پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...
سلام
lاین مطلب رو از وبلاگم کپی کردم اینجا!
گزینه ۲ با امکانات جالب ،نوع سوالات و برنامه ی از پیش آماده شدش تونسته تعداد زیادی از کنکوریها رو جذب کنه مشخص نیست که دقیقا کدام یک از موارد بالا باعث شده بچه ها گزینه ۲ رو به قلمچی ترجیح بدن من سعی میکنم با توجه به اطلاعاتم بعضی مسایل رو نقد کنم!!
برنامه ریزی: مهمترین فاکتور در انتخاب یک موسسه باید برنامه ریزی باشد و این برنامه ریزی باید دارای انعطاف پذیری و بازده مناسب باشد تا هم قابل اجرا باشد هم با توجه به توان و تلاش خودمان نتیجه بهتری بگیریم. این انعطاف پذیری باید به تفاوت های فردی افراد هم توجه کند.شما در یک درس استعداد بیشتری دارید و با صرف زمان کمتری میتوانید آن درس را مطالعه کنید یا شاید به دلیل استعدادتان در این درس بخواهید توجه بیشتری به آن بکنید.در هر صورت مسلما باید به تمام این تفاوت ها توجه کرد. گزینه ۲ با سیستم عجیب و باور نکردنی! اصول برنامه ریزی فردی را زیر پا گذاشته! و شاید تنها دلیل موفقیتش این است که گروهی از بچه ها فکر میکنند ممکن است در برنامه ریزی اشتباه کنند و بهتر است یک فرد متخصص برای آنها برنامه ای تعیین کند. مسلما بهتر است، برنامه ی کلی شما را فردی با تجربه تنظیم کند اما در برنامه ریزی فردی هرکس بهتر از ضعف ها و توانایی های خود اطلاع دارد و برنامه ی ناقصی که خودش تنظیم میکند به مراتب بهتر از برنامه ی دقیقی است که یک فرد موفق برایش تنظیم کند چه برسد به اینکه برنامه ای برای ۲۰ هزار نفر نوشته شود!!!و این دلیل به وجود آمدن دفترچه برنامه ریزی قلمچی است!
در برنامه کلی قلمچی شروع برنامه اصلی از مهر است و کلیه دروس یکبار خوانده میشود! نه اشتباه نکنید

یکبار خوانده میشود اما مرور در این برنامه پیش بینی شده!( و سعی شده برنامه آزمون ها و مرور ها بر اساس منحنی فراموشی باشد(برای مطالعه ی منحنی فراموشی میتوانید به صفحه 62 دفتر برنامه ریزی قلمچی مراجعه کنید

))تابستان برای جبران ضعف هاست و توجه ویژه ای به سوم شده زیرا اگر شما بتوانید در تابستان درسهای سوم را خوب و عمیق بخوانید از تابستان به خوبی استفاده کرده اید اما بهتر است ۲ درس از پیش دانشگاهی را هم اگر میتوانید در تابستان بخوانید(درسهای دوم و پیش به صورت اختیاری در برنامه هست که با توجه به سطح درسیتان میتوانید این درس ها را هم بخوانید) گزینه ۲ در طول سال چند بار درس ها رو تموم میکنه و این اصلا منطقی نیست! شما حتی نمیتوانید همه ی درسها رو اونطوری که دوست دارید در این یک سال بخونید! وقتی رتبه ی ۴ کشور میگه نتونسته همه ی درس ها رو اون جوری که لازمه بخونه پس مسلما تو یک ماه نمیشه کل سوم و دوم رو خوند!!! گزینه ۲ نباید اینقدر تند پیش بره سرعت عمل در تست زنی لازم است، نه درس خواندن! شما باید مطالب را عمقی بخوانید.گروهی میگویند این کار برای این خوب است که ما شاید اگر با وقت آزاد درس بخوانیم بازده ی کمتری داشته باشیم اما اگر شما فلسفه ی قسمت های مختلف دفترچه برنامه ریزی قلمچی را بدانید متوجه میشوید بخش تصمیم گیری کوتاه مدت یکی از اهدافش تعیین زمان مشخص برای درس خواندن و بازدهی بیشتر است.
به طور کلی به شما پیشنهاد میکنم تحت هر شرایطی دفترچه برنامه ریزی را پر کنید حتی اگر ۳ هفته متوالی فقط عدد صفر را برای خود ثبت کنید!!
(یک مثال:در یک آزمایش به تعدادی کودک یک نقاشی از قبل کشیده شده دادند و از آنها خواستند آن را فقط رنگ آمیزی کنند. بعد از آنها خواستند خودشان یک نقاشی بکشند و آن را رنگ آمیزی کنند وقتی این نقاشی ها را بررسی کردند متوجه شدند بچه ها از کادر هایی خودشان کشیده اند کمتر بیرون زده اند و آن چارچوبه کج و کوله ی خودشان را بیشتر رعایت کرده اند!تا چارچوب های تمیز نقاشی های آماده شده)
پشتیبانی:مطالب مربوط به پشتیبانی در گزینه ۲ به صورت سی دی و ...(دقیق یادم نیست فقط میدونم پشتیبان نداره

) و در کانون از طریق مجله، سی دی صحبت های قلمچی و پشتیبان در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد. قلمچی در این سالها آزمایش خودش رو پس داده و از نظر من ریسک کمتری داره اما فرض رو بر این میذارم که پشتیبانی گزینه ۲ مثل سیستم برنامه ریزیش فاجعه نیست!

