Ali Kh
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- تیزهوشان شهید بهشتی
- شهر
- گرگان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- دانشگاه گرگان
- رشته دانشگاه
- زیست شناسی جانوری
پاسخ : حمله به کلوب همجنسگرایان
هم من و هم نیلوفر در اون مناظره به قدر کافی بهتون توضیح دادیم که همجنسگرایی یک نوع مسئله طبیعی هست.مثل سکس.ولی مالیات قراردادیه که ما خودمون وضع کردیم.مقایسه یک امر طبیعی با یک مسئله قراردادی امری ابلهانست.کسی که با همجنس خودش رابطه داره (بدون وقوع جرم هایی مثل پدوفیلی یا تجاوز) آسیبی به کسی نمی رسونه،بنابراین جامعه نمیتونه براش تصمیم بگیره.ولی کسی که مالیات میده داره پول خدماتی که دریافت میکنه رو میده.واقعا نمیدونم چطور چنین قیاس احمقانه ای به ذهنتون رسید.به نقل از علی دلاور :چون من چنین استدلال هایی که چون مثلا کسی که زنای با محارم می کنه یا به همسرش خیانت می کنه یا همجنس بازی می کنه و یا... چون به کسی آسیب مستقیم نمی رسونه و انتخاب خوده فرده پس این اعمال باید قانونی بشن رو قبول نمی کنم. چون مثلا من می پرسم که کسی که مالیات نده شاکی خصوصی اش کیه؟ مالیات مگه یک قرار داد اجتماعی نیست؟ خب من نوعی ممکنه بگم که اقا من از خدمات دولتی شما که بر حسب مالیات اداره میشه استفاده نمی کنم قرار داد شما رو هم قبول ندارم و نمی خوام مالیات بدم. پس چرا اگه کسی این کار رو تو هر کشوری بکنه بازداشت میشه؟ این فرد مستقیما به کی ضرر زده؟ پس شمام جوری نگید که امگار زندگی اجتماعی بدون این هنجار و ها و قرار داد ها ممکنه. ما باید نهایت سعی مون رو بکنیم که هنجار ها و ارزش های اجتماعی درستی انتخاب کنیم