کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
منم سر جلسه نرفتم.

می‌دونی من چه‌‌قد منتظر ام بیای خودت اعلام کنی؟ :-".

پی‌نوشت: آقا چی شد اون های و هوی و نعره‌ی مستانه‌ی ۹۲ ای ها که واسه کنکور سایت رو ترکونده بودن ؟ : ))
همه از سایت رفتن ؟ :/
من درسم هنوز تموم نشده، هنوز ی سری از واحد های شیمی م مونده پاس کنم :دی
ایشالا افتخار رو سال دیگه می آفرینم

بیایین بگین چیکار کردین دیگه من مردم از فضولی :-"
هم سن و سالای من کنکور ارشد دارن اونوقت ما هنوز اول راهیم :):

بیایین بگین چیکار کردین دیگه من مردم از فضولی :-"
هم سن و سالای من کنکور ارشد دارن اونوقت ما هنوز اول راهیم :):
هم سن و سالای منم سال بعد کنکور دارن و من هنوز اول راهم:eek:

من استعفا دادم دیگه افتخارآفرینی نداریم.
افتخار آفرینی که خدا رو شکر هر ساله داریم ...
ولی اینکه درست بها داده بشه بله حق با شماست حداقل من بعد از استعفا شما پستی به این مضمون ندیدم.
چون محمد خودش ابراز خوشحالی کرد صرفاً یادآوریش کردم بعضی موارد رو.
ان شاء الله که امسال بچّه‌های کارشناسیمون باز افتخار آفرینی کنند و تو سایت هم ازشون تقدیر بشه :)

کسانی که واسه ارشد می خوندن جایی آزمون می دادن؟؟
تاثیر خاصی داشته؟:-?

آزمون آزمایشی چی شرکت کنم؟
فیزیک

ببین جامعه آماری کجا بیشتر از بقیه هستش
چون به اونصورت سطح سوالا فکر نکنم فرق کنه
مهم اینه که بعد از آزمون بررسی بشند.
این آزمونا بیشتر واسه اینه تو جو خوندن باشی و تنبلی نشه واسه همین میگم همونجا ثبت‎نام کن که جامعه‌آماریش بیشتره.
مدرسان هم اگه میخواین برین دسته جمعه برید یه تخفیف 40-50 درصد بگیرید خودشون الکی قیمت بالا میگند :دی

ببین جامعه آماری کجا بیشتر از بقیه هستش
چون به اونصورت سطح سوالا فکر نکنم فرق کنه
مهم اینه که بعد از آزمون بررسی بشند.
این آزمونا بیشتر واسه اینه تو جو خوندن باشی و تنبلی نشه واسه همین میگم همونجا ثبت‎نام کن که جامعه‌آماریش بیشتره.
مدرسان هم اگه میخواین برین دسته جمعه برید یه تخفیف 40-50 درصد بگیرید خودشون الکی قیمت بالا میگند :D

ولی در کل ارشد یک روده راست تو شیکمش نداره کلا!
با شرکت در آزمون ها فقط وضعیت خودتون رو در میون داوطلب ها میفهمید! ظاهرا!
هر کدوم از آزمون ها مزیت و معایب خودشون رو دارند!
مدرسان شریف مزیتش جامعه آماریش هست و عیبش اینه که ستحش نسبت به خود ارشد پایینه! (البته رشته های دیگه رو خبر ندارم ولی در رشته خودمون میگم!)
سنجش مزیتش اینه که تقریبا هم سطح ارشد هست ولی عیبش اینه که تعداد آزمون ها یکمی کمه و در سوالات غلط های علمی هر ازگاهی مشاهده میشه و رو اعصاب جنابعالی رژه میره!:D
مونده خودتون کدوم یک از اونا رو امتحان کنید!
ولی نکته عارفانش اینه که هیچکدوم از اونا نمیتونه قبولی مورد انتظارتون رو تضمین کنه!
همه چی بستگی به کنکوری داره که سر جلسه ارشد دارید میدید!

آخرین ویرایش:
این تخفیف گروهی ایرو کجا می تونیم بگیریم؟ تو سایتش؟
نه میرید نمایندگیشون میگید که از فلان دانشگاه اومدیم این تعدادیدم میخوایم ثبت‌نام گروهی انجام بدیم.
حتّی واسه دانشگاه‌های تهران همینطوری یه تخفیف هم کنار گذاشتند.(ازمان ما الان رو نمیدونم)
می‎تونی یه گروه تلگرامی واسه این کار بزنی که بچّه‎ها رو اوّل جذب کنی بعدش برای ثبت‎نام اقدام کنی.
یه چیز دیگه هم هست دیروز یادم نبود اینه که تو تهران یه سری موسسه‎ها خودشون امتحان می‎ذارند و ... ولی با اینکه جامعه آماریشون کمه سطح سوالاشون خوبه اینا هم یه پیگیری کنی خوبه.

اره بیاین بگین که ما هم انگیزه بگیریم:D;;)

ما ارشدای نسل قدیمیم، رتبمون به درد شما نمی خوره :))

Back
بالا