- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- تهران
پاسخ : عکاسی کودک از اعدام کرج
خب خب خب!
اولا دوستان, اینجا بحث این نیست که با توجه به احساسات شما فلان کار درسته یا نه! یا شما با فلان چیز حال میکنید یا نه.
دوما این آخرین جوابمه
ببین الان داری میگی دیدن مجازات اعدام یک نفر برای یک بچه 10 ساله ثمرات منفی به بار میاره. من هم میگم اگر بهش بفهمونی این طرف فلان کار کرده, همچین اتفاقی نمیفته. در ضمن ریشه کارهای ناپسندی که توی بزرگسالی انجام میشه بدلیل نشان دادن صحنه اعدام ک نیست :// شوک روحی که باعث اختلالات بشه (در موارد اندک) هم به این دلیل هست که تو کودکی همش به بچه گل و بلبل داریم نشون میدیم و بهش این چیزارو نمیخواهیم بفهمونیم -_-
من نمیگم به بچه بگیم توهین کردی اعدام میشی! یا این آقاعه رو ببین به مامانش توهین کرده و حالا داره اعدام میشه :- "
اعدام قشنگ ترین قانون بشریت هست, کجاش زشته ؟ آیا مجازات یک یاغی زشته ؟ تا کی میخوایم همش چمن و باغ و گل به بچه نشون بدیم و وقتی که یهو بزرگ شد تصویر غلطی از جامعه داشته باشه ؟
ببین از زمانی که انسان غار نشین بوده, میزده هم همدیگرو میکشته هم حیوونارو میکشته, مشکلات روحی که شاید بوجود بیاد بدلیلی هست که بالا گفتم و گرنه ما تو محلمون هر هفته اعدام بود و با بچه ها میرفتیم میدیدم :/
خب خب خب!
اولا دوستان, اینجا بحث این نیست که با توجه به احساسات شما فلان کار درسته یا نه! یا شما با فلان چیز حال میکنید یا نه.
دوما این آخرین جوابمه
منشا ترس یکی هست. تو احتمالا مفید بودن ترس واست سواله .به نقل از حمیـده :یکی از رفتن به لبهی پرتگاه میترسه. یکی هم از سوسک میترسه. این دو تا عین همن؟ خب معلومه که اولی مثبته دومی منفی. ترس مثبت باعث پیشرفت آدم میشه ولی ترس منفی خیلی جاها جلوی آدمو میگیره.
ترسوندن از کشتن آدما با نشون دادن عاقبت کار، برای همه نتیجهی یکسانی نداره. یکی خیلی آسیب پذیر تره. یکی هم روحیهی محکمتری داره.
اینهمه فیلم و قصه و اتفاق هست که نشون میده دلیل خیلی از کارای ناپسندی که یه فرد تو بزرگسالی انجام میده ریشه تو کودکی داشته. بخاطر یه آسیب و شوک روحی تو بچگی این خطا ازش سر زده. قبول ندارین؟
ببین الان داری میگی دیدن مجازات اعدام یک نفر برای یک بچه 10 ساله ثمرات منفی به بار میاره. من هم میگم اگر بهش بفهمونی این طرف فلان کار کرده, همچین اتفاقی نمیفته. در ضمن ریشه کارهای ناپسندی که توی بزرگسالی انجام میشه بدلیل نشان دادن صحنه اعدام ک نیست :// شوک روحی که باعث اختلالات بشه (در موارد اندک) هم به این دلیل هست که تو کودکی همش به بچه گل و بلبل داریم نشون میدیم و بهش این چیزارو نمیخواهیم بفهمونیم -_-
خیلی خوبه تیکه اول حرفتبه نقل از MHO :من روانشناس کودک نیستم ولی عواقب کارهای ناهنجار رو گ در حده ی کودکه رو باید در حد همون کودک نشون داد بشه!
مثلا،جواب توهین کردن به پدر مادرشو با محروم کردن از کامپیوتر (یا مثلا فوتبال!) بدن.یا هر روش دیگه ای!
و باید به سنی برسه ک خوب و بد رو باهم ببینه و قدرت فرق گذاشتن بینشونو ببینه،اط اعدام،تو این سن،فقط زشتی و کثیفیه اجتماع تو ذهن این بچه میشینه.
و دیدنه اعدام،بنظره من،فقط ترس رو تو جونه بچه میندازه.و به قوله حمیده ممکنه مشکلای روانیو ایجاد کنه،نه تنها مفیده مضر هم هست.
من نمیگم به بچه بگیم توهین کردی اعدام میشی! یا این آقاعه رو ببین به مامانش توهین کرده و حالا داره اعدام میشه :- "
اعدام قشنگ ترین قانون بشریت هست, کجاش زشته ؟ آیا مجازات یک یاغی زشته ؟ تا کی میخوایم همش چمن و باغ و گل به بچه نشون بدیم و وقتی که یهو بزرگ شد تصویر غلطی از جامعه داشته باشه ؟
ببین از زمانی که انسان غار نشین بوده, میزده هم همدیگرو میکشته هم حیوونارو میکشته, مشکلات روحی که شاید بوجود بیاد بدلیلی هست که بالا گفتم و گرنه ما تو محلمون هر هفته اعدام بود و با بچه ها میرفتیم میدیدم :/
نه خب سیستم تشویق و تنبیه یه سیستم هست که توی مغز وجود داره و اینطوری هست که انسان کم کم اون عادت هایی رو پیدا میکنه که باعث تشویق میشن و تنبیهی درشون نیست. هدف این سیستم هم سازگاری با محیط و در نتیجه بقای نسل هست حالا اینکه ایران چ شکلیه خیلی مهم نیس : دیبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :من حرفت رو تایید میکنم ... منطقی ئه اما وقتی که سیستم تشویقی که میگی وجود داشته باشه .. که ماشالله تو ایران همچین چیزی وجود خارجی نداره
ببین دوست عزیز, کل این همکاری هایی که بوجود بخاطر همین سیستم خودخواهی هست! قرار نیست حتما کسی به بهشت و جهنم اعتقاد داشته باشه! این سیستم میتونه طوری شکل بگیره که از دادن جون خود انسان, لذتی بیشتر از زنده بودن رو داشته باشه.به نقل از آقا حمید رضا :اول این که ثابت کن انسان خود خواهه ؛افراد زیادی داریم که به خاطر مردم کشورشون جون خودشون رو از دست می دن به بهشت و جهنم هم اعتقادی ندارند.
مکانیزم تنبیه شدید عاره به شرطی که اول به فکر پرورش یک انسان باشیم بعد یک تنبیه منطقی. تجربه ثابت کرده ترسوندن از اعدام یا آتش جهنم تاثیری نداشته!