خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

به نقل از Lovesky :
آدمی که نتونه جلوی واقعیتای تلخ زندگیشو بگیره به چه دردی میخوره پس اصن یه همچین فردی آدم نیست
تو مگه کي هستي که درمورد ادم بودن يا نبودنش نظر ميدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! :-w
درضمن اون ادم چون ميدونه به هيچ دردي نمي خوره خودشو ميکشه

من به خاطر خودکشی یه شب بیمارستان خوابیدم رگ دست راستمو زدم دیوونگی بود خودم قبول دارم این بحثو ول کنین از وقتی که برگشتم همش میگم

عاشقتم زندگی

درمورد تو الان قبول داري ديوونگي بود
اما اونايي که مردن چي؟؟؟؟؟؟؟؟
يا کسايي که بشيمون نيستن؟؟؟

دیوونه ان

دیگهخ دست ما نیست

البته منم اولش فک میکرد که چقدر بدشانسم نمردم

البته هر کی دلیلی داره

دلیل من تو این سن

جدا شدن عشقم بود پر پر شد ترکم کرد

بعضیا رو نمیشه کاری کرد

آخي..........!!!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :((

گفتم دیوونگی بود که

یه مقاله ی روانشناسی بود که نوشته بود خود کشی بیشتر در جوامعی دیده میشه رفاه مردم توی اون جامعه زیاده...
به نظر من که خود کشی چیزی جز ضعف نفس نیست
کسی که خودکشی میکنه واقعا انسان ضعیفیه و دارای دید کاملی نسبت به اطرافش نیست
هیچوقت دنیا برای هیچکسی به اخر نمیرسه فقط باید بتونی خودتو دوباره پیدا کنی(تو رویارویی با برخی مشکلات رو میگم ;D )
البته بچه ها بعضی ها هستند که یهو 5میلیارد بدهی بالا میارن بعد خودشونو میکشن
واقعا توی اینجور موارد چی میشه گفت؟فکر میکنم این مورد با بقیه فرق داشته باشه...

من پارسال میخواستم خودکشی کنم(بیشتر واسه جلب توجه) بعد یه ورق سرماخوردگی بزرگسال خوردم!..معده م نابود شد.. ;D ولی زنده موندم. 8-^
خود کشی چیزه مسخره و چرتیه..آدم باید روحیه شو قوی کنه. :)

فکر کردن بهش وقتی که مشکلی داری که حل شدنش خیلی سخته آدمو بزرگ تر میکنه (رشد عقلانی).
شاید حتی آرامشبخش هم باشه .

الان دوست دارم بمیرم
نمیدونم شایدم قرص خوردم
:|

برادران . خواهرانم چرا نمیخواین بفهمین همیشه بحث مشکل نیست ~X( ~X( X-( (:|؟؟
خیلی وقتا بح3 بی انگیزگی و خودکشی عقیدتی است

• لایک
امتیازات: N.M

( #-o)

به نقل از prabd.chess :
آره خب
اما چرا اينقدر حرص ميخوري؟؟؟
اينا دوست دارن اينطوري بهش نگاه کننن

به نقل از prabd.chess :
کاش آدم قبل از اینکه شروع به جبهه گیری کنه یه دور مطلبیو که طرف نوشته کامل بخونه
کلمه بیشترو اگه دیده باشین واسه افرادی مثل شما پررنگ کرده بودم
مام که ... نیستیم انقد میفهمیم حرفت چیه پس دیگه جای بحثی نمیمونه

به نقل از prabd.chess :

خب شما میگین بی انگیزگی خب اینم یه جور مشکله باید واسه خودش یه هدف بزاره اما عقیدتی رو نمی دونم منظورتون چیه!؟
اگه بیشتر توضیح بدین همه می تونیم نظرای بهتری ارائه بدیم! هر مسیری کاراییو لازم داره تا طی بشه! عشق، مرگ عزیزان، نا امیدی
هر چیزی شرایطی واسه مبارزه داره

به نقل از no one :
خب شما میگین بی انگیزگی خب اینم یه جور مشکله باید واسه خودش یه هدف بزاره اما عقیدتی رو نمی دونم منظورتون چیه!؟
اگه بیشتر توضیح بدین همه می تونیم نظرای بهتری ارائه بدیم! هر مسیری کاراییو لازم داره تا طی بشه! عشق، مرگ عزیزان، نا امیدی
هر چیزی شرایطی واسه مبارزه داره
ببین مثلا تو میگی شرایط بد مثلا شکست عشقی...خب اینکه تو میگی که خیلی بد نیست...نه...در واقع بد هست اما برای یک پوچ گرای محض(نهیلیست انفعالی)اصلا نه بدی هست نه خوبی...نهیلیسم میگوید:جهان بدون دلیل است و دلیل ان همان است...حالا توی این دنیایی که این ادم داره با فلسفه ای که برای خودش ساخته اصلا موضوعی نیست که بخواد خوب و بد باشه...معتقده همه چیز نیست یا اگرم هست در حالت کمال هست پس نیازی به حضور من نیست...

به نقل از prabd.chess :
ببین مثلا تو میگی شرایط بد مثلا شکست عشقی...خب اینکه تو میگی که خیلی بد نیست...نه...در واقع بد هست اما برای یک پوچ گرای محض(نهیلیست انفعالی)اصلا نه بدی هست نه خوبی...نهیلیسم میگوید:جهان بدون دلیل است و دلیل ان همان است...حالا توی این دنیایی که این ادم داره با فلسفه ای که برای خودش ساخته اصلا موضوعی نیست که بخواد خوب و بد باشه...معتقده همه چیز نیست یا اگرم هست در حالت کمال هست پس نیازی به حضور من نیست...

خب الان کاملا شرایط فرق داره! من هیچ وقت اعتقادای آدمای دیکه رو زیر سوال نمیبرم ولی پوچ گرایی به نظرم اصلا اعتقاد نیس که بخوایم زیر سوال ببریم یا نه! من تازه فهمیدم شما مد نظرتون چیه! شما آدمای اطرافتون نگاه می کنین و میگید الان اینا دارن میرن کار منن پول در بیارن نیاز های معمولیشونو بر طرف می کنن خب ای چه فرقی داره من یا ما باشیم یا نه؟ میشن عین حیوونا!
منظورتون این یا موضوع شبیه اینه؟

به نقل از no one :
خب الان کاملا شرایط فرق داره! من هیچ وقت اعتقادای آدمای دیکه رو زیر سوال نمیبرم ولی پوچ گرایی به نظرم اصلا اعتقاد نیس که بخوایم زیر سوال ببریم یا نه! من تازه فهمیدم شما مد نظرتون چیه! شما آدمای اطرافتون نگاه می کنین و میگید الان اینا دارن میرن کار منن پول در بیارن نیاز های معمولیشونو بر طرف می کنن خب ای چه فرقی داره من یا ما باشیم یا نه؟ میشن عین حیوونا!
منظورتون این یا موضوع شبیه اینه؟
اهان...ببين تو باز ميگي شبيه حيوونا...ولي خيلي زيركانه فقط داري حرف قبليتو يعني خوب و بد رو تكرار ميكني...ببين من خودم نهيليست انفعالي نيستم(نهيليست فعال هستم)اما ميگم عقيدشون با منطق نه رد ميشه و نه اثبات

حالا آخرش بحث منطقه یا احساس؟؟؟ :-?

به نظر من خودکشی نه از نظر احساسی درسته و نه منطقی! :>
(پارازیت) ;D :))

Back
بالا