خب حالا شما در طول سال با توجه به جایگاهتون سوالات زیادی براتون پیش میاد که نمیتونید از سی دی یا مجله این سوالات رو بپرسید و جدای این مساله ما آدما اگه یکی پیگیر کارمون باشه و زور بالای سرمون باشه، چیزایی که بلدیم رو بیشتر اجرا میکنیم! پس من تو این قسمت هم اگه به قلم چی نمره بالاتر ندم کمتر هم نمیدم!
آزمون:یک آزمون استاندارد باید بتونه دانش آموزان رو از قوی به ضعیف رده بندی کنه و به دانش آموزها مطلب جدیدی یاد بده.گزینه ۲ خیلی بیشتر به شبیه بودن به کنکورهای سال گذشته توجه میکنه تا قلمچی و یکی از ایراد هایی که از قلمچی میگیرن داشتن سوالات تکراری و مشابه کتاب های آبیه قلمچیه و با توجه به این قضیه گروهی آزمون های گزینه ۲ رو استاندارد تر میدونن. اما قلمچی به دلایلی که سعی میکنم توضیح بدم کمتر این کار رو میکنه و تا حدی به روند خودش ادامه میده.توجه به مبحث پر یادگیری:یکی از دلایل گذاشتن سوالات مشابه کتاب آبی(غیر از تلاش برای آشنا کردن بچه ها با سولات سالهای گذشته کنکور سراسری)و یا گذاشتن سوالات آزمون های قبلی بحث پر یادگیریه.شما وقتی سر جلسه یک آزمون حاضر بشید فقط ۳۰ ٪ از اون آزمون استفاده کردید و برای ۷۰ ٪ بقیه باید آزمون رو ارزیابی کنید قلمچی برای اینکه به بچه ها انگیزه بیشتری بده توی هر آزمون چند سوال از سوالات آزمون قبل انتخاب میکنه و دقیقا همون سوال ها رو با عنوان نگاه به گذشته در آزموناش قرار میده. خلاصه کلام اینکه قلمچی بیشتر هدفش از آزموناش یادگیری و خود آموزیه و گزینه ۲ مشابه کنکور بودن و استاندارد بودن. از نظر من مورد اول مهمتره و در ضمن شما یک سال بر اساس اینکه سوالات کنکور فلان مدلیه درس میخونید و مثه امسال(و یا شایدم در مورد ۳ کنکور آخر بشه گفت هرسال!) یه هو(!) مدل سوالا تغییر کنه. یک سال سوالات محسابات داره، یه سال سخته، یه سال راحته! اما حتی اگر گزینه ۲ رو تو بخش آزمون موفق تر بدونیم(در ضمن جامعه آماری قلمچی همیشه بیشتر بوده به خصوص از مهر به بعد که حدود ۵۰ هزار نفر در هر آزمون حاضرن)باز هم نمیتوان گزینه ۲ را برتر دانست چون این بخش در اولویت نیست و برنامه ریزی اولویت بیشتری دارد.
بزرگترین ایرادی که به کانون میتونم بگیرم اینه که فسلفه کاراش رو بخوبی تبلیغات نکرده و احتمالا حداقل برای تابستون جامعه آماریش را کمی از دست میده. اما از مهر اصولا بچه ها به کانون برمیگردند و مشکل برطرف میشود(در ساهای گذشته حدود ۲۰ تا ۲۶هزار نفر در تابستان و۴۴ تا ۵۰ هزار نفر در آزمونهای بعد از مهر در آزمون های کانون شرکت کرده اند)
توجه به مسایل اصلی:در کانون گروهی چنان به برنامه ی کانون اعتقاد دارن که اصل حرفهای این موسسه را فراموش میکنند و به فرعیات بیشتر توجه میکنند کانون تاکید میکند که اولویت درس خواندن شما با درسهای پیش و در دروس پیش اولیت با برنامه مدرسه تان است. اما گروهی در کانون از برنامه مدرسه جدا میشوند و با برنامه ی کانون درس میخوانند! و وقتی به مشکل برخورد میکنن و درس هارو درست سر کلاس متوجه نمیشوند تازه میفهمند چه اشتباهی کرده اند. یکی از مهمترین کارهایی که بازده شما را چندین برابر میکنه خواندن درس هر روز در همان روز است.
شما اگر از بچه های کانون بپرسید کانون چه مشکلی داشت که شما موفق نشدید(!) و نتیجه ی بهتری نگرفتید؟!!مسلما همه ی آنها میگویند خودشان درست کار نکرده اند نه کانون!!

سال پیش دانشگاهی سال ریسک کردن نیست.قلمچی نشون داده واسه ی همه رتبه ها و رده ها مفیده و میشه بهش اعتماد کرد.
اما گذشته از همه ی این حرفها باید توجه کنید که مهمترین و اصلی ترین مساله تلاش خودتونه تا وقتی تلاش نکنید ساعت ها برنامه ریزی و آزمون هم شما را به جایگاهتان نمیرسونه!اما اگر تلاش میکنید چه بهتر که این تلاش با یک برنامه ی درست باشد.
دوستان سمپادی اگر نظری داشتن حتما مطرح کنند
