• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکور ارشد

به نقل از puzzle :
من که اصلا حالشو نداشتم چک کنم.
ولی خب شما زنگ بزنین سازمان بگین چرا اینجوریه
اعتراض کردیم چرا این بخش خرابه و درست هم شد ولی خب مگه چند روز مهلت اعتراض دادن که قرار باشه 2 روزشم سایتشون خراب باشه
به نقل از ali 73 :
من امروز وارد شدم
اولش ارور داد بعد صفحه رو رفرش کردم وارد شد
خودشم گفته بود وقتی میخاین وارد بشین اول رفرش کنین
آره خدارو شکر دیروز درست شد ؛ منم دیروز وارد شدم حتّی نیاز به رفرش هم نشد امّا شنبه و یک شنبه نتنها چندین و چند بار رفرش کردم حتّی فراموشی رمز زدم بلکه رمز جدید بده که نداد.

حسین توکلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: نتایج آزمون کارشناسی ارشد سال 95 به صورت کارنامه تنظیم شده است.
وی گفت: کارنامه تمامی داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 95، در دهه سوم خرداد ماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می گیرد.
لینک خبر

طبق یه سری اخبار که تو بعضی کانال ها تلگرام دیدم نتایج 24 ام میاد ، ولی خودم حدس میزنم فردا بیاد!چون دهه ی سوم هم شده و شنبه روز کاری هست احتمالش هست بیاد

فکرکنم تو همین یکی دوروز بیاد چون تبلیغ انتخاب رشته موسسات شروع شده.

ضمن آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما داوطلبان عزيز در ماه مبارك رمضان، بدين وسيله به اطلاع كليه شركت كنندگان در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته) سال 1395 مي‌رساند، نتايج اوليه آزمون مذكور در روز سه‌شنبه مورخ 95/3/25 منتشر مي‌گردد. لذا داوطلبان مي‌توانند براي اطلاع از وضعيت علمي و رويت كارنامه نتيجه اوليه خود در تاريخ مذكور به سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org مراجعه نمايند. ضمناً داوطلباني كه مطابق مندرجات كارنامه مجاز به انتخاب رشته مي باشند لازم است از تاريخ 95/3/30 الي 95/4/2 نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته خود از طريق سايت سازمان اقدام نمايند. اطلاعيه تكميلي اين سازمان در خصوص اعلام نتيجه اوليه، انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته و نحوه انتخاب رشته داوطلبان همزمان با اعلام نتايج اوليه در روز سه‌شنبه مورخ 95/3/25 در پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان منتشر خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

صبح لینک نتایج فعال بود و خیلیا نتیجشون رو دیدن ولی دوباره بسته شد

• لایک
امتیازات: farz

به نقل از ali 73 :
صبح لینک نتایج فعال بود و خیلیا نتیجشون رو دیدن ولی دوباره بسته شد

شما جز کدوم دسته بودی؟ :دی

به نقل از Farz :
شما جز کدوم دسته بودی؟ :دی