• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : روز کنکور

به نقل از دایان :
واقعا؟! فکر نکنم بشه شال پوشیدا!
ولی یه سوال نسبتا مسخره. :-" میشه دامن بلند پوشید؟

ترجیحن با یه تیپی برین که نتونن گیر بدن بهتون.خدایی نکرده نذارن برین تو ،در صورت عوض کردن لباستون هم باز اعصابتون میریزه به هم !اسلام به خطر میفته :-" ;;)

ولی اگه حتمن اینجوری راحتین،میتونید مثن شال بپوشید مقنعه هم ببرید تو کیفتون .

به نقل از Tar Tar :
وای مراقبا مرد هستن ؟ :| من عادت دارم شالمو خیلی شل میندازم سرم نصف موهام میریزه بیرون که :((
مراقب ما مرد بود و اصن به نظرم کار خوبی نیست این :|راحت نبودیم اصن.
البته شانسیه ،خدا کنه که مراقب شما خانوم باشن ;;)

قضیه تائید نمرات نهایی چیه دوستان؟ :D

ینی چی نشه سال پوشید ؟ کانون و سنجش که والا 90% با شال و روسری هستن ، من متنفررررم از مقنعه احساس خفگی بهم دست میده چه برسه که بخوام باش آزمون بدم :| تازه من برنامه داشتم دکمه های مانتومم باز کنم :|

من مشکلی با مقنعه ندارم اصلا و اتفاقا خیلی هم راحت ترم. مشکل من شلوار جین تنگه!

من جین تنگ پوشیده بودم گیر ندادن! دوستم شلوار گشاد ( در حدی که ۱۰ تا پای آدمیزاد توش جا میشد #جدی ) پوشیده بود هیچی نگفتن. :D واقعا بستگی به مراقبا داره. ولی خب اینهمه سال فرم مدرسه رو چطور تحمل کردین؟ این چهار ساعت هم روش. گوش به فرمان مسئول‌ها باشید. برای آرامش روانی خودتون خوبه! کلا سعی کنین آتو ندین دست کسی. حتی بغل دستی. که مثلا بعضی مریض‌ها وجود دارن می‌فهمن شما حساسین به یه مسئله، کرمشون می‌گیره. فک نکنین همه مثل شما می‌خوان از کل ۱۰۰ درصد اون زمان استفاده کنن. تو کلاس ما بودن کسایی که فقط داشتن خودشونو باد می‌زدن. #جدی

به نقل از Tar Tar :
ینی چی نشه سال پوشید ؟ کانون و سنجش که والا 90% با شال و روسری هستن ، من متنفررررم از مقنعه احساس خفگی بهم دست میده چه برسه که بخوام باش آزمون بدم :| تازه من برنامه داشتم دکمه های مانتومم باز کنم :|
مقنعه ی گشاد بپوش :-"

با سلام!
اولن ک ب چیزا خوب فک کنید دم آخری مثلن روز کنکور ظهرش میخابیم رفع عقده های یک ساله! :D

من ی سوال دارم تو پادکست پارسال واس کنکوریا گفته بودن کارتمون اثر انگشت بزنیم، کجاشو دقیقا ؟

بازم با مقنعه گشاد خفه میشم ، کلا راحت نیستم . هیچی به راحتیه شال نیست برا من .
دخترا ! پارسال مراقبای کدومتون مرد بوده بجز فرنوش ؟
و اینکه شما همه اونجا انگشت زدین یا قبلش زده بودین ؟
و اینکه اون پاکت با دست واقعا باز میشه یا این چیزایی ک راجبه ضربه با اتود گفتید صحت داره ؟ :|
مشاور مدرسه ما گفت قیچی ببرین کوچولو ، میزارن ؟
راستی ؛ جا مدادی میزارن ؟

به نقل از Tar Tar :
بازم با مقنعه گشاد خفه میشم ، کلا راحت نیستم . هیچی به راحتیه شال نیست برا من .
دخترا ! پارسال مراقبای کدومتون مرد بوده بجز فرنوش ؟
و اینکه شما همه اونجا انگشت زدین یا قبلش زده بودین ؟
و اینکه اون پاکت با دست واقعا باز میشه یا این چیزایی ک راجبه ضربه با اتود گفتید صحت داره ؟ :|
مشاور مدرسه ما گفت قیچی ببرین کوچولو ، میزارن ؟
راستی ؛ جا مدادی میزارن ؟
همه ی اینایی که میگی بستگی به حوزه داره مثلا من یه پلاستیک خوراکیو مداد و فلان داشتم که شفاف هم نبود حتی اصلا چک هم نکردن! در حالیکه بعضی جاها خوراکی هم نذاشته بودن
فقط عین اینا که متهم میگیرن از بالا تا پایین بررسی کردن :-" نمیدونم با خودشون فک کرده بودن مثلا کسی بخاد تقلب کنه جامع دین و زندگیه گاجو میزاره تو لباسش که ملوم شه با دست زدن:))
من قبلا اثر انگشت زده بودم فک کنم جا داشت اصلا
نه بابا اونقدم چیز پیچیده ای نیست اتودو گفتم اگه باز نشد بلد نبودید باز کنید پلاستیکشم نازکه از بتن نیست بخدا :))

کسی بوده اینجا کا سردرد گرفته باشه روز کنکور ؟ یا آزمونا ... ؟ راه حل سریعی سراغ دارید برای بهبودی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا