پاسخ : اقدام به خودکشی
به نقل از Farim00n :
ملکه شیشه ای عزیز مخاطب پست من شمایی....
لطفا با آرامش بخون من با کسی دعوا ندارم.....
از اول صحبتات شروع میکنم...
1)
"اون 11 درصد که اقدام کردن ولی زنده ان، نود و نه درصدشون از این نوع جلب توجه طلب بودن.
اون 20 هم که قصد کردن اقدام نکردن هم هورموناشون بالاپلیین شده افسرده شدن، احساس بیخود بودن کردن و میل به تموم شدن دنیا."
+++اگه منظورت از بالا پایین شدن هورمون ها، PMDD باشه باید بگم "اختلال کسالت پیش از قاعدگی (PMDD) فقط در 3 تا 5 درصد از زنان قابل مشاهده است " *یعنی برخلاف PMS اونقدر رایج نیست و قطعا همه اون 20 درصد نظر سنجی دختر و همشون مبتلا به PMDD نبودن.... درسته؟
قسمت اول حرفت هم منطقی به نظر نمیاد 99 درصد از 11 درصد به خاطر جلب توجه؟بر چه مبنایی؟نگفتی!؟!؟
2)
"هورمونارم دست کم نگیرید مخصوصا برای دخترا، یه سری افسردگیای شدید از عدم تعادل هورمونیه."
+++ببین خیلی از علائم مبتلایان به PMDD شبیه به کسایی هستش که مبتلا به افسردگی هستن اما با توجه به دوره ای بودن این علائم و همینطور علائم فیزیکی که داره از افسردگی متمایز می شه .... پس برداشت تو از PMDD اشتباهه و بر اساس همون لینک خودت هم میبینیم که گفته افسردگی می تونه یکی از عوامل مبتلا شدن به PMDD باشه نه عدم تعادل هورمونی باعث افسردگی و اونم از نوع ماژور ....درست میگم؟
3)
"کاملا حرفم علمی و تایید شدس
PMDD symptom may be severe
enough to interfere with a woman's daily life.Women with depression may have worse symptoms during the second half of their cycle and may need changes in their medication.
Some women with PMDD have suicidal thoughts. Suicide in women with depression is more likely to occur during the second half of their menstrual cycle."
+++بازم میگم ترجمه و برداشتی که ازین مقاله و این بیماری کردی خیلی قشنگ اشتباهه.... به کلمات بلد شده دقت کن....و دوباره همین یه تیکه رو بخون....
4 )
"کلا علاقه به شلوغ کردن داری."
+++ببخشید اینو میگم اما به عنوان یه خواننده بیطرف شما رو علاقه مند به شلوغ کردن دیدم....و فکر میکنم بهتره که بحث رو بیشتر از این منحرف نکنیم....
*البته امار ها متفاوت اند تو سایت های مختلف ولی تو همشون زیر 10درصده یعنی خیلی خیلی کم...
عزیز دلم من برداشت نکردم از این بیماری، من این بیماری رو سر کلاس درس یادگرفتم.
اول صحبتم بگم که اینها جدا شدن از بحث نیست، نمیشه که هر کس هرچی دوست داره بگه، بعد که میاییم در موردش بحث کنیم و غلط بودنش رو اثبات کنیم بگن از بحث دور شدید.
نکته بعدی این که من ارامش دارم، بهتره شما ارامشت رو حفظ کنی، تو پست های قبلی هم دقت کنی کسی که در مورد سنگ جادو و بنی اسراییل صحبت کرد من نبودم.
در مورد پست شما:
اولا که مگه چند درصد افراد یک جامعه خودکشی می کنن؟ من واقعا شک دارم این 20 درصدی که این گزینه رو زدن واقعا مورد خاصی داشته باشن، در پژوهش های علمی اول یک سری کرایتریا معرفی میکنن بعد سنجش رو برمبنای اون قرار میدن، این که فکر کردن ولی اقدام نکردن، خود این فکر در چه حدی بوده؟ چندبار بوده؟ چقدر طول کشیده؟ بیشتر این افراد صرفا یه وقتایی گفتن کاش خودمو میکشتم و راحت میشدم
بعد اومدن این گزینه رو انتخاب کردن.
خودpmddیکی از زیرمجموعه هایpns هست که دومی 75% خانم هارو شامل میشه و علایم مختلفی از جمله افسردگی رو دارن ولی وقتی اسمp dd میزارن روش که دیگه انقدر علایم افسردگی شدیده که با کارهای روزمره فرد تداخل ایجاد میکنه. و درمان دارویی میشه از جمله اقدامات.
برای این که خانمی فکر خودکشی بکنه ولی اقدام نکنه، اون افسردگی pms هم کفایت میکنه.چون اقدامی که نکرده، الزامی نداره به مرحلهpmdd برسه. تا بگیم این افکار بیاد تو ذهن یک فرد، در سوال هم ذکر نشده چند بار،، ممکنه یک خانم کلا دوبار این قدر حالش بد بوده باشه. وافکار سطحی داشته و گزینه رو زده و ممکنه خیلی جدی رو این قضیه فک کرده باشه ولی منطقا ردش کرده باشه و خودشو کنترل کرده باشه که سمتش نره.
http://m.healthywomen.org/condition/premenstrual-syndrome
و یک تجربه شخصی، pmdd خیلی لول بالایی هست و هرکسی حالش بد بود مبتلا نیست، من خودم یه مدت بعد رژیم سختی که گرفتم علایم شبیه اون رو در خودم میدیدم، حالم فوق العاده بد بود و سه ماه هم اصلا رغبتی نداشتم و نمیرفتم به کارهام برسم،افکار خودکشی هم حتی داشتم ولی بدون اقدام. ، با این حال رفتم تا ویزیت بشم شاید دارو درمانی کمک کنه به رفع علایمم. ویزیت با حضور یک روانپزشک و دو روانشناس شدم ولی نظرشون این بود مبتلا نیستم
نهایتا هم گفتن اگر خیلی دوست داری بیا بهت دارو بدیم ولی این بیماری رو نداری.
روانپزشک بعدی هم گفت من در تو هیچ مشکلی نمیبینم
این مشکلات هم دوره ای هست و خود من بعد چندماه کاملا بی علامت شدم.بعد این که تعادل هورمونیم برگشت.
الان که فکر میکنم منی که انقدر حالم بد بود رو گفتن برو مشکلی نداری، باید طرف دقیقا چه جوری باشه تا بگن داری