- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ard
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
فیل با موشک به فضا پرتاب شد:/
میمونه با موز زد تو سر دختره گوشوارهش شکست
فضا، فیل، موشک
شکلک، احمق، جابر
فیل با موشک به فضا پرتاب شد:/
میمونه با موز زد تو سر دختره گوشوارهش شکست
فضا، فیل، موشک
جابر مثل شکلک احمق تلگرامه.شکلک، احمق، جابر
داشتم نقاشی میکشیدم که ملخک رو شارژر نشست.جابر مثل شکلک احمق تلگرامه.
نقاشی، ملخک، شارژر
گلدون خونه ما آب و غذا و جای خواب خوبی دارهداشتم نقاشی میکشیدم که ملخک رو شارژر نشست.
گلدون، غذا، جای خواب
به دوست عصبانی باید گل پرتاب کرد...گلدون خونه ما آب و غذا و جای خواب خوبی داره
دوست، عصبانی، گل
بروسلی با شمشیر پلاستیکی کاخ سفید رو فتح کرد ^_^به دوست عصبانی باید گل پرتاب کرد...
*با گلدونش
شمشیر پلاستیکی_ بروسلی_ کاخ سفید
مطهری که ازدواج کرد زنش رو مدیر کل سایت کرد.بروسلی با شمشیر پلاستیکی کاخ سفید رو فتح کرد ^_^
ازدواج _ سایت _ مطهری (لبخند شیطانی )
مطهری عروسی پرنیان ک و ملک حتما دعوتهمطهری که ازدواج کرد زنش رو مدیر کل سایت کرد.
مطهری - پرنیان ک - ملک
قانون اساسی ایران تصویب کرد شریان اصلی آئورت را میشود با تلسکوپ فضایی جیمز وب در شرایطی خاص مشاهده کرد :؟امیر جورابش رو تو رودخونه شست :-؟
آئورت، تلسکوپ فضایی جیمز وب، قانون اساسی
چرا مردم فرانسه کنکور میدهند؟قانون اساسی ایران تصویب کرد شریان اصلی آئورت را میشود با تلسکوپ فضایی جیمز وب در شرایطی خاص مشاهده کرد :؟
کنکور _ چرا _ فرانسه
قیچی بدین بهم گوجه سبزای سمپادیارو میخوام برداشت کنمچرا مردم فرانسه کنکور میدهند؟
گوجه سبز - قیچی - سمپادیا
روزی صبا به شمال رفته بود که عکس سه در چهار گرفت و خیلی خوب شد ولی من در عکس های سه در چهارم شبیه شلوار میفتمقیچی بدین بهم گوجه سبزای سمپادیارو میخوام برداشت کنم
شمال _ شلوار _ عکس سه در چهار
در مسابقه اسکویید گیم، اقای واتساپ سعی داشت با ماژیک قلابی تقلب کندروزی صبا به شمال رفته بود که عکس سه در چهار گرفت و خیلی خوب شد ولی من در عکس های سه در چهارم شبیه شلوار میفتم
مسابقه - ماژیک - واتساپ
من به خاطر خوردن سکنجبيل سکته کرده بودم ولی به خاطر اصطکاک خيابان، آمبولانس نتوانست بيايد :/در مسابقه اسکویید گیم، اقای واتساپ سعی داشت با ماژیک قلابی تقلب کند
سکنجبیل- امبولانس- اصطکاک
تو کتاب شازده کوچولو در مورد شاهنامه فرودوسی تحقیق میکردم به خودم اومدم رسیدم شانزلیزهسرِ راه با دوچرخهم، خیار و کاغذ کلاسوری خریدم.
شانزلیزه، شازدهکوچولو، شاهنامهی فردوسی
اسپم: آقا اینا هزارتا جمله شدها :))داشتم در مورد شاهنامه فرودوسی تحقیق میکردم و سرم تو کتاب شازده کوچولو بود تا به خودم بیام و بفهمم دارم اشتباه میزنم رسیدم به شانزلیزه
پاسخ اسپم : تصحیح شدن یه جمله شداسپم: آقا اینا هزارتا جمله شدها :))
با موتور از خیابون رد شدم و صاف وسط مغازه پارچه فروشی فرود اومدمتو کتاب شازده کوچولو در مورد شاهنامه فرودوسی تحقیق میکردم به خودم اومدم رسیدم شانزلیزه
موتور
خیابون
پارچه فروشی