s@rah
:-"
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۴
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
مشکل همیشگی منکلمه های بعدیو بگو
مشکل همیشگی منکلمه های بعدیو بگو
در حال حاضر بخشی قابل توجهی از بشریت، دچار خشم و نفرت میباشندسارا و صبا به تنهایی باعث مرگ 82 درصد جمعیت انسان های روی زمین شدن.
نفرت-خشم-بشریت
احمد سوییمر،ممد پیانیست رو جاج کرد.در حال حاضر بخشی قابل توجهی از بشریت، دچار خشم و نفرت میباشند
سوییمر - پیانیست - جاج
گاو همسایه قالیچه رو نابود کرد و توی روزنامه دیگه مثل اون ندیدم..احمد سوییمر،ممد پیانیست رو جاج کرد.
روزنامه-گاو همسایه-قالیچه
وقتی داستایوفسکی اومد ایران، ترامپ روسیه رو تحریم کردگاو همسایه قالیچه رو نابود کرد و توی روزنامه دیگه مثل اون ندیدم..
داستایوفسکی، ایران، ترامپ
انقدر که تو به شریفی ارادت داری خود ماها بهش ارادت نداریم. قشنگ هر تاپیکی رو وا می کنم شریفی میخوره تو صورتم.وقتی داستایوفسکی اومد ایران، ترامپ روسیه رو تحریم کرد
باشگاه - شریفی - اردو
سه تا کلمه بعدی رو بگو بزرگوارانقدر که تو به شریفی ارادت داری خود ماها بهش ارادت نداریم. قشنگ هر تاپیکی رو وا می کنم شریفی میخوره تو صورتم.
شریفی در اردو یک یک میله های باشگاه را در حلق صد و چهاری های بدبخت فرو نمود
منطق ِ الکساندر از منطق رضایی، قابل قبول تر است.انقدر که تو به شریفی ارادت داری خود ماها بهش ارادت نداریم. قشنگ هر تاپیکی رو وا می کنم شریفی میخوره تو صورتم.
شریفی در اردو یک یک میله های باشگاه را در حلق صد و چهاری های بدبخت فرو نمود
رضایی-الکساندر-منطق
ریحان جیغ جیغو با دیدن غول در کافه مسکوت گشتمنطق ِ الکساندر از منطق رضایی، قابل قبول تر است.
غول - کافه - جیغ جیغو
امراللهی درس سم سازی را در حلی ۵ تدریس میکند.ریحان جیغ جیغو با دیدن غول در کافه مسکوت گشت
سم-امراللهی-درس
گشت تئاتر شهر با دیدن کینگ بزرگ در خیابون ولیعصر دمش را بر کولش نهاد و فرار را برا قرار ترجیح دادامراللهی درس سم سازی را در حلی ۵ تدریس میکند.
خیابون - گشت - تئاترشهر
بایو اعجوبه هم نتوانست به پدرام برسد.گشت تئاتر شهر با دیدن کینگ بزرگ در خیابون ولیعصر دمش را بر کولش نهاد و فرار را برا قرار ترجیح داد
بایو-اعجوبه-پدرام
ما تا هشت شب سوالات تخمی حل میکنیم به امید نمره مستمربایو اعجوبه هم نتوانست به پدرام برسد.
مستمر- ۸ شب - تخمی
دایناسور را آزاد نمیگذارند تا به نمایشگاه برود :<ما تا هشت شب سوالات تخمی حل میکنیم به امید نمره مستمر
نمایشگاه-آزاد-دایناسور
در بی آر تی ادکلن نوری میخرنددایناسور را آزاد نمیگذارند تا به نمایشگاه برود :<
نور - بی آر تی - ادکلن
کاظم قلمچی و عمه گرام، برای خریدن کتاب رفتن میدون انقلاب.در بی آر تی ادکلن نوری میخرند
کاظم قلمچی-میدان- عمه
اقدس خانم در حالی که چادر گلگلی به سر کرده بود و بشقابی کباب کوبیده برای همسایه برده بود، پایش به پادری گیر کرد و با مخ در دیوار رفت.کاظم قلمچی و عمه گرام، برای خریدن کتاب رفتن میدون انقلاب.
کباب کوبیده - پادری - چادر
رفتم تو سایت و امتحانات و آپلود کردم و بعدش کلی بستنی خوردم.اقدس خانم در حالی که چادر گلگلی به سر کرده بود و بشقابی کباب کوبیده برای همسایه برده بود، پایش به پادری گیر کرد و با مخ در دیوار رفت.
سایت، امتحانات، بستنی
مموتی با دمپایی و عینک شنا به تحلیل بازی بیسبال تیم ملی اوکراین و روسیه پرداخت.رفتم تو سایت و امتحانات و آپلود کردم و بعدش کلی بستنی خوردم.
دمپایی - بیسبال - عینک شنا