سلام دوست عزیز من خودم سوم قلمچـــــی بودم خیلی راضیم اگه بتــونی سوالاشوخوب کــــــارکنی محشـــــــره...ب مطالعه ات سامان دهی میدهبه نقل از ɧԾԾԵԹՌ :الان من سوم هستم میخواستم بدونم کدئوم موسسه برای کنکور بهتره؟ 3 وم و چهارم
این چه فازیه همه میان خودشون که به نتیجه رسیدن تصمیم میگیرن که قفل شه تاپیکا؟ دلیلی نداره تاپیک قفل بشه؛ چون آدمهای جدید هم شاید سوالی داشته باشن یا بخوان حرفی بزنن؛ با این حساب که شما میگین باید نصف تاپیکای سمپادیا قفل باشه. :/به نقل از FA.FA :چرا قفل نمیکنن اینجارو؟همش تکراریه حرفا!!!!!صفحه های قبلو یه نگاه بندازین
به نقل از K.M.W :یادمه یکی همینجا گفت کسایی که آزمون های قلمچی شرکت میکنن برای تست زدن از کتابای کانون استفاده نکنن . میشه دلیلشو توضیح بدین ؟
آخه مثن اگه بگین این نتیجه ای که از آزمون میگیرین به خاطر اینکه سوالای کتاباش با آزموناش مشابه هست ، غیر واقعی میشه و یه تصور غلط در مورد سطح خودتون ایجاد میکنه حرفتون درسته تقریباً ولی منو قانع نمیکنه . مثن همین نگاه به آینده ای که تو تابستون گذاشته واقعاً برای شروع یک کتاب خیلی ساده می طلبه که توضیحات خلاصه هم داشته باشه . {اینجا آقای کاظم قلمچی وارد میشه و میگه ما کتابهای آبی کانونُ به شما توصیه میکنیم}
به نقل از نیرمـا)΄ :دلیلش واضحه ، ببینید تو آزمون های قلمچی واسه هر درس ( مثلا ادبیات عمومی ) : 10سوال از کتاب آبی قلمچی، 10 سوال از کتاب سبز قلمچی ، 5 سوال از کنکور های اخیر و تالیفی میاد و شما اگه تست کتاب های قلمچی رو بزنید توو آزمون میترکونید دریغ از اینکه قبلا سوالا رو داشتید !البته مواردی هم هستن که این موضوع رو نقض میکنن اما خودِ بچه های کانون همین رو گفتن !
![]()
همین پولارو جمع کن اگه یک وقت خدای تکرده دولتی قبول نشدی بری آزادبه نقل از khanoomi :بچه ها لطفا کمکم کنید خیلی واجبه ها
من بین گزینه دو کانون موندم که کدومو برم
توروخدا منطقی بهم ج بدید بدون تعصب
من امسال میرم سال دوم ریاضی
به نقل از CrazyB0y :خب من سال سوم و تابستون گزینه2 بودم!سال پیش چی برممم ؟!!
گزینه 2 سوالاشو واقعا قبول دارم!قلمچی برنامش خوبه ! سوالای قلمچی چطوره ؟!
از یه طرف گزینه 2 دی وی دی و خدمات خیلی خوبی داره!قلمچی حس رقابت رو زیاد میکنه!
کلا مث گاو تو گل موندم!
در ضمن من اول زمستون مدرسه م تمومه بعدش بیکارم!
درضمن با قلمچی معروف میشی همه جا میبرنت ولی گزینه 2 و اینا خبری نیس!
[/quote
برای معروف شدن برو گزینه2.بری قلمچی چون خیلی زرنگی یا براشون تبلیغ حساب میشی یا چون عکستو میزنن احتمال ترور کردن بالا میره.سال دیگه هم میگه چه زرنگ بوده بدون رفتن به قلمچی تک رقمی آورده!
به این جمله آی خندیدم هابه نقل از CrazyB0y :خب من سال سوم و تابستون گزینه2 بودم!سال پیش چی برممم ؟!!
گزینه 2 سوالاشو واقعا قبول دارم!قلمچی برنامش خوبه ! سوالای قلمچی چطوره ؟!
از یه طرف گزینه 2 دی وی دی و خدمات خیلی خوبی داره!قلمچی حس رقابت رو زیاد میکنه!
کلا مث گاو تو گل موندم!
در ضمن من اول زمستون مدرسه م تمومه بعدش بیکارم!
درضمن با قلمچی معروف میشی همه جا میبرنت ولی گزینه 2 و اینا خبری نیس!![]()
خب من فیلم اکشن هم خیلی دوس دارم!به نقل از fateme12 :برای معروف شدن برو گزینه2.بری قلمچی چون خیلی زرنگی یا براشون تبلیغ حساب میشی یا چون عکستو میزنن احتمال ترور کردن بالا میره.سال دیگه هم میگه چه زرنگ بوده بدون رفتن به قلمچی تک رقمی آورده!