به نقل از Backstreetboy :بله!.....برو گزینه 2!!......منم ازش تعریف کردم vesal!!!
توی گزینه 2 میتونی تا حداقلش 3بار پایه رو دوره کنی!!
به نقل از OWNING :من گزینه 2 رو ترجیح میدم.
سوالاش خیلی بهتر از کانونه
جامعه آماریشم که امسال ترکوند 33000 تا
شما میتونید خودتون به تنهایی هم پیشرفت کنید اما اگر یه برنامه ی خوب داشته باشید به نظر من خیلی بهتره و کانون یکی از اون برنامه های خوبهبه نقل از vesal :حالا قلمچی چقد تو کنکورتون تاثیر داشته؟!
خب هرکس داره نظرش رو میگه دیگهبه نقل از 1024 :یکی به من بگه بالاخره گزینه 2 یا قلمچی؟
به نقل از siavash_a :راجع به سوالها و اولویت برنامه ریزی که نظرم رو گفتم اما در مورد جامعه آماری متاسفانه حق با شماست! شما رو نمیگم ولی خیلیا فقط جوگیر شدن و اصلا دلیل درستی ندارن که چرا رفتن گزینه!2 یه تعدادی که پشیمون شدن دانش آموزای خوبمون هم از اول گفتن تابستون میرن گزینه 2 مهر به بعد هم کانون!!! کانون از بچگی همیشه جامعه آماری تابستونش کم بودهاکثر کسایی که رفتن گزینه 2 دلیل اصلیشون این بود که میگفتن گزینه 2 خودش برنامه میده ما برنامه ریزی بلد نیستیم واسه همین اون بهتره!! اینکه آدم بگه من خیلی بلدم و این حرفا که درست نیست ولی اینکه اینقدر از خودش ناامید باشه جالبه!!
یه خوبی قلمچی اینه که همیشه دانش آموزای خیلی خوب توش پیدا میشن امسال که یکی از بدترین سالهای قلمچی بود! بازم از 30 تا رتبه زیره 10 کشوری 17 تا تو قلمچی بودن جامعه آماری قلمچی همیشه از مهر به بعد هم از نظر کمیتی هم از نظر کیفیتی خوب بوده.
به نقل از رهاا :گاج از همه ی ازمونا بهتر بود .من هم قلمچی دادم هم گاج هم گزینه دو ... ولی خداییش سوالای گاج به کنکور خیلیییی نزدیک بودند ... و قلمچی و گزینه رو پشیمونم که میدادم ...قلمچی فقط روحیه به هم ریز بود و گزینه هم روحیه کاذب میداد !
به نقل از mAhsAAA :امسال رتب ههای کنکور کاملا از آزمونهای کانون متمایز بود!
2نفر که تو کانون رتبه هاشون همیشه زیر 20 بود یکیشون شد 133 و یکیشون 115!
و کسی که رتبه های کانونش حدود 1000 بود شد 167!!!!!
آره ما هم چهار ساله داریم مرآت میدیم(اول راهنمایی مینوشتم مرعادبه نقل از poolia :ما هم كه 3 ساله مرآت رو تحمل مي كنيم كه واقعا مسخرست