من از چند نفر پرسیدم گفتن برا دوم گزینه دو بهتره!چون سال دوم ما خیلی لازم نی خودمونو مقایسه کنیم بهتره مفهومی خونده بشن درسا ک با توجه ب سطح سوالا گزینه دو بهتره....!به نقل از SS201 :کانون
ببین اولا جامعه آماری کانون خ خ بیشتره و این یه نقطه قوته
بعد به نظر من سوالای کانون معقولتره با توجه به کنکور92
و من تو آزمونایی که رفتم نظم کانون از همه بیشتر بود

منم بیشتر واس پیش گفتمبه نقل از FA.FA :من از چند نفر پرسیدم گفتن برا دوم گزینه دو بهتره!چون سال دوم ما خیلی لازم نی خودمونو مقایسه کنیم بهتره مفهومی خونده بشن درسا ک با توجه ب سطح سوالا گزینه دو بهتره....!
بهم گفتن پیش برو قلم چی ک خودتو مقایسه کنی با توجه ب جامعه آماری بالاش!

به نقل از FA.FA :من از چند نفر پرسیدم گفتن برا دوم گزینه دو بهتره!چون سال دوم ما خیلی لازم نی خودمونو مقایسه کنیم بهتره مفهومی خونده بشن درسا ک با توجه ب سطح سوالا گزینه دو بهتره....!
بهم گفتن پیش برو قلم چی ک خودتو مقایسه کنی با توجه ب جامعه آماری بالاش!

تخمین رتبشم به واقعیت نزدیکه...
امیدوارم بتونین منظورمو بفهمین 

قیمت آزمونای گزینه 2 حدود200 هزار تومن از قلم چی ارزون تره...پشتیبانم اختیاری اگه پشتیبان بخوای 30 هزار بیشتر میدیبه نقل از A.D.00 :آقا قیمت کل آزمونای گزینه 2 چنده ، بعد گزینه 2 پشتیبان که نداره ؟!

زمان ما كه دوستام مبرفتن طول سال جمعيتش بيشتر شدولي زياد به جمعيت اماري توجه نكنين اصل برنامه هاشونهبه نقل از artemis :اتفاقا من فکر میکنم تو سال تعداد کمتر میشه
چون من با خیلی ها که صحبت کردم اکثرا گفتن فقط تابستون میرن گزینه2
به هر حال بازم میگم این آزمونها اهمیت چندانی نداره مهم اینه که یه برنامه درست و حسابی داشته باشیم
چون این آزمون ها رو خوب بدی یا بد تو هیچ چیزی تاثیر نمیذاره
مهم برنامه است!