برای رشته حقوق که اینطوری بود . قبلا 15 سوال عمومی بود و 15 سوال از متون تخصصی حقوقی . اما الان بخش سوالات عمومی حذف شده و کل سوالات از متون تخصصی میاد.چطور شد؟زبان عمومی دیگه نداریم؟!
آخرین ویرایش:
برای رشته حقوق که اینطوری بود . قبلا 15 سوال عمومی بود و 15 سوال از متون تخصصی حقوقی . اما الان بخش سوالات عمومی حذف شده و کل سوالات از متون تخصصی میاد.چطور شد؟زبان عمومی دیگه نداریم؟!
نه ثبت نام ارشد سراسری شروع نشده. ارشد آزاد شروع شده ولیسلام
ثبت نام ارشد هست؟ من همش حس میکنم ازثبت نام جا می مونم
و اینکه میشه یه سال قبل از فارغ التحصیلی هم ازمون داد؟
نه تو ارشد هم همینطورهبچه ها کنکور ارشد بدیم سال سوم بعد اگر انتخاب رشته کنیم محروم میشیم دوسال یا کارشناسی اینجوری هست فقط
برای من سواله چرا باید اصلاً انتخاب رشته کنید وقتی واحدها تمام نشده و نمیشه رفت ارشد؟بچه ها کنکور ارشد بدیم سال سوم بعد اگر انتخاب رشته کنیم محروم میشیم دوسال یا کارشناسی اینجوری هست فقط
خب از سالبالاییها دانشگاهمون مشورت گرفتم البته از دانشجوهای دانشگاههای دیگه هم پرسیدیما ولی وقتی بین دو راهی کتاب قرار میگرفتم نظر سالبالاییهای دانشگاه خودم ارجعیّت داشت چون اونا سر کلاس همون استادی رفتن که من رفتم و آموزشی که بهمون داده شده مثل همه.بچه ها
شما وختی میخواستین کتاب تست بگیرین چطوری میفهمیدین چه انتشاراتی بگیرین ؟
مثلا من واسه درس ایکس بین انتشارات گسترش علوم پایه و پوران پژوهش گیرم
هق هق
موسسهها باید ببینی جامعه آماری کدوم بهتره و مهمتر از هرچیز اینه که بعد از آزمون بشینید بررسیش کنید.من برای موسسه هم خیلی شک دارم
پارسه و مدرسان ( یاد قلمچی و گزینه ۲ افتادم )
بعد اینا ازموناشون از چه ماهی شروع میشه
؟
پ ن : من امسال نمیخوام کنکور بدم بعدی رو میخوام بدم
مگه نگفتی امسال کنکور نمیدی؟کنکوری نیس ؟
بیاد ادوایز بده
من که فکر نمیکنم باشه ولی در کل در مورد قانونها بهتره برید سراغ آموزش هر سال یه چیز جدید میاد و کلاً ثباتی وجود نداره.بچه ها قانون یا تبصره ای وجود داره که اگر رتبه ارشد آزمایشی یه رتبه خاصی باشه مثلا1تا5بعد طرف بتونه ارشد بره باتوجه به اینکه واحدهاش تموم نشده یا یه چیزی تو این مایه ها؟؟؟؟؟
رشته من المپیاد نداره
نه چنین چیزی نیست.بچه ها قانون یا تبصره ای وجود داره که اگر رتبه ارشد آزمایشی یه رتبه خاصی باشه مثلا1تا5بعد طرف بتونه ارشد بره باتوجه به اینکه واحدهاش تموم نشده یا یه چیزی تو این مایه ها؟؟؟؟؟
رشته من المپیاد نداره
میدونی من چهقد منتظر ام بیای خودت اعلام کنی؟ .دوستانی ک افتخار آفریدن بیان اعلام کنن