نام‌هایمان و معانی‌شان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Shery
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نام هایمان و معانیشان

سنا
ریشش عربیه
به معنای روشنایی

مهرناز
معنی:کرشمه خورشید . زیبایی و ناز خورشید
ریشه:پارسی
اسم یکی از مادر بزرگام "مهرانگیز"ه و اون یکی "بی بی ناز" و من مهر مهرانگیز و ناز بی بی ناز ام

برای سلامتی بی بی نازم دعا کنید!!

محمد حسین :-"
محمد یعنی پسندیده
حسین هم یعنی نیکو :-"
ریشه : عربی :-"
چرا معنی اسمام(مم) اسمه دختره ؟ :| :-w :-w

اصیل فارسی و.متعلق به ناحیه ی شمالی ایران
رعناینی دختر زیبا(عینه من :D) قد بلند(برعکسه من :D) و فریبنده :D
البته بعضی ها به اشتباه فکر میکنند یه معنیه دیگه هم داره...زن احمق...این معنی مربوط به اسم رعناءهست که عربیه و اصلا ربطی به اسمه زیبای رعنا که فارسیه نداره :)

خب اول درباره ی اسم اصلیم که فرنازه میگم :):
فرناز واژه‌ای فارسی است. این نام از دو بخش فر و ناز تشکیل شده است. فر مفهومی کهن و به معنای آن «پشتیبانی ایزدی» است. در ایران باستان می‌پنداشتند که خدا به برخی کسان نیرو و صفاتی ویژه عطا می‌کند که باعث پیروزی و بهروزی همیشگی ایشان می‌شود. البته اگر آن شخص (که معمولاً از پادشاهان ایران بود)، کردارهای ناشایستی انجام می‌داد و از خط الهی خارج می‌شد، فر خود را نیز از دست می‌داد. از آنجا که واژه فر در فارسی خیلی مواقع در عبارت «فر و شکوه» بکار رفته، امروزه بسیاری فر را در همان معنی شکوه می‌گیرند. بخش دوم این نام، یعنی ناز، به معنی رفتاری دلربا و عشوه‌گرانه است. در کل معنی فرناز را به تعبیر امروزی می‌توان به «کسی که دارای نازی باشکوه است» معنی کرد. :-"

درمورد اسم مستعارم که پریناز هستش هم مینویسم :):
1- آن كه چون پري ناز و كرشمه دارد؛ 2- كنايه از زيبا و خوش كرشمه و ناز. :-"

فاطمه به معنی نام دختر حضرت پیامبر،از آتش دور شده،از شیر گرفته شده یا زنی که بچه ی دو ساله ی خود را از شیر گرفته باشد هسته :)
فاطیما هم به معنی نام شهری در اروپا که حضرت مریم در آنجا ظهور کرده است هست :)

هانیتا

یه نام مرکبه
به زبان هندی یعنی رحمت خدا
و پارسی به معنای شیرین شاد و مسرور و نظیر هانی

آخرین ویرایش:
اسمم معنیش شان و مقامه..تو زبان آذری به معنی کندوی عسل:x و ریشه ی کردی داره که به معنی باد ملایم هست تو زبان کردی:-)...تو خانوا ده ی مادریم هم منو ریحان صدا میکنن که اونم معنیش میشه گل خوشبو:x

پارمیدا
نام اوستایی و ایرانی و اینا
معنی : (در اعلام) نام دختر بردیا - پارمیس، نام دختر بردیا ونوه کوروش پادشاه هخامنشی،همسر داریوش اول، پارمیدا تغییر یافته نام اوستایی پرومیثه یا پرومیزد و به معنی بانوی دانا دانشمند یا بانوی پرمهر است،دختر باران،تکه ای از ماه

چقدر اسمم بهم نمیاد:))

ستاره نامی با ریشه ی فارسی:x
اختر، نجم، (به مجاز) بخت و اقبال و نماد شخص مجلس آرا و زیبا رو - هر یک از اجسام نورانی آسمان که شبها از زمین به صورت نقطه های نورانی دیده می شوند، نام مادر ابوعلی سینا دانشمند نامدار ایرانی

محمدامین
محمد :ستوده شده
امین:قابل اعتماد وفادار (همه چیزای خوب:-b:-")

فاطمه
عربی
رهانده شده از آتش : )

در همین راستا :
زنی که بچه ی دو ساله را از شیر میگیرد.

در راستای این دوتا ...
من از داییم که روحانیه پرسیدم ... گفت یعنی کسی که از خلق جدا شده ... :)

مِهراد
جوانمرد
(بچه بودم ،شاید بودم الان میگن نیستی...)
البته یه معلم داشتم بهم میگفت مَهراد(میگفت مِهراد نداریم) که این میشه ماهرو وجوانمرد که ماهرو رو مطمئنا نیستم:-"(مهم باطن ادمه .:))..)

مينا : 1- پرنده‌اي شبيه سار با پرهاي رنگارنگ كه به راحتي قادر به تقليد صداي انسان و حيوانات است، مرغ مقلد، مرغ مينا؛ 2- (در گياهي) گلي معمولاً سفيد با گلچه‌هاي گل برگي كه انواع گوناگون دارد؛ 3- (در گياهي) گياه يك ساله و بوته‌ايِ اين گل با برگ‌هاي دندانه دار؛ 4- (در صنايع دستي) لعاب شيشه‌اي شفاف و رنگي كه براي تزئين فلزات و كاشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد؛ 5- نوعي شيشه رنگي به ويژه سبز كه از آن انواع ظروف مي‌سازند؛ 6- (در قديم) ظرفي كه از اين شيشه ساخته مي‌شود؛ 7- (در قديم) (به مجاز) شراب؛ 8- (در قديم) كيميا.

Back
بالا