برفــــ
-
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
شعری که نوشته بودم رو انداختم تو بادکنک تا با عشق بهش تقدیم کنم.
فیثاغورس
یخچال
جوراب
فیثاغورس
یخچال
جوراب
وقتی فیثا غورس داشت جوراب می پوشید یادش رفت در یخجال رو ببندهشعری که نوشته بودم رو انداختم تو بادکنک تا با عشق بهش تقدیم کنم.
فیثاغورس
یخچال
جوراب
توی طبقه چهاردهم برج ایفل یک استخر پر پوله !وقتی فیثا غورس داشت جوراب می پوشید یادش رفت در یخجال رو ببنده
استخر
پول
برج ایفل
وابستگی اعداد به توابع را میتوان در انتگرال دید درست همانند وابستگی عضله به دمبلدر زندگی دو چیز ما را به گا میدهد : "عشق" و "مطهری"
انتگرال / وابستگی / دمبل
داشتم نوتیفهارو چک میکردم که دیدم رعنا نوشته ریاضی آسفالت خواب .___.بعد از اینکه سیگارمو کشیدم،رفتم کله پاچه خوردم و اینستاگرام را چک کردم.
ریاضی/آسفالت/خواب
نمیدونم آفت کش به اقای کامرانی و انتخابات چ ربطی داره فهمیدید ب منم بگینداشتم نوتیفهارو چک میکردم که دیدم رعنا نوشته ریاضی آسفالت خواب .___.
این دقیقا تیپیکال بچهایی بود که ابتدایی میومدن پای تخته و انشایی که باید مینوشتن رو سمبل میکردن.
آفت کش/آقای کامرانی/انتخابات-_-
بابابزرگ حین پاک کردن کله پاچه و سیگار کشیدن به تلاش ناموفقش برای سردرآوردن از اینستاگرام ادامه داد.توی طبقه چهاردهم برج ایفل یک استخر پر پوله !
سیگار / کله پاچه / اینستاگرام
یه عده واسه یه مشت دلار با بند ناف پادری میبافن:)دندان درد اعصابی برا خوابیدنم نمیزاره.
یک مشت دلار
پادری
بند ناف
نمیدونم چرا وقتی ممد بیهوش میشه مث ی سیاهپوست اینقدر جذاب و دلرباسیه عده واسه یه مشت دلار با بند ناف پادری میبافن:)
سیاه پوست- ممد-بیهوش
حاضره کلی پول کارت به کارت کنه ولی با مثانه پر دمبل نزنه:)نمیدونم چرا وقتی ممد بیهوش میشه مث ی سیاهپوست اینقدر جذاب و دلرباس
مثانه/کارت/دمبل
گودزیلا که نمیتونست عباس بوعذار رو تلفظ کنه دسته بیل رو در حلق @amirvictor فرو کرد:)سلمان خان با پیش بینی انتخاب مجدد حسن کلیدساز(روحانی)،فرش اقتصاد جهان را جمع و حصیر بدبختی را پهن کرد
گودزیلا.....دسته بیل.....عباس بوعذار
در ماه رمضان وقتی شروع ب خوندن زیست کردم سریعا راهیه آستان قدس شدم و سر مقبره@zeynabgol فاتحه خوندمو توبه کردم*_*گودزیلا که نمیتونست عباس بوعذار رو تلفظ کنه دسته بیل رو در حلق @amirvictor فرو کرد:)
ماه رمضون- زیست شناسی- آستان قدس
پرده ی خونمون پاره شد و با ان برای امیر زیرپوش تهیه کرده و تا مدرسه دویدم..در ماه رمضان وقتی شروع ب خوندن زیست کردم سریعا راهیه آستان قدس شدم و سر مقبره@zeynabgol فاتحه خوندمو توبه کردم*_*
مدرسه.....زیرپوش.......پرده
ممد سیخ رو از توی گلدان درآوردپرده ی خونمون پاره شد و با ان برای امیر زیرپوش تهیه کرده و تا مدرسه دویدم..
ممد/سیخ/گلدان
سه گاو با همفکری بالاخره جمله سازیشون تموم شد:/ممد سیخ رو از توی گلدان درآورد
جملهسازی، گاو، سه
با چوب میخ را به کاکتوس کوبیدمسه گاو با همفکری بالاخره جمله سازیشون تموم شد:/
کاکتوس٬ میخ٬ چوب :/
هنر و علم سوسک از من بیشتر است:/با چوب میخ را به کاکتوس کوبیدم
هنر، علم ، سوسک
گربه، انبهاش را خورده بود و برایش آهنگ میخواند ._.هنر و علم سوسک از من بیشتر است:/
انبه٬ اهنگ٬ گربه