پاسخ : مسابقه شطرنج سمپادیا
سلام
خدمت همه دوستان عزیز
اوّل ازتون تشکّر که همکاری کردید برای رتبه بندی اوّلیّه
دوم اینکه این ردهبندی اوّلیّه هست که چیزهایی که خیلی تاثیر داشتند سابقه شرکت مسابقه و اینکه شخص به طور مرتّب بازی کرده باشه نه اینکه شطرنج رو رها کرده باشه
لطفاً واسه این ردهبندی اوّلیّه سختگیری نکنید چون هیچ ارزشی نداره و فقط واسه اینه که یه سعی کرده باشیم بازیکنهای قوی دور اوّل مقابل هم قرار نگیرند دورهای بعدی بازیکنهای هم سطح رو به روی هم قرار میگیرند تازه از یه جایی به بعد دیگه مجبور شدم رندوم بچینم چون توضیحات بچّهها کاملاً مشابه هم بود.
رده بندی اوّلیه :
1) Lorca
2) ...moOn...
3) ســــارا
4) امـیـرحـسـیـن
5) fatemes
6) علی کوچولو!
7) N@JMEH
8) امین
9) .........
10) هامـون
11) Iman.Rage
12) ali kh
13) am!rhj
14) الـــــفـــتـــی
15) جواد ب.
16) A M I N
17) O_0
18) آقا حمید رضا
19) ARS
20) سیــــد امیـــر حسیــن
21) «Reza 7»
22) Niam
23) mmmaaa
24) Im_SPHR
25) Ali pasha
26) Nirmanov
27) MissMarvelous
28) wمحمد حسینw
بازیها رو توی سایت https://fa.lichess.org انجام میدیدم که هم سریع هست و هم منوی فارسی داره که احیاناْ کسی دچار مشکل نشه ُ مراحل ثبتنامش هم خیلی ساده هست اومدم آموزش بسازم بعدش دیدم بیش از حد ساده هست بیخیال شدم کافیه شما بالا سمت راست روی فهرست کلیک کنید ، عضو بشید ، به صفحه اصلی برگردید و ساخت بازی دوستانه رو انتخاب کنید تنظیمات هم به صورت
نوع بازی : استاندارد ، کنترل زمان : زنده و بعدش با توجه به رای گیری روی 30 دقیقه و 30 ثانیه برای هر حرکت قرار بدید و بعد از اون نوع رنگ خودتون رو مشخّص کنید و لینک ساخته شده رو به حریفتون اطّلاع بدید
اگه دوست داشتید میتونید لینک رو اینجا هم قرار بدید که بازیتون تماشاچی هم داشته باشه
خود صفحه بازی سمت چپ براتون امکان چت کردن رو گذاشته که این چت رو حداقل میدونم اون تماشاچیهایی که عصو نیستند نمیتونند ببینند و حدس میزنم که اونایی هم که عصو هستند بازم نمیتونند ببینند
سمت راست صفحهی بازی هم جدول هست که براتون ثبت حرکت میکنه و زیرش گزینههای پیشنهاد تساوی و یا انضراف وجود داره بعد از پایان بازی هم میتونید روی تحلیل بازی کلیک کنید و بازی رو به صورت pdf دریافت کنید
بازیها رو به صورت یک روز در میون برگزار میکنیم اوّلین بازی روز شنبه و طبیعتاً بازی بعدی روز دوشنبه و ... هست برای اینکه برنامه بازی انعطافپذیر باشه شما میتونید با حریفتون هماهنگ کنید و بازی رو هر موقع که صلاح دیدید برگزار کنید ولی اگه توافق نرسیدید حق با اونی هست که وقت قانونی مسابقه میتونه حضور پیدا کنه وقت قانونی بازیها هم ساعت 10:30 شب همون روزی هست که مشخّص کردیم هست که دیگه همه خونه باشند و همچنین باید نتیجه بازی رو حداکثر تا 10 صبح پسفردای روز مسابقه به من اعلام کنید یعنی اگه بازی اوّل شنبه ساعت 10:30 شب هست تا دوشنبه ساعت 10 صبح فرصت دارید به من نتیجه رو اعلام کنید اگه اعلام نکردید براتون تساوی رد میشه اگه بازیکنی برای یک مسابقه حضور پیدا نکرد باخت میخوره و اگه از سری بازیها انصراف داد کلاً از جدول بازی خارج میشه لطفاً هم بازیها شرکت کنید و تا آخرش بمونید دیگه

بازیهای دور اوّل هم به صورت زیر هست
| جواد ب.(سفید) | Lorca(سیاه) |
| A M I N(سیاه) | ...moOn...(سفید) |
| O_0(سفید) | ســــارا(سیاه) |
| آقا حمید رضا(سیاه) | امـیـرحـسـیـن(سفید) |
| ARS(سفید) | fatemes(سیاه) |
| سیــــد امیـــر حسیــن(سیاه) | علی کوچولو!(سفید) |
| «Reza 7»(سفید) | N@JMEH(سیاه) |
| امین(سفید) | Niam(سیاه) |
| .........(سیاه) | mmmaaa(سفید) |
| هامـون(سفید) | Im_SPHR(سیاه) |
| Iman.Rage(سیاه) | Ali pasha(سفید) |
| ali kh(سفید) | Nirmanov(سیاه) |
| am!rhj(سیاه) | MissMarvelous(سفید) |
| الـــــفـــتـــی(سفید) | wمحمد حسینw(سیاه) |
که وقت قانونیش شنبه(فردا) ساعت 10:30 شب هست.
افرادی که شمارشون تو ردهبندی عدد فرد هست و جز 14 نفر اوّل هستند سیاه بازی میکنند و اونایی که عددشون زوج هست( و جز 14 نفر اوّل هستند) سفید بازی میکنند.
پس 1،3،5،7،9،11،13 سیاه هستند و 2،4،6،8،10،12،14 سفید و حریفاشونم رنگ متفاوتشون دیگه

(برای اینکه تعیین رنگبندی دور اوّل تصادفی باشه تو همون سایت یه بازی با رنگ تصادفی ساختم گفتم اگه رنگم سفیدافتاد فردها سفید زوجها سیاه و اگه رنگم سیاه افتاد برعکس که سیاه افتاد.)
همین دیگه ان شاء الله به همه خوش بگذره :)