پاسخ : مسابقه شطرنج سمپادیا
سلام خدمت همه دوستان راستش تا ساعت 6 قرار بود که نتایج رو به من اعلام کنید ولی یه چیز حدود 6تا گروه نتیجشون رو اعلام نکردند (اون طرف هم اگه 8 تا گروه اعلام شده با احتساب انصرافهای بازیکنها بوده
)
خب برای من مشکلی نیست که مساوی رد کنم ولی یه جورایی بیمزه میشه من هر سری یه چیز حدود نصفی از بازیها رو مساوی رد کنم.
موقعی که من اعلم کردم قراره یه مسابقه بذاریم تعدادی از دوستان گفتن ممکنه برامون مسافرت پیش بیاد و تعدادی از دوستان هم به طور خصوصی پرسیدن که زمان برگزاری مسابقه کِی هست و من توضیح کامل دادم ؛ مسابقه رو زود برگزار کردم که به مسافرت تداخل نکنه و زود تمام بشه طی هفته هم پخشش کردم کسی خللی توی کارهای روزمره ایجاد نشه ولی فکر میکنم که اشتباه کردم
و بهتر بود طبق نظر سنجی مشخّص میشد که بعداً کسی نخواد بگه مسافرت باید برم و ... [nb]البته همین الان هم بعضیها میگن مسافرت غیر منتظره پیش اومده
[/nb]
به هر حال من دوست ندارم الان برای 10-12 نفر مساوی رد کنم بعد دور بعد هم دوباره برای 10-12 نفر دیگه
راهکار پیشنهادی من برای ادامه مسابقه اینه :
1تاریخ یا 2 تاریخ برای بازی مشخّص کنیم که به ترتیب بازیهای انجام شده طی 1 یا 2 روز انجام بشه در واقع شما باید 1 روزکامل یا 2 نصفه روز کامل رو برای این مسابقه خالی کنید و روز مسابقه یه گروه یا کانال تشکیل میدیم و بازی دور 3-7 رو انجام میدیم به محض اینکه آخرین بازی تمام شد من شروع به مشخّص کردن جدول دور بعد میکنم هرکس برای هر دوره تا 15 دقیقه برای بازی حاضر نشد باخت میخوره.
بدی این روش اینه که شما باید اون روز کارهای دیگه رو بیخیال شید و زمان استراحتتون هم فقط اون زمانیه که من دارم جدول دور بعد رو مشخّص میکنم (خب چون تجربهی اوّلیه هست ممکنه یه مقدار طول میکشه)
اینطوری دیگه خیلی بیتعارف میتونیم اونایی که نیستند رو باخت بزنیم
این روش پیشنهادی من بود.
دوستان اگه روش دیگهای که باهاش بشه بازی رو تو زمان کمتری و منظّمتر انجام داد توی ذهنشون دارند لطفاً همینجا پیشنهاد بدن.(یا اگه با این روش جدید پیشنهادی موافقند تاریخ مد نظرشون اعلام کنند توی نظرسنجی بذاریم)
اگه به توافقی رسیدیم که اجراش میکنیم اگه هم نرسیدیم همین شیوه فعلی رو ادامه میدیم
برای بحث و مبادله نظر تا جمعه شب ساعت 8 اینجا نظر بدیم اگه به توافقی نرسیدم من ساعت 10 دور سوم رو اعلام میکنم که همون روز دور سوم شروع بشه و روش فعلی رو ادامه بدیم تا تمام بشه.(بدیهی هست که در صورت به توافق نرسیدن باید نتیجه مسابقه دور دوم تا ساعت 8 شب جمعه به من گفته بشه
)