• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسلام-نقض یا حمایت از حقوق کودک؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کم‌کم یه چیزایی داره دستگیرم میشه، ظاهراً ملاک قانون‌گذاری شما در این مورد بستگی به حالات دو شخص بعد از این‌گونه ازدواج‌ها داره، یعنی اگه اکثریت بعد از این‌گونه ازدواج‌ها خوشایند بودن این‌کار رو مجاز و اگه ناخوشایند بودن این‌کار رو غیر مجاز می‌دونید. جالبه.
ولی دو تا سؤال پیش میاد،
یک اینکه دقیقاً چرا ملاکتون اینه؟
دو اینکه از کجا می‌فهمید این اکثریت بعد ازدواج خوشن یا ناخوش؟
من خودم درمورد سلامتی حرف زدم.
مطالعات نشون می‌دن[در بالا] که ازواج در زیر ۱۸ سال خطرات جدی برای سلامتی فرد داره.

من خودم درمورد سلامتی حرف زدم.
مطالعات نشون می‌دن[در بالا] که ازواج در زیر ۱۸ سال خطرات جدی برای سلامتی فرد داره.
مطالعات؟ بذارید این عبارت رو تصریح کنم: آمار هایی که از طریق مشاهدات تجربی به‌دست اومدن.
خب، در اینجا باید این رو اثبات کنید که اطّلاعاتی که از طریق مشاهدات تجربی به‌دست میان، با واقعیت تطابق دارن.
بدون این اثبات، من اعتباری برای اطّلاعات به‌دست‌آمده از راه تجربه قائل نیستم.

مطالعات؟ بذارید این عبارت رو تصریح کنم: آمار هایی که از طریق مشاهدات تجربی به‌دست اومدن.
خب، در اینجا باید این رو اثبات کنید که اطّلاعاتی که از طریق مشاهدات تجربی به‌دست میان، با واقعیت تطابق دارن.
بدون این اثبات، من اعتباری برای اطّلاعات به‌دست‌آمده از راه تجربه قائل نیستم.
تو بیا ثابت کن ضرر نداره نکنی منم برای عقیدت احترام قائل نیستم

تو بیا ثابت کن ضرر نداره نکنی منم برای عقیدت احترام قائل نیستم
من ادّعایی دراینباره ندارم. دلیل موافقت من این نبود که ضرر نداره، من اصلاً حالات اون دو طرف برام مهم نیست؛ دلیل موافقت من خوشایند شخصیم بود.
ولی خب کسانی هستن که مشخّصاً ادّعای اینو دارن که ضرر داره. خب این گوی و این میدان. ثابتش کنن.

من ادّعایی دراینباره ندارم. دلیل موافقت من این نبود که ضرر نداره، من اصلاً حالات اون دو طرف برام مهم نیست؛ دلیل موافقت من خوشایند شخصیم بود.
ولی خب کسانی هستن که مشخّصاً ادّعای اینو دارن که ضرر داره. خب این گوی و این میدان. ثابتش کنن.
خب تو وقتی به ضرر داشتن میگی ادعا یعنی خودت باور نداری ضرر داره دیگه

من میگم چجوری به این نتیجه رسیدی ضرر نداره

خوشایند شخصی تو اصلا براش مهم نیست که این مسئله ضرر داره یا نه؟ یعنی می‌گی اهمیتی نمی‌دی که ضرر داره یا نه و نمی‌دونی این موضوع رو و با این وجود برات خوشاینده؟ جالبه : ))))

خوشایند شخصی تو اصلا براش مهم نیست که این مسئله ضرر داره یا نه؟ یعنی می‌گی اهمیتی نمی‌دی که ضرر داره یا نه و نمی‌دونی این موضوع رو و با این وجود برات خوشاینده؟ جالبه : ))))
ایشون علاوه بر اینکه خواهر نداره براش مهم نیست حتی از الان مطمئن هست کروموزم ایکس هم نداره دختر دار بشه

گونه ناشناخته دابل ایگرگه

داداش اگه مسئله خوشایند شخصیه بیا بریم برات زن بگیریم
چرا یه سایت رو بهم میریزی

ایشون علاوه بر اینکه خواهر نداره براش مهم نیست حتی از الان مطمئن هست کروموزم ایکس هم نداره دختر دار بشه

گونه ناشناخته دابل ایگرگه
اینکه تو این سن بدون توجه به سن و سایر موضوعات تا این حد از «خوشایند شخصی»اش مطمئنه خیلی عجیب و تا حدی ترسناکه.

Back
بالا