نتیجه مسابقه شطرنج سمپادیا (سری اوّل)
اینقدر دیر اعلام نتایج میکنم که احساس سازمان سنجش بهم دست داده
حقیقتش تا به الان منتظر یک بازی بودم که نتیجش خیلی تاثیر گذار بودش ولی خب در نهایت هم موفّق به برگزاری بازی نشدیم و در نهایت برای شخصی که طی این روزها حاضر بود برد زدم
17 نفر تا پایان مسابقات باقی موندند که اسمشون توی لیست هفتم هست (فقط mohammad 1998 رو حذف کردم چون اصلاً بازی انجام نداد
)
البته من دورهای آخر دیگه حذف نکردم و مساوی زدم دیگه...
امتیازها به شرح زیر هستش :
2 نفر 6 امتیازی ، 2 نفر 5 امتیازی ، 3 نفر 4.5 امتیازی ، 1 نفر 4 امتیازی ، 3 نفر 3.5 امتیازی ، 2 نفر 3 امتیازی ، 3نفر 2.5 امتیازی و در پایان 1 نفر 2 امتیازی.
4 نفر اوّل به ترتیب :
Lorca با 6 امتیاز و پوئن شکنی 5.5
MissMarvelous با 6 امتیاز و پوئن شکنی 4.5
امین با 5 امتیاز و پوئن شکنی 4.5
Nirmanov با 5 امتیاز و پوئن شکنی 4
تبریک :
)
اوّل بگم پوئن شکنی که استفاده کردم این بود که ما میایم به شخصی که توی بازی با غیبت حریف یک امتیاز گرفته به جای 1 امتیاز 0.5 امتیاز میدیم و اگه به خاطر غیبت خودش صفر امتیاز گرفته به جای 0 امتیاز بهش 1 امتیاز میدیم و اینطوری اشخاصی که با غیبت حریف امتیازشون بالا میاد اینجا ضرر میکنند و رتبشون پایین میاد.
من دوست نداشتم برای اینجا پوئن شکنی استفاده کنم چون که خیلی از مسابقات با انصراف طرف مقابل پیش رفت ولی اگه پوئن شکنی نمیکردم باید 7 نفر رو توی 3 جایگاه اوّل تا سوم جا میدادم
امتیازهای هر فرد براش الان ارسال میشه و دیگه رتبه همه رو اینجا اعلام نمیکنم شاید کسی دوست نداشه باشه :)
در پایان هم بنظرم اگه بشه بازی ها رو توی 2تا نصفه روز یا نهایتش 3 روز هر ساعت 3-4 ساعت برگزار کرد مشکل نظم تا حدود زیادی برطرف میشه چون دیگه تایم مسابقه از قبل مشخصه که کی هست کسی نمیگه هفته اوّل سفر نداشتم الان سفر دارم یا اینکه همون اوّل مسابقه حاضر نبود میزنیم حذفش میکنیم یا مشکل دیگه این بود که ما وقت رو آزاد گذاشتیم که یکی نتونست وقت قانونی حاضر بشه ولی به صورت عجیبی بعضی بازیکن ها فقط همون 10:30 تا 11:30 امکانش داشتند که سایت بیاند و همکاری با حریفشون نمیکردند دیگه
در پایان هم از
امین و
N@JMEH برای اینکه خیلی منظم بودن توی برگزاری مسابقات تشکّر میکنم.
==============
راستی دوستانی که مایل هستند میتونند یوزر خودشون رو توی lichess اینجا اطّلاع بدند که بقیه دوستان دنبالشون کنند و میتونند بازیهای مکاتبه ای یا زمانی رو با هم داشته باشند یا هر وقت به سایت سر زدند ببینند کدوم از دوستان سمپادیشون آنلاین هست.