا موسسهی خوبی برای انتخاب رشته میشناسید؟ ممنون میشم معرفی کنید
بستگی داره به رشته و دانشگاهش. باید رشته دانشگاه اینا بگی که بین چی و چی مقایسه میکنی.تو انتخاب رشته چقدر مسافت و دوری شهر رو در نظر بگیریم؟ بهتره تا چه محدوده ای بزنیم؟
گفتن فرداکسی میدونه دفترچه انتخاب رشته رو کی میزنن؟