• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعدام وشکنجه.درست یا غلط؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با اعدام عمومی موافق هستین؟

• رای‌دهندگان
    109
پاسخ : عکاسی کودک از اعدام کرج

خب خب خب!
اولا دوستان, اینجا بحث این نیست که با توجه به احساسات شما فلان کار درسته یا نه! یا شما با فلان چیز حال میکنید یا نه.
دوما این آخرین جوابمه :-"

به نقل از حمیـده :
یکی از رفتن به لبه‌ی پرتگاه می‌ترسه. یکی هم از سوسک می‌ترسه. این دو تا عین همن؟ :| خب معلومه که اولی مثبته دومی منفی. ترس مثبت باعث پیشرفت آدم میشه ولی ترس منفی خیلی جاها جلوی آدمو می‌گیره.
ترسوندن از کشتن آدما با نشون دادن عاقبت کار، برای همه نتیجه‌ی یکسانی نداره. یکی خیلی آسیب پذیر تره. یکی هم روحیه‌ی محکم‌تری داره.

اینهمه فیلم و قصه و اتفاق هست که نشون میده دلیل خیلی از کارای ناپسندی که یه فرد تو بزرگ‌سالی انجام میده ریشه تو کودکی داشته. بخاطر یه آسیب و شوک روحی تو بچگی این خطا ازش سر زده. قبول ندارین؟
منشا ترس یکی هست. تو احتمالا مفید بودن ترس واست سواله .
ببین الان داری میگی دیدن مجازات اعدام یک نفر برای یک بچه 10 ساله ثمرات منفی به بار میاره. من هم میگم اگر بهش بفهمونی این طرف فلان کار کرده, همچین اتفاقی نمیفته. در ضمن ریشه کارهای ناپسندی که توی بزرگسالی انجام میشه بدلیل نشان دادن صحنه اعدام ک نیست :// شوک روحی که باعث اختلالات بشه (در موارد اندک) هم به این دلیل هست که تو کودکی همش به بچه گل و بلبل داریم نشون میدیم و بهش این چیزارو نمیخواهیم بفهمونیم -_-

به نقل از MHO :
من روانشناس کودک نیستم:دی ولی عواقب کارهای ناهنجار رو گ در حده ی کودکه رو باید در حد همون کودک نشون داد بشه!
مثلا،جواب توهین کردن به پدر مادرشو با محروم کردن از کامپیوتر (یا مثلا فوتبال!) بدن.یا هر روش دیگه ای!
و باید به سنی برسه ک خوب و بد رو باهم ببینه و قدرت فرق گذاشتن بینشونو ببینه،اط اعدام،تو این سن،فقط زشتی و کثیفیه اجتماع تو ذهن این بچه میشینه.
و دیدنه اعدام،بنظره من،فقط ترس رو تو جونه بچه میندازه.و به قوله حمیده ممکنه مشکلای روانیو ایجاد کنه،نه تنها مفیده مضر هم هست.
خیلی خوبه تیکه اول حرفت :-"
من نمیگم به بچه بگیم توهین کردی اعدام میشی! یا این آقاعه رو ببین به مامانش توهین کرده و حالا داره اعدام میشه :- "
اعدام قشنگ ترین قانون بشریت هست, کجاش زشته ؟ آیا مجازات یک یاغی زشته ؟ تا کی میخوایم همش چمن و باغ و گل به بچه نشون بدیم و وقتی که یهو بزرگ شد تصویر غلطی از جامعه داشته باشه ؟
ببین از زمانی که انسان غار نشین بوده, میزده هم همدیگرو میکشته هم حیوونارو میکشته, مشکلات روحی که شاید بوجود بیاد بدلیلی هست که بالا گفتم و گرنه ما تو محلمون هر هفته اعدام بود و با بچه ها میرفتیم میدیدم :/

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
من حرفت رو تایید میکنم ... منطقی ئه اما وقتی که سیستم تشویقی که میگی وجود داشته باشه .. که ماشالله تو ایران همچین چیزی وجود خارجی نداره
نه خب سیستم تشویق و تنبیه یه سیستم هست که توی مغز وجود داره و اینطوری هست که انسان کم کم اون عادت هایی رو پیدا میکنه که باعث تشویق میشن و تنبیهی درشون نیست. هدف این سیستم هم سازگاری با محیط و در نتیجه بقای نسل هست :-" حالا اینکه ایران چ شکلیه خیلی مهم نیس : دی

به نقل از آقا حمید رضا :
اول این که ثابت کن انسان خود خواهه ؛افراد زیادی داریم که به خاطر مردم کشورشون جون خودشون رو از دست می دن به بهشت و جهنم هم اعتقادی ندارند.
مکانیزم تنبیه شدید عاره به شرطی که اول به فکر پرورش یک انسان باشیم بعد یک تنبیه منطقی. تجربه ثابت کرده ترسوندن از اعدام یا آتش جهنم تاثیری نداشته!
ببین دوست عزیز, کل این همکاری هایی که بوجود بخاطر همین سیستم خودخواهی هست! قرار نیست حتما کسی به بهشت و جهنم اعتقاد داشته باشه! این سیستم میتونه طوری شکل بگیره که از دادن جون خود انسان, لذتی بیشتر از زنده بودن رو داشته باشه.

معمولا انسان ها از چیزی عکس میگیرن که کمتر اتفاق میوفته،جالب تره یا اینکه تاحالا خیلیا ندیدنش
اعدام هم یکی از همین موارده
و قرار نیست کسی کمکی به اعدامیا بکنه دست قانون هستن و دارن مجازات میشن
مشکلی توی کار بچه نیست
صرفا یسری احساست مسخره رو از خودش دور کرده

متاسفانه نمیدونم چرا مردم ما انقدر علاقه مندن به دیدن این صحنه ها
اعدام در ملاعام یه معضل به حساب میاد...
اگه از همون اول ریشه رو درست کنن و روی تربیت جامعه کار کنن جرم و جنایت خیلی کمتر میشه تا اعدام
چون مجرم برای عملش خیلی به فکر عاقبتش نیست
میخواد عقده های روانی خودش رو حل کنه یا هرچیز دیگه
البته این به معنای این نیست که مجازاتی در کار نباشه
خانواده اون بچه هم مقصر هستن بچه رو میبرن اعدام ببینه؟؟؟[nb]البته شاید با دوستاش رفته باشه :|[/nb]

@ Thousand Light Years Away : شما فردا بچه‌دار شدی بچه‌تو بردار ببر تو زندان پرورش بده که تربیتش اشکال نداشته باشه یه وقت. چون خب اونجا بالاخره قاتل و جانی و اعدامی زیاده، شوک زیادی به بچه‌ وارد می‌شه، در مقایسه با بقیه که فقط یه اعدام رو عین فیلم سینمایی دیدن، در رتبه‌ی بالاتری قرار می‌گیره. ;)

اعدام های عمومی معمولا واسه افرادیه که یک جمع کثیری رو به وحشت انداختند و آسایش رو از اون ها گرفتند که اصطلاحا محارب بهشون گفته میشه. این افراد رو قمه کش و زورگیر های درشت تشکیل میدن. یه موردش توی شهر ما کسی بود که در قالب های مختلف به خانوم ها تجاوز میکرد و بعد اونها رو میکشت و در بیرون شهر رها میکرد
در کل به نظر من صحنه گویای شادی و رضایت مردم هست که یک جانی داره از زندگیشون حذف میشه و میتونند مثل بقیه انسان ها در امنیت زندگی کنند.از جمله اون پسر بچه...
این ها رو در همون محل ها اعدام میکنن که جرائم بیشتری رو اونجا انجام دادند لذا این مردم زخم خورده این جانی ها هستند...

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
یعنی واقعا خود این صحنه آرامش مردم رو بهم نمی زنه؟
ببین مثلا یه موردی بود تو شهر ما، دو سال پیش. یه دختر بچه‌ی ۹ ساله رو گروگان گرفته بودن و پول می‌خواستن از باباش. آخر سر هم تجاوز و قتل بچه. فضای خیلی خیلی وحشتناکی بود تو شهر. من خودم واقعا می‌ترسیدم تو خیابون راه برم حتما. چون همش حس می‌کردم الان یکی میاد یه بچه رو می‌دزده باز و این جریانا. ولی تهش که قاتلا اعدام شدن، مردم خیلی راحت شد فکرشون. اصلا انگار آرامش دوباره برگشت به خونه‌ها. خود این کار بد نیست، اینکه اعدام کنی و مردم ببینن و درس عبرت شه براشون، ولی یه بچه‌ی ۹ ، ۱۰ ساله واقعا درک کاملی از این وقایع نداره. هرچقدر هم بهش بگی اون کار بدی کرده که دارن اعدامش می‌کنن، بازم نمی‌فهمه. یه جورایی فکر می‌کنه اگه من هر کار بدی بکنم آخرش اعدامه!! این ترس براش خوب نیست. با روش منطقی توضیح دادن ِ بد بودن یه کار خیلی عاقلانه‌اس تا بیایی جلو چشمش آدم بکشی!

پاسخ : اعدام وشکنجه.درست یا غلط؟

تاپیک هایی با موضوع اعدام وشکنجه ومسائل مربوط به اونا ترکیب شدن.
اگه تاپیک دیگه ای از قلم افتاده پ.خ بدین لطفن.
ممنون از همکاریتون!

من درکل با اعدام موافقم.حتی در ملا عام!
ولی باید با یه سری محدودیت همراه باشه.مثلا افراد زیر 16 نباید ببینن(میگم 16 چون تقریبا بالغ شده)

Back
بالا