سپیده.
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان3
- شهر
- شهر _آدم های _افسرده.
پاسخ : خودکشی !
و همینطور برای کسی که در معنا به خدا اعتقاد نداره؟
اگه دیگران برات مهم باشن میتونی بخاطرشون زندگی کنی اما اگه نسبت به همه نفرت داشته باشی چی؟به نقل از Ħ@ɱɨƉ 96 :نمیدونم این تفکرات نهیلیسمی شما ریشه در چی داره اما اگه ریشه در مشکلات داشته باشه میشه حلش کرد
ولی اگه همه ی در های دنیا به روتون بسته شد و دیگه به نظر خودتون هیچ هدفی برای زندگی نداشته باشین فقط و فقط یه هدف همیشه باقی میمونه که بخاطر اون باید به یه زندگی خوب ادامه بدین ...
و این هدف به نظر من دیگران هستند ... شما اگه بارها خودکشی کرده باشین یا خودزنی کرده باشین و هرکار دیگه نشون میده خودتونو دوست ندارین ولی اینو بدونین همیشه کسایی هستند که شما رو خیلی دوست دارند و بهانه ی زندگی اونا شما هستین ، شما نسبت به این افراد مسئولید ... این افراد میتونن مادرتون ، پدرتون ، دوستتون یا هرکس دیگه باشن ...
حتی اگه باز هم فکر میکنید شما به هیچ کس یا هیچ چیز علاقه ندارید یا هیچ کس دیگه شما رو دوست نداره بازم یه روزنه امید باقی میمونه و اون خداست ...
همون خدایی که میگه یه قدم نزدیک بشید تا 10 قدم نزدیک بشوم ، آرام به سمت من قدم بردارید تا من دوان دوان به سمت شما بیایم ... همون خدایی که یه جای دیگه میگه اگه بندگانم بدانند من چقدرررررررررررررر به آنها علاقه مندم و مشتاق بازگشتشان به سوی خودم هستم قالب تهی میکنند ... باز هم همون خداست که میگه سوگند به روز ، وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد هام و نه با تو دشمنی کردهام ..........
همچین خدای مهربونی داریم ... پس به خاطر اون به زندگیمون ادامه میدیم ...
و خدایی که در این نزدیکیست ...
و همینطور برای کسی که در معنا به خدا اعتقاد نداره؟