پاسخ : مسابقه شطرنج سمپادیا
دوستان توجّه داشته باشید که وقت قانونی برای مسابقه نتونید حضور پیدا کنید طرف مقابلتون داره به شما لطف میکنه یه زمان دیگه میاد پس باید شما صبور باشید و سازش بیشترین نشون بدین
لطفاً احترام زمان دیگران هم نگه دارید و سعی کنید خوش قول باشید
یه زمان قراره مشخّص کنید رو هم فکر نمیکنم بازیتونم بیش از 40 دقیقه طول بکشه یعنی خالی کردن این زمان اینقدر سخته؟

هدف این مسابقه این بود با هم شطرنج بازی کنیم و تفریح کنیم نه اینکه منتظر فرصت باشیم که حریف یه 10 دقیقه تاخیر کرد یا اینکه حریف نتونه تو وقت قانونه بیاد بگیم بازی واگذار کرده و دیگه هم با بهانه تراشی هیچ زمانی مشخّص نکنیم و با این ترفند بازی رو ببریم (خیلی عذر میخوام امّا این کارا برای یه برد بیارزش کار بچّهگانه هست)
طبق قرارمون باید تا فردا ساعت 10 صبح نتیجهها بهم اعلام کنید ولی خیلیها تا الان بهم اعلام نکردند و ظاهراً بعضی از دوستان با حریفشون خوب تا نکردند لطفاً با هم همکاری کنید.
من دوست داشتم که کار خیلی منظّم پیش بره واسه همین میخواستم فردا ساعت 12 حریفهای جدید رو مشخّص کنم ولی با این وضعیّت فعلی تا فردا 9 شب دوستان فرصت دارند که به من نتیجه اعلام کنند که من تا 10:15شب اعلام کنم حریفهای جدید چه کسانی هستند(ان شاء الله که برسم تا اونموقع

)
لطفاً همکاری کنید و اینکه من برای برقراری نظم با اینکه دوست ندارم مجبورم که فردا بعد از 9 شب هرکس برای مسابقه حاضر نشده بود براش دور اوّل باخت بزنم و هر گروهی که نتیجه بهم اعلام نکردند براشون مساوی رد کنم.
از دوستانی که سرموقع نتیجه اعلام کردند ممنونم و اینکه این دسته از دوستان فردا ساعت 10:15 شب آماده باشند که 10:30 با حریف جدیدشون بازی کنند.
پ ن
فکر کنم بدیهی باشه که هماهنگیهاتون رو با پ خ مشخّص کنید

آقا روش سوئیسی حذفی نیست که من که توضیح دادم اگه حذفی باشه تعداد بازیهای که بچّهها انجام میدن کم میشه واسه همین سوئیسی انتخاب کردم پس سوئیسی حذفی نیست دیگه همه 7 دوره بازی میکنند( اگه کسی انصراف نده از کل بازیها)