- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- علامه ی حلی 1
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علوم پزشکی شهید بهشتی
سلام من يه پيشنهادي داشتم :
خلاصه به عنوان يه سايت سمپادي و با دانش آموزاي خفن اين كار در صورت عملي شدنش مي تونه منبعي بي انتها براي سوالات سخت و متوسط به بالا از كتاب باشه و شايد روزي در كنار آزمون هاي بزرگي قرار بگيره ضمنا تخصصي بودن طرح سوال در هر بحث خودش به بالا رفتن كيفيت كمك مي كنه
اين نظر سنجي رو براي چهارده روز زدم خواهشم اينه كه در نظر سنجي شركت كنيد و نظرتون رو بگيد تا معلوم بشه چه ميزان اين طرح مي تونه تو سايت پيش بره .
اگه بحثي هم در مورد پيشنهاد انتقاد بود در همين جا انجام مي ديم /
خوب اين پيشنهاد مهم ترين مشكلي كه پيش رو داره مشاركت بچه هاس چون خودشون قراره سوال طرح كنن ،ببراي همين من اين نظر سنجي رو گذاشتم (فعلا فقط در مورد زيست )كه ببينم اقبال به اين مسئله چجوره در مورد فوايد اين كار حداقل تا قبل از عيد بايد بگم كه كنكوري ها فرصت زيادي براي دقيق شدن تو متن كتاب زيست دارن و مي تونن نكات زيادي از كتاب برداشت كنن ،نگاه طراحانه به متن خودش در يادگيري موثره البته ضررايي هم داره كه مي شه به بيش از حد وسواسي شدن تو متنا رو از بدي هاش دونست /به نقل از Hossein9021 :من يه پيشنهاد داشتم براي انجمن هاي درسي
اينكه يه بخش براي توليد آزمون داشته باشن، و سوالاشم خود بچه ها و در واقع حين مطالعاشون از كتابا طرح كنن ،رويه ام به اين صورت باشه كه مثلا جمعه قلم چي از درس يك زيسته ،طي اين دو هفته بچه ها هر كدوم در حالي كه با دقت دارن مي خونن و نكات جديدي از متن و شكل ها كشف مي كنن و يا حتي سوالات كتابارو با ايده هاي جديد سخت تر مي كنن از اون نكات و سوالات هر كي يكي دوتا سوال توليد مي كنه و براي مسئول اون بخش مي فرسته اون فردم سوالارو به يه سري از فارغ التحصيلا و رتبه هاي كنكور سايت ميده و بعد اونا هم سوالارو يه ويرايشي مي كنن دوباره بر مي گردونن به مسئول اون بخش بعد اون سوالا رو به يسري ديگه ميده كه مرتب بچيننشون به صورت يه آزمون در بيارن. و ما اون سوالا رو مثلا چهار شنبه قبل قلم چي منتشر كنيم و همه از سوالاي هم بهره مند شن /اين كار واقعا محتواي علمي سايت و سطح بچه هارو بالا مي بره مخصوصا الانا كه وقت بيشتري براي دقيق شدن تو متن كتابا هست ،،،،،من نمي دونم بايد از كجا شروع كرد ديگه اين پيشنهادم بود خود دانيد ولي مطمئنم كه قابل اجراست اين كار ممكنه تو درسايي مثل رياضي سخت باشه ولي تو زيست حتما ميشه و فك كنم اول به صورت آزمايشي رو زيست اجرا بشه
خلاصه به عنوان يه سايت سمپادي و با دانش آموزاي خفن اين كار در صورت عملي شدنش مي تونه منبعي بي انتها براي سوالات سخت و متوسط به بالا از كتاب باشه و شايد روزي در كنار آزمون هاي بزرگي قرار بگيره ضمنا تخصصي بودن طرح سوال در هر بحث خودش به بالا رفتن كيفيت كمك مي كنه
اين نظر سنجي رو براي چهارده روز زدم خواهشم اينه كه در نظر سنجي شركت كنيد و نظرتون رو بگيد تا معلوم بشه چه ميزان اين طرح مي تونه تو سايت پيش بره .
اگه بحثي هم در مورد پيشنهاد انتقاد بود در همين جا انجام مي ديم /