شما اگه میگفتی خدا عادله دیگه تو کارش چرا و اما نمیاوردی !به نقل از sadlove :یه سوال واسه من پیش اومد !! :
مگخ نمیگیم خدا عادله ؟؟
خب
کسی که یه عمر کار خوب کرده باشه در راه خدا و اینا ...
بعد با یه خودکشی همیشه ته جهنم میمونه ؟؟!!
مسلما" نباید اینجور باشه دیگه ...
لازم نيست كه نگاهت به بحث خودكشي ، نگاه ديني و مذهبي باشه.به نقل از sadlove :یه سوال واسه من پیش اومد !! :
مگخ نمیگیم خدا عادله ؟؟
خب
کسی که یه عمر کار خوب کرده باشه در راه خدا و اینا ...
بعد با یه خودکشی همیشه ته جهنم میمونه ؟؟!!
مسلما" نباید اینجور باشه دیگه ...
بحث تاثیر بر دیگران قبلا شدهبه نقل از RilA :لازم نيست كه نگاهت به بحث خودكشي ، نگاه ديني و مذهبي باشه.
حتي از جنبه ي اجتماعي و بعد فردي و روانشناسيش هم ، ميشه تحليل كردكه واقعا اشتباه محضه.
همينكه فرصت هاي جبران رو از خودت بگيري ، و زندگيت رو پيش از زمان مقرر متوقف كني . و از همه مهمتر ، تاثير اين رفتار روي اطرافيان هست.
خانواده و دوستان اون فرد ، تا مدت ها ، يا حتي تاسال ها ، تو شوك ميمونن .
و از طرفي هم ، ميگن كه هر انسان ، به ميزان ناراضايتي از خودش ، در آخرت عذاب ميبينه.
آيا اين همه تاثير منفي كه بر اطرافيانش و زندگي خودش داشته رو ، ميتونه توجيه كنه و ناديده بگيره ؟ :] مسلما نه
به نقل از «___نسریــــن___» :خو این خیلی فکر اشتباهیه
این فک می کنه کس دیه واسش مهم نباشه اما مسلمن 2 نفری هستن که این شخص واسشون خیلی مهم باشه
با خود کشی علاوه بر خودت بقیه رو هم زجر میدی
تو به چه جور آدمی میگی ضعیف؟به نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :فردی ک ب پوچي ميرسه و خودکشی میکنه ضعیف نیس
شجاعه ! همین شمايي ک ميگين کار افراد ضعیفه جرعت خودکشی دارین؟
درسته كه صفحات قبل بحث تاثير روي ديگران شده ، اما فكر نميكنم يه تذكر كه بحث رو به بعد روانشناسيش برگردونه ، ايرادي داشته باشه (باتوجه به انجمن)به نقل از ســــــهیل :بحث تاثیر بر دیگران قبلا شده
و اکثرا بر این عقیده ان که کسی که از زندگی خودش داره میگذره و اینا اینقدر داغون هست که کسی دیگه براش مهم نباشه
*در مورد تاثیر روی خود طرف هم گفتین آخرت و اینا بعد اولش گفته بودین میشه بعد مذهبیش رو در نظر نگرفت !
به نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :فردی ک ب پوچي ميرسه و خودکشی میکنه ضعیف نیس
شجاعه ! همین شمايي ک ميگين کار افراد ضعیفه جرعت خودکشی دارین؟
آره خب...خودکشی اصلا شجاعت نیس...ولی گاهی به یه جایی میرسی که حس میکنی خورد شدی،حس میکنی پاهات داره میشکنه ...حس میکنی بـُریـــدی...حس میکنی ضعیفی...خیلی...به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :ببین خودکشی هیچ شجاعتی نیست ...
تازه مگه خودکشی فقط با چاقو و ایناست که سخت باشه ؟؟؟
خودکشی با قرص سیانور از راحت ترین راه های مرگ هست ، پس خودکشی شجاعت نیست ...
شجاعت اینه که با تمام سختیا ادامه بدی ، خودکشی یعنی کم آوردن و ضعیف بودن
خب ادامه بدی که چی بشه؟به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :ببین خودکشی هیچ شجاعتی نیست ...
تازه مگه خودکشی فقط با چاقو و ایناست که سخت باشه ؟؟؟
خودکشی با قرص سیانور از راحت ترین راه های مرگ هست ، پس خودکشی شجاعت نیست ...
شجاعت اینه که با تمام سختیا ادامه بدی ، خودکشی یعنی کم آوردن و ضعیف بودن
به نقل از سپیده. :خب ادامه بدی که چی بشه؟
به نقل از سپیده. :خب ادامه بدی که چی بشه؟
به نقل از sadlove :آره . وقتی زندگی بدون هدف داشته باشی . فقط وقت هدر بدی .
ادامه دادن غیر منطقیه ... مگر اینکه بریو یه هدفی پیدا کنی واسه زندگیت پیدا کنی ... اما گاهی واقعا" هیچ هدفی نیست دیگه ...
بعضیا هدفهای مادی مث شغل و دانشگاه و خانوداه واسشون بی ارزشه !! نمیشه هدفی پیدا کرد گاهی ...
بیشتر تفکرات بر اثر ترشح نا متوازن هورمون ها در این سنینِبه نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :نمیدونم این تفکرات نهیلیسمی شما ریشه در چی داره اما اگه ریشه در مشکلات داشته باشه میشه حلش کرد
ولی اگه همه ی در های دنیا به روتون بسته شد و دیگه به نظر خودتون هیچ هدفی برای زندگی نداشته باشین فقط و فقط یه هدف همیشه باقی میمونه که بخاطر اون باید به یه زندگی خوب ادامه بدین ...
و این هدف به نظر من دیگران هستند ... شما اگه بارها خودکشی کرده باشین یا خودزنی کرده باشین و هرکار دیگه نشون میده خودتونو دوست ندارین ولی اینو بدونین همیشه کسایی هستند که شما رو خیلی دوست دارند و بهانه ی زندگی اونا شما هستین ، شما نسبت به این افراد مسئولید ... این افراد میتونن مادرتون ، پدرتون ، دوستتون یا هرکس دیگه باشن ...
حتی اگه باز هم فکر میکنید شما به هیچ کس یا هیچ چیز علاقه ندارید یا هیچ کس دیگه شما رو دوست نداره بازم یه روزنه امید باقی میمونه و اون خداست ...
همون خدایی که میگه یه قدم نزدیک بشید تا 10 قدم نزدیک بشوم ، آرام به سمت من قدم بردارید تا من دوان دوان به سمت شما بیایم ... همون خدایی که یه جای دیگه میگه اگه بندگانم بدانند من چقدرررررررررررررر به آنها علاقه مندم و مشتاق بازگشتشان به سوی خودم هستم قالب تهی میکنند ... باز هم همون خداست که میگه سوگند به روز ، وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد هام و نه با تو دشمنی کردهام ..........
همچین خدای مهربونی داریم ... پس به خاطر اون به زندگیمون ادامه میدیم ...
و خدایی که در این نزدیکیست ...