sanaph
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- شریف
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
هفته ی بعد این موقع
هفته ی بعد این موقع
به نقل از AliEBR :جدن من موندم تو کل سال چه غلطی میکردم :/
هنوز تموم نشده 4-2-3-1 بچین بهتره
به نقل از pouya1997 :نگران نباشین فیزیک و هر درسی دیگه رو به صورت تراز حساب میکنن.پس اگه وضع بد باشه که 100% هست زیاد ناراحت نشید.راستش مدیر ما میگفت بچه های سوم بعد از فیزیک اومدن کلی شاکی که اقا فیزیک خیلی سخت بود و ما نصفمون پاس نمیکینم و....حتی شاگرد اول سومی ها که نوبت اول معدلش 20 شد هم کلی وضعش داغون بود.من تو پست های قبل هشدار فیزیک سخت رو بهتون دادم.
به نقل از reihan9894 :باز هم حادثه ی روز امتحان دینی تکرار شد امروز...
باز هم من تو 30 ساعت،همش دو ساعت خوابیدم...
باز هم من هنوز یک روز از تقویم عقبم...
باز هم من هنوز فکر میکنم امروز یکشنبه است...
باز هم..............................
#شمایی که مث بلبل ادبیاتو جواب دادی،این جای خالی رَم پر کن خودت...
اصن اعصاب ندارما(با این امتحان مزخرفشون)...
آها اینم هس:باز هم من دیوانه شدم و دارم چرت و پرت میگم(دوس نداری،چشاتو ببند(همون گوشاتو بگیره )...
قشنگ معلومه ادبیات با من چه کرده،نه؟
به نقل از ツ This Is Me :خوب بود
دوتا دیگه عم که بدیم میشیم کنکوری :-آخِی
کاربران گرامی یکی از اثرات ادبیات خواندن را اینجا مشاهده می فرماییدبه نقل از pouya1997 :الا يا ايها الساقي ادر كاسا و ناولها
كه عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشكل ها
من الان دارم فیزیک میخونم.ادبیات رو هفته قبل دادم.این شعر برای آخی که برای راحت شدن و کنکوری شدن گفتی نوشتم.به نقل از ツ This Is Me :کاربران گرامی یکی از اثرات ادبیات خواندن را اینجا مشاهده می فرمایید
راس میگه. وقتی به پارسال ک جا شما بودم فک میکنم ، میبینم اصلا دلم نمیخواد ب اون روزا برگردم . کنکوری شدن مزخرف ترین اتفاق زندگیمون بود.به نقل از pouya1997 :من الان دارم فیزیک میخونم.ادبیات رو هفته قبل دادم.این شعر برای آخی که برای راحت شدن و کنکوری شدن گفتی نوشتم.