- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
به نقل از mahdiiii :تراز آخرين قبول شده هاى 93 آزاد
طبق کارنامه های سال 93 ، تراز 9200 میشه حدودا رتبه 3300 منطقه 2به نقل از sagittarius :تراز 9200 کنکور میشه تقریبا چه رتبه ای تو منظقه2؟
امسال ممکنه چون ظرفیتا بیشتر شده بهتر بگیرن؟
کرمان هنوز اولین سالشم نشدهبه نقل از Niayesh.R :یزد حدود 25 ساله که آزاد پزشکی داره البته
قانونشه دیگه. همونطوری که تو سراسری وقتی مهمان میشین معدلتون نباید زیر 14 بشه! به هرحال میاین یه دانشگاه سطح بالاتر، شاید میخان ببینن در حدش هستین مثلا یا نهبه نقل از negar.mr :كف نمره متفاوت ميشه!
آقا چرا؟؟؟!به نقل از Fateme.RMA :بله داره. همیشه داشته و در آینده هم خواهد داشت
چقد مثلا؟به نقل از Fateme.RMA :خب مگه طرح رو مفت قراره برین؟ پول میدن بهتون طی طرح
به نقل از Fateme.RMA :یه نکته دیگه هم بگم، اگر قراره دانشجوی دانشگاه آزاد بشین، میتونین رو انتقال و مهمانی حساب کنین. مهمان شدن تو دانشگاه آزاد به سختیِ سراسری نیست. مخصوصا اگر شهر مقصد، محل سکونتتون باشه. فقط توی دانشگاه مقصد به جای اینکه زیر 10 بیفتین، زیر 12 میفتین.
اینجوری نیس. حداقل با این حجمِ دانشجوی مهمان عی که من توی دانشکده مون میبینم، نباید زیاد سخت باشه. میپرسم از چندتاشون حالابه نقل از مهسا.م :ولی به من دقیقا برعکسشُ گفتن:/
گفتن خیلی سخت تر از انتقالی سراسریه..!
«کد دسترسی برای انتخابرشته در سایت دانشگاه آزاد اسلامی» فکر کنم.به نقل از سیزیف :یک سوال راجع به انتخاب رشته آزاد : شناسه انتخاب رشته که باید وارد کنیم دقیقا " به چه عنوانی تو کارنامه مون اومده ؟
این تراز ها مستنده؟ من الان نگاه کردم کارنامه خودمو. آخرین قبولی پزشکی مشهد رو زده 9407به نقل از mahdiiii :تراز آخرين قبول شده هاى 93 آزاد
یعنی ترازا رو دست بالا تر نوشته ؟به نقل از Fateme.RMA :این تراز ها مستنده؟ من الان نگاه کردم کارنامه خودمو. آخرین قبولی پزشکی مشهد رو زده 9407