خودکشی !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lonelygirl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خودکشی !

به نقل از prabd.chess :
فلسفه علم تعریف دوباره است :)...فلاسفه از همه چیز میگذرند در راهشان...مردم امثال مرا دیوانه خوانند...درست هم میگویند...چرا که دیوانه یعنی ادبیاتی متفاوت...و این را مزیت خود میدانم...حال انها نامش گذارند دیوانگی...
دیوانه کسی است که حتی خود نمیفهمد چه میگوید و چه میخواهد
نه صرفا کسی که متفاوت میاندیشد!
و همین یعنی ارزش،معنی
پس بایدها وجود دارند

به نقل از Lovesky :
دیوانه کسی است که حتی خود نمیفهمد چه میگوید و چه میخواهد
نه صرفا کسی که متفاوت میاندیشد!
و همین یعنی ارزش،معنی
پس بایدها وجود دارند
اره...بی ارزشی و بنا رو از"من"بنا کردن تنها ارزش موجود است...

به نقل از prabd.chess :
اره...بی ارزشی و بنا رو از"من"بنا کردن تنها ارزش موجود است...
و لازم نیز...

اگه ی جو جنم داشتم و از اینکه میگن گناهه نمیترسیدم همین الان خودمو میکشتم !!
فقط دلمو خوش کنم ک زنده ام ؟؟ این زندگی که کنکوریا دارن از مرگ بدتره والا :-s
میخای مثلا استراحت کنی وجدانت خرتو میگیره :( :( سوالای کنکور 48 تا 90 میان واست بندری میرن استراحتتو کوفتت میکنن

من چند بار اومدم خودکشی کنم ولی پشیمون شدم ~X( ~X(

+ملی: پسته شما به فارسی برگردانده شد×

به قول یکی از معلمامون اگه می خواید خودکشی کنید یه جری خودکشی کنید که مطمئن باشید بمیرید چون در غیر این صورت باعث اذیت دیگران میشی.مثلن اگه خودتو از پشت بوم میندازی یه جایی بنداز که بدونی بمیری نه روی شن و ماسه که فلج شی کار دست دیگران بدی :))

به نقل از سیما :
من یه مدت خیلی از زندگی نا امید شده بودم :-< میخواستم قرص بخورم :-" ولی یه نفر باهام حرفید حرفش خیلی روم تاثیر گذاشت. گفت اگه از زندگی خسته شدی زندگیو از خودت بگیر ولی نه با خودکشی، برو سومالی تو فجیع ترین شرایط کمک کن به بقیه، برو جنوب شهر واسه بچه های مردم شکلک دربیار، یه کاری بکن که وجودت به درد بخوره، دیگه کمترین کاری که از دستت برمیاد برو یکیو پیدا کن بدنتو در اختیارش قرار بده بزار به یه دردی بخوری!! دیدم راس میگه اگه هستم پس تا هستم یه کاری بکنم به درد بخورم به جای خودکشی خودمو زجر بدم!!!! :|
بعدش بدنتو در اختیار دیگران قرار دادی؟

با مراجعه به آدرس زیر قدرت تصمیم گیریتان بیشتر میشود .

http://shahzadetariky.blogfa.com/post-3.aspx

یه سوال...
اگه بخواین خودکشی کنین سعی میکنین تا آخرین روز به خودتون فکر کنین و کنار عزیزانتون باشین تا راحتتر بتونید از این دنیا دل بکنید یا برای اینکه نه خودتون وابسته بشید نه اونا کلا از یه زمانی به بعد ارتباطتون را باهاشون قطع میکنین؟ :-?

به نقل از پوریا خلوت! :
یه سوال...
اگه بخواین خودکشی کنین سعی میکنین تا آخرین روز به خودتون فکر کنین و کنار عزیزانتون باشین تا راحتتر بتونید از این دنیا دل بکنید یا برای اینکه نه خودتون وابسته بشید نه اونا کلا از یه زمانی به بعد ارتباطتون را باهاشون قطع میکنین؟ :-?
من سعی میکنم تا آخرین لحظه با اطرافیانم حال کنم.... ;D

به نقل از پوریا خلوت! :
یه سوال...
سعی میکنم تا آخرین لحظه به خودم وعزیزانم فکر کنم تا هرچی زودتر از این فکر مسخره بیرون بیام

به نقل از ShapoorII :
سعی میکنم تا آخرین لحظه به خودم وعزیزانم فکر کنم تا هرچی زودتر از این فکر مسخره بیرون بیام
نه دیگه...فرض شده تو به این عمل رسیدی...فرض کن توی این دیگه تغییری نیست...
حالا کدوم رو انتخاب میکنی؟

به نقل از پوریا خلوت! :
نه دیگه...فرض شده تو به این عمل رسیدی...فرض کن توی این دیگه تغییری نیست...
حالا کدوم رو انتخاب میکنی؟
میتونم یکی از این دو راه رو انتخاب کنم پس هنوز قدرت ارادمو از دست ندادم پس تسلیم نمیشم

فرض رو براین میگیرم که میخام خودکشی کنم؛ چون میدونم اگر من اینکارو بکنم خانوادم از هم می پاشه ؛ زندگیشون دیگه مث زندگی قبلی(با وجود من)نمیشه؛برای همین خجالت میکشم توی چشم هاشون نگاه کنمـ،پیششون بشینمـ.. . سعی میکنم همش پیششون باشمـ و جبران تمام بدی هامو بکنم تا از حس عذاب وجدانم کم شه.

به نقل از پوریا خلوت! :
یه سوال...
آخرين روزا ديگه تصميممو گرفتم بس ديگه وابستگي نداره که
سعي ميکنم بيششون بمونم و لذت ببرم...

به نقل از پوریا خلوت! :
یه سوال...
وقتی تصمیم به خودکشی گرفته باشیم حالم بدتر از اینه که بخوام به این چیزا فک کنم . شاید یه صحبت کوتاه به عنوان خداحافظی برام کافی باشه ولی بیشتر ترجیح میدم تنها باشم :(

به نقل از Apathetic :
وقتی تصمیم به خودکشی گرفته باشیم حالم بدتر از اینه که بخوام به این چیزا فک کنم . شاید یه صحبت کوتاه به عنوان خداحافظی برام کافی باشه ولی بیشتر ترجیح میدم تنها باشم :(
لحظه ی آخر رو نمیگم آخه...فرض کن 3ماه مونده به عملی کردن تصمیمت...تو این 3ماه میخوای کارات رو بکنی...حال آیا دوست داری با دور و بریات باشی؟

ببين! اين كه تو تصميم بگيري سه ماه ديگه خودكشي كني ، اصلا يه خياله محاله
چرا؟
چونكه تو اين سه ماه شايد ترس بياد سراغت، شايد پشيمون شي، اصلا شايد قاط بزني و قبل از سه ماه كارو تموم كني
ولي واقعا كار مسخره ايه كه واسه ي جون خودت نقشه بكشي و برنامه ريزي كني
آخه الكي كه نيس
بگي من ميخوام خودمو بكشم
اگه عزرائيلو ديدي گرخيدي به خودت چي؟ اومديمو بهش التماس كردي كه بذاره برگردي، اونم قبول كرد
تو هم يه تيكه گوشت گنديده از طرف خودت تحول خانواده ات ميدي
اصلا هركي بخواد خودكشي كنه بامن طرفه
انقد بدم مياد از اين حركت

به نقل از Bahar.no:-) :
ببين! اين كه تو تصميم بگيري سه ماه ديگه خودكشي كني ، اصلا يه خياله محاله
چرا؟
چونكه تو اين سه ماه شايد ترس بياد سراغت، شايد پشيمون شي، اصلا شايد قاط بزني و قبل از سه ماه كارو تموم كني
ولي واقعا كار مسخره ايه كه واسه ي جون خودت نقشه بكشي و برنامه ريزي كني
آخه الكي كه نيس
بگي من ميخوام خودمو بكشم
اگه عزرائيلو ديدي گرخيدي به خودت چي؟ اومديمو بهش التماس كردي كه بذاره برگردي، اونم قبول كرد
تو هم يه تيكه گوشت گنديده از طرف خودت تحول خانواده ات ميدي
اصلا هركي بخواد خودكشي كنه بامن طرفه
انقد بدم مياد از اين حركت
فرض کلمه ی زیباییست...
ولی غیرممکن هم نیست...حداقل فانتزی خود من اینه...
جواب سوال داده شد؟...

Back
بالا