• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اگر پول داشتم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بلیت میخریدم میرفتم کره جنوبی بدشم اونجا اقامت میگرفتم و میرفتم کنسرت بی تی اسو و یه بار میرفتم فن ساین و... تا پایه یازدهم میموندم کره بعدشم المپیاد بدم و برم نیویورک

یه کشتی تفریحی میخریدم
فقط لباسای مارکدار میپوشیدم
کلییی مهمونی میگرفتم

شاید سوالای کنکور رو هم میخریدم :-"

من اگه پول داشم نصفشو میزاشتم تو کارم یا سرمایه گذاری میکردم ک تموم نشه ب فنا برم نصفشم میرفتم ی پی سی خفن میبستم

اگه پول داشتم از این کشور میرفتم .

یه مقداریشو سرمایه گذاری میکردم
با داداشم میرفتم مسافرت جاهایی که همیشه دوست داشتم برم :) (البته که مامان بابام قطعاا نمیذارن ولی لامصب خیلی حال میده)
به آدمایی که تو خیابونا میخوابن، وضع مالی خوبی ندارن و... کمک درست حسابی میکردم نه در حد دادن یه اسکناس دستشون

۴ ۵ تا خونه مغازه میخریدم اجاره میدادم بقیه زندگیمو میخوابیدم

چقدر پول؟اگه الان به اندازه خیلی خیلی زیاد پول داشتم کنکورمو عقب مینداختم، اول واقعا میرفتم میگشتم ( سفر های زیاد به کشور های مختلفف)تا تجربه کسب کنم ببینم واقعا از زندگیم چی میخوام، بین این تجربه ها عاقل تر و اروم تر هم میشدم، شاید دو سه سال این کار رو میکردم، بعد اگه لازم بود _کنکور_ میدادم، ولی خب اگه حجم زیادی پول بود دلیلی نداشتم بجاش ازمون ورودی دانشگاه های خفن تر دادن رو امتحان نکنم:(( (تخیل.)

یه لپ تاپ خوب (درحدی که نیاز دارم نه انقدر قوی که بدرد خودمم نخوره)
یه اتاق خوشگل
کل تجهیزاتی که برای شبکه و امنیت دوست دارم داشته باشم از روتر تا سرور و ...
سرمایه گذاری یه جای مطمئن
تاسیس شرکت خودم

نمیشه انسان خرید تشریحش کرد؟؟؟

اول از همه یه لبتاپ خوب میگرفتم. بعدش میرفتم یه خونه و ماشین میگرفتم‌. بقیه پولم رو هم پس انداز میکردم تا بعدا بتونم اپگرید کنم وسایلم رو.

یادمه ۲ سال پیش رفته بودیم نیروگاه خصوصی خیام فولاد داخل نیشابور برای تعمیر برج‌های خنک کننده دیزل ژنراتورها، مالک مجموعه میگفت ما ۵ ساله با دولت قرارداد بستیم که برق بفروشیم به دولت. حالا ما مجبوریم برق بدیم به دولت و دولت هم بدحسابی میکنه.
از این رو اوضاعمون زیاد خوب نیست.
حالا من اگر پول داشتم قطعا میرفتم روی انرژی سرمایه گذاری میکردم که کار به قطع برق صنعت به مدت ۲ هفته اونم از ۸ صبح تا ۱۰ شب نکشه. چون قطعی برق صنعت اول از همه گریبان قشر صنعتگر از جمله پدر من و خانواده‌ام رو میگیره و بعد هم کل جامعه رو!
ترجیحا روی نیروگاه های فوتوولتائیک سرمایه‌گذاری میکردم که هزینه های دوره ای کمتری دارند و به گاز طبیعی وابسته نیستند.
چون مثلا دیزل ژنراتورهایی که اونجا بودن همه مال شرکت ژنرال الکتریک آمریکا بودن که تامین کردن قطعات و روغنشون هزینه های گزافی رو تحمیل میکنه به مالک شرکت. اما با بومی‌سازی فناوری پنل های فوتوولتائیک مشکل تا حد زیادی حل میشه.
زمینه دیگه ای که روش سرمایه‌گذاری میکردم، تسلیحات هدایت خودکار و هدایت ماهواره ای هست. چراکه همینک اسرائیل داره با جدیت زیاد این کار رو میکنه و در آینده از خون ما جوانان وطن لاله خواهد دمید درحالی که اسرائیلی ها داخل منزلشون نشستن و ربات ها بجای اونها میجنگن.
البته که دفاع از وطن به هر قیمتی حتی با خون، وظیفه و افتخار ماست اما به هرحال جان انسان ها خیلی ارزشمنده

Back
بالا