لاغر شویم :دی

• شروع کننده موضوع Shery
  • تاریخ شروع

A M I N

کاربر فوق تصور
نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC
باشگاه بهم رژیم داد و برنامه برای آب کردن ولی از وقتی سعی کردم رژیمشو بگیرم -با این که رژیمش به ظاهر اصلا سخت نیست- یه جوری ضعف می کنم که بعدش باید دوباره یه چیزی بخورم و با قبلا تفاوت چندانی نمی کنه و صرفا اذیت ذهنی رژیمو داره. چه کنم؟ ورزش هوازی در کنار باشگاه اصاقه کنم و غذلمو صرفا کنترل کنم که زیاد از حد نشه کافیه؟ یا باید به هر قیمتی رژیم بگیرم؟

baharekh

در جستجوی خوشحالی
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
ای کاش بود.نبودنش هم عیب نداره
دانشگاه
Gums
رشته دانشگاه
Radiology
اول اینکه سلام
راستش من برای کنکور امسال توی 8 ماه 53 کیلو اضافه کرده بودم
و خب از دو روز بعد کنکور تا الان 25 کیلوش رو کم کردم
روند خیلی سریعیه میدونم
ولی این روند سریع به لطف کاهش کورتیزول بدنم هم بوده
------------------------------------------------------------------------------------
اول اینکه رژیم فشار روانی رو به خودی خود داره ولی اگر اصولی باشه دیگه جزوی از زندگیت میشه و این فشار کمتر حس میشه چون هم نتیجه رو میبینی و هم دیگه اون هم چربی و چیز میزهای بد توبدنت نیست و سرحال تری و معدت هم عادت کرده
رژیمی که خودم گرفتم دکتر کرمانیه راستش خیلی خوبه و اینکه خیلی راحت با زندگی جور میشه خیلی عالیه
مثلا برای ضعفت میتونی از بادوم و مغزها استفاده کنی
برای گشنگی کاهو(زیاد نه چون شکم میاره) و یا هویج و دونه چیا و....استفاده کنی
ببین رژیم خیلی خوبه سرعت کاهش وزن و عضله سازیت رو افزایش میده
اینکه رژیمت با سفره غذاییت باشه بهتره و خب طبیعیه اذیت شدن اول رژیم
اگر تونستی رژیم اصولی رو حتما داشته باش
ورزش هوازی واقعا قبل از تمرین خیلی خوبه سوخت و ساز رو بالا میبره
تو برنامه ات باشه خیلی خیلی خوبه
حتما ورزش رو مستمر داشته باش
قطع کردن و وقفه توش روند بدن رو بهم میزنه
خلاصه اینکه رژیم اصولی رو داشته باش،ورزش رو ادامه دار داشته باش اگر تونستی هوازی هم انجام بده
باشگاه بهم رژیم داد و برنامه برای آب کردن ولی از وقتی سعی کردم رژیمشو بگیرم -با این که رژیمش به ظاهر اصلا سخت نیست- یه جوری ضعف می کنم که بعدش باید دوباره یه چیزی بخورم و با قبلا تفاوت چندانی نمی کنه و صرفا اذیت ذهنی رژیمو داره. چه کنم؟ ورزش هوازی در کنار باشگاه اصاقه کنم و غذلمو صرفا کنترل کنم که زیاد از حد نشه کافیه؟ یا باید به هر قیمتی رژیم بگیرم؟

بالا