• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...

به نظر من سطح سوالات همشون تقریبا یکی هست ولی جامعه آماری کانون بیشتره و برنامش هم خوبه ولی این پشتیبان هاش داستانیه برا خودش

فقط چون کانون بیشترین جامعه ی آماری رو داره کانون ثبت نام کردم!

من کانون میرم..راستش بدک نیس...
اما سوالاش جدن بعضی وقتا چرت میشه...

چیزه!
من بودجه بندی آزمونای کانون امروز به دستم رسید...میگم این که سال سومه!(من دارم میرمن سال سوم)
من نمیخوام سال سوم بخونم آقا! اگه قرار باشه درس بخونم میخوام دوره کنم سال دو رو
گضیه چیه؟!

به نقل از .گلنوش. :
چیزه!
من بودجه بندی آزمونای کانون امروز به دستم رسید...میگم این که سال سومه!(من دارم میرمن سال سوم)
من نمیخوام سال سوم بخونم آقا! اگه قرار باشه درس بخونم میخوام دوره کنم سال دو رو
گضیه چیه؟!
من الان گام اول گزینه دو شرکت کردم در اصل ماله سوم هاست ولی من میخوام برم سوم
6 تا آزمون بوده که ما میتونیم 3 تاشو شرکت کنیم که شامل درس های اول و دوم میشه
سوالات گزینه دو همش سخته و سطحش از کنکور بالاتره ولی کانون در سطح کنکوره
تو طول مدرسه ها میخوام برم کانون چون تعداد آزمون هاش خیلی بیشتر از گزینه دو و گاج هست
کانون 27 تا ، گزینه دو 8 تا ، گاج هم هر سه هفته یه آزمون نمیدونم چند تا میشه ;D

کانون میرم چون هم امتحاناش سخت تر و بیشتر شبیه کنکوره هم تعداد شرکت کننده هاش بیشتره ;D

به نقل از AGHA YASIN :
کانون میرم چون هم امتحاناش سخت تر و بیشتر شبیه کنکوره هم تعداد شرکت کننده هاش بیشتره ;D

بچه ها بچه ها اینجارو!!!

اولین نفری که میگه کانون سخته!

بچه ها شاید تعجب کنین،ولی من امسال هم گزینه 2 بودم،هم کانون،هم گاج ،یه آزمونم سنجش بودم! ;D
12 آزمون گزینه2، 3 آزمون گاج،2 آزمون حضوریم کانون.
من تجربیاتمو در اختیارتون میذارم،شما با توجه به نقاط ضعف و قدرتتون باید یکی رو انتخاب کنین.
هر کدوم از اینا یه سری نقاط ضعف و قدرت دارن که یکی یکی توضیح میدم.
کانون:این مؤسسه از لحاظ جامعه ی آماری بهترینه.هم از نظر تعداد و هم از نظر سطح علمی.ولی از لحاظ برنامه ریزی و فاصله ی بین آزمونا در سطح پایینیه!مشاورش هم خوبه.
گزینه 2:جامعه ی آماریش نسبتاً خوبه و سوالاشم خیلی به کنکور نزدیکه.زمانبندی آزموناشم سه هفته یباره که به نظر من بهترین زمانبندیه.ضعف این مؤسسه تو برنامه ریزیه که مخصوصاً به خود من خیلی از این بابت آسیب رسید.اگه این مؤسسه رو انتخاب میکنین پیشنهاد میکنم خیلی به برنامه ریزیش اطمینان نکنین!
گاج:سطح سوالاش تقریباً خوبه و قابل رقابت با گزینه 2 یه.زمانبندی آزموناشم مثل گزینه 2 یه وبرنامه ریزیشم خوبه.ولی ایرادش جامعه ی آماریش و مشاورشه که در سطح پایینیه!
حالا خودتون باید بررسی کنین.ببینین آیا مشکلتون تو برنامه ریزیه یا ضعف علمی دارین یا فقط میخوایین رتبه ی خودتونو بسنجین.بعد با توجه به این مؤسستونو انتخاب کنین.
البته پیشنهاد میکنم بعضاً سؤالاته مؤسساته دیگه رو هم از دوستاتون بگیرین اونارم بررسی کنین!
امیدوارم حرفام مفید بوده باشه! ;)

من یه چیزو اضافه کنم به حرفای behzad93
به نظر من اتفاقا بهترین زمانبندی همون 2هفته یه باره!یعنی برای من و خیلی های دیگه همین 2 هفته یکبار بودن ایجاد انگیزه می کرد و در ضمن برنامه ریزی در 2 هفته خیلی راحت تر و عملی تر هست :)

به نقل از مهسا.ش :
من یه چیزو اضافه کنم به حرفای behzad93
به نظر من اتفاقا بهترین زمانبندی همون 2هفته یه باره!یعنی برای من و خیلی های دیگه همین 2 هفته یکبار بودن ایجاد انگیزه می کرد و در ضمن برنامه ریزی در 2 هفته خیلی راحت تر و عملی تر هست :)
برگزاری آزمون ها در فاصله ی حداقل سه هفته یک چیزه کارشناسی شدس که تقریباً همه ی مؤسسات به غیر از کانون رعایت میکنن.دلیلشم اینه:
ای فاصله ی زمانیه سه هفته به این صورت دسته بندی میشه:3 یا 4 روز برای بررسی آزمون قبل و رفع اشکالات___10 روز برای مطالعه ی مباحث جدید___4 روز برای مرور اولیه ی مطالب___1 یا 2 روز برای تست زنی مرحله تسلط___1 روز استراحت برای آزمون
در این بین ممکنه به خاطر بعضی مسایل یکی از این مراحل عقب بیفته که تو این برنامه ریزی پیشبینی این مشکلم شده.

Back
بالا