من همیشه و توی هر وزنی که بودم بین بالاتنه و پایین تنه م تناسب نبوده . سایز بالاتنه و پایین تنه م خیلی فرق میکنه و توی لباس پوشیدن همییییشه مشکل دارم . حتی مچ دستم لاغره و مچ پام چاق
نمی دونم چطوری غذا بخورم ، چه ورزشی انجام بدم که هیکلم مثه آدم شه
دنبال یه راهی غیر از اینم که بالاتنه م رو همچاق کنم
خوب تو مشکلت اصلا با رژیم حلنمیشه..باید ورزش کنی حتما..اگر شکم و پهلو داری برو کلاسای شکم و پهلو ثبت نام کن با یکمربی خوب ، تاثیرش فوق العادست اگه به طور پیوسته بری حتما..
اگه رونات چاقن تردمیل و الپتیکال خیلی کمکت میکنن تا پاهاتو کوچیک کنی ، فقط دقت کن که برای کسی ک به قصد لاغری پا میره رو تردمیل و الپتیکال سرعت خیلی مهمه برای اب شدن چربی..ممکنه سلولیت داشته باشی ک به نطرمماساژ لاغری رو سلولیت خیلی تاثیر گذار هستش..
بدنسازی برات به نظرم مناسبه با یک مربی خصوصی ک کاملا با توجه به هیکل خودت بهت برنامه بده و بتونی تناسب برقرار کنی تو هیکلت...فقط مربیت باد خیلی خوب باشه تا آسیب نزنه به مفاصلت:)
رقص برای کسی خوبه ک چربی تجمعی نداره تو چند ناحیه خاص..ایروبیک هم برات خیلی مناسب نیست..بدنسازی و شکم پهلو با هوازی مناسب عالی ترینه:)
چی "نخوریم" که وزن کم کنیم؟
شکر تاجایی که ممکنه باید از برنامه غذاییت حذف بشه حتما..عسل ، مویز ، کشمش ، عناب و خیلی شیرینی های طبیعی میتونن جایگزین بشن..هر ماده ای با شکر و شیرینی تا حد ممکن باید حذف بشن..برنج و کلا کربوهیدرات ها شکمو بزرگ میکنن ،حقیقت اینه ک آدم با ۱۵ قاشق برنج کاملا سیر میشه تازه زیادم هست حتما کمش کن...صبحونه حتما باید خورده بشه وگرنه تایم ناهار گشنه میشی و زیاد میخوری..
شام سالاد بخور و توش حبوبات و جوانه بریز ، لوبیا سبز آبپز کن و بخور خیلی مفیده...شامو اصلا حذف نکن چون تاثیر منفی داره تو جربی سوزی شام نخوردن...
سرچ کن ببین کدوم آجیل ها کالربشون بالاست و به مقدار لازم بخور حتما..
هفته ای یکبار ناهارت سالاد باشه با جوانه ها یا سوپ سبزیجات..
همه چی بخورید به جاش طناب بزنید
به هیچ وجه درست نیست این حرف..برای کسی که زانوهاش مشکل داره یا وزنش خیلی زیاده طناب زدن ممکنه کلا خونه نشینش کنه..طناب برای هر سنی هم خوب نیست..کلا طناب برای همه واقعا مفید نیست هر چند چربی سوزی خیلیی خیلی بالایی داره..
نکته اخر اینکه واقعا ورزش کنید بچه ها..یک هیکل متناسب که باعث سلامتی روح هممیشه واقعا از ترکیب غذای مناسب و ورزش بدست میاد..
اگر چاق هستین خیلی زیاد و وقت باشگاه رفتن ندارین برقصین روزی نیم ساعت تو خونه..رقص های پر تحرکو امتحان کنید حتما ..اگر رقص بلد نیستید از رو سی دی اموزشی یاد بگیرین..تازه با رقص روحتونم شاد میشه حتما
اگر فقط قسمتی چاقه و قسمتی لاغر از لاغری موضعی تو باشگاه استفاده کنید..هوازی برای لاغری های غیر تجمعی خیلی عالیه و جواب میده..
شکرو حدف کنید هم دندوناتونو به فنا میده هم مضره همچاق میکنه هم کلا چیز مزخرفیه..
سبزیجات آب پز واقعا لاغر میکنن و عالین..
هفته ای یکبار سوپ سبزیجات رقیق بخورین و حالشو ببرین دوستان..
ایننکته مهمو آویزه گوشتون کنین که حتی روزی نیم ساعت ورزش کردن(حتی پیاده روی آروم)تاثیرش خیلی خیلی رو تناسب اندام زیاده..به خودتون نگین چون وقت نمیکنم سنگین ورزش کنمکلا ولش کنم..بچسبین به همون پیاده روی اروم ولی پیوسته و از سلامتی بدنتون کیف کنین^_